تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 577 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

در مورد مطلب اولتون، نصب بسته ی ubuntu-restricted-extras باید مشکلات از این قبیل را حل کنه.
    ثانیا، نصب VLC که کلا برای لینوکس طراحی شده، و اپن سورس هست، و نسخه ی ویندوز اون هم موجود هست از روی wine کار عجیبی هست! چرا خود VLC رو از درون synaptic نصب نمی کنید؟!

در مورد مطلب دوم هم ضمن تایید سخن شما باید بگم نصب برنامه ها از synaptic بسیاری از این مشکلات را حل می کند.

سلام .
    در مورد بسته ای که شما گفتید تا حالا نشنیده بودم مرسی که راهنمایی کردید .
    بله در مورد مطلب اول حرف شما صحیح ولی برای کاربرانی مثل من که از اینترنت دیال اپ برای اتصال به اینترنت استفاده میکنند و سرعت دانلود بسیار پایین هست کار مشکلیه .
    در مورد مطلب دوم باز هم باید عرض کنم مشکل اینترنت دارم .
    در کل از راهنمایی تون بسیار ممنونم لطف کردید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

من میخوام مخازن اوبونتو را بخرم حالا نمیدونم چی بگیرم من از اوبونتو 9.10 استفاده میکنم این دو تا مخازن را پیدا کردم اگه کمک کنید ممنون میشم .
    مخازن هما 9.04 - 1 دی وی دی - سایت سی تو
    مخازن اوبونتو 9.10 - 7 دی وی دی - سایت سی تو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخوام مخازن اوبونتو را بخرم حالا نمیدونم چی بگیرم من از اوبونتو 9.10 استفاده میکنم این دو تا مخازن را پیدا کردم اگه کمک کنید ممنون میشم .
    مخازن هما 9.04 - 1 دی وی دی - سایت سی تو
    مخازن اوبونتو 9.10 - 7 دی وی دی - سایت سی تو
    این بستگی به خودتون داره. ولی بهتره هر دوش رو بگیرید. گرچه اون ۷ تا دیویدی تقریباً کامله، ولی توی دیویدی هما هم یه چیزایی هست که توی مخازن رسمی اوبونتو (و در نتیجه توی اون ۷ دیویدی) نیست(از جمله بعضی کدک‌ها و خیلی برنامه‌های دیگه) پس بهتره اگه می‌تونید هر ۸ دیویدی رو بگیرید.

داره خودمونی میشه Behroux's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام نرم افزار vmd رو تو اوبونتو 9.04 نصب کنم. تو راهنمای نرم افزار گفته شده:
    Edit the configure script. If necessary, change the following values:
    $install_bin_dir
    This is the location of the startup script ’vmd’. It should be located in the path of users interested in running VMD.
    $install_library_dir
    This is the location of all other VMD files. This includes the binary and helper scripts. It should not be in the path.

Next generate the Makefile based on these configuration variables. This is done by running
    ./configure.
    After configuration is complete, cd to the src directory and type make install. This will put the code in the two directories listed above. After this, you just type vmd to begin, provided that vmd is in your path
    من هر روشی رو امتحان می کنم نمی تونم این برنامه رو نصب کنم به روش های مختلف مسیرهای فوق رو عوض می کنم ولی دستور configure/. اجرا نمی شه و ارور می ده. به نظر شما برای نصب این برنامه چه طوری باید عمل کنم.
    قسمتی از فایل configure هم که ظاهراً باید تغییر کنه به این صورته:
    Name of shell script used to start program; this is the name used by users
    $install_name = "vmd";

# Directory where VMD startup script is installed, should be in users' paths.
    $install_bin_dir="/usr/local/bin";

# Directory where VMD files and executables are installed
    $install_library_dir="/usr/local/lib/$install_name";

با تشکر
    Last edited by Behroux; 04-01-2010 at 00:16.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام نرم افزار vmd رو تو اوبونتو 9.04 نصب کنم. تو راهنمای نرم افزار گفته شده:
    Edit the configure script. If necessary, change the following values:
    $install_bin_dir
    This is the location of the startup script ’vmd’. It should be located in the path of users interested in running VMD.
    $install_library_dir
    This is the location of all other VMD files. This includes the binary and helper scripts. It should not be in the path.

Next generate the Makefile based on these configuration variables. This is done by running
    ./configure.
    After configuration is complete, cd to the src directory and type make install. This will put the code in the two directories listed above. After this, you just type vmd to begin, provided that vmd is in your path
    من هر روشی رو امتحان می کنم نمی تونم این برنامه رو نصب کنم به روش های مختلف مسیرهای فوق رو عوض می کنم ولی دستور configure/. اجرا نمی شه و ارور می ده. به نظر شما برای نصب این برنامه چه طوری باید عمل کنم.
    قسمتی از فایل configure هم که ظاهراً باید تغییر کنه به این صورته:
    Name of shell script used to start program; this is the name used by users
    $install_name = "vmd";

# Directory where VMD startup script is installed, should be in users' paths.
    $install_bin_dir="/usr/local/bin";

# Directory where VMD files and executables are installed
    $install_library_dir="/usr/local/lib/$install_name";

با تشکر
    ارور رو باید میگذاشتید فایل روهم نیاز نیست ویرایش کنید

6. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Behroux's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با تشکر از پاسختون
    من مشکلم حل شد. در مورد فایل configure هم، هم می شه اونو ویرایش کرد و هم به صورت دیفالت و بدون ویرایش اجرا نمود.

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من یک لپ تاپ ایسوز دارم که windows 7 ultimate روش نصبه و وینوز رو هم احتیاج دارم. یعنی به برنامه هاش.
    الان من میخوام یکی از نسخه های ubuntu را روش نصب کنم. اگر خبر داشته باشید لپ تاپ های ایسوز مانند سونی یک سیستم بیسیک دیگه دارند که میشه اون سیستم رو در عرض 5 ثانیه بالا آورد و قابل استفاده کرد. فکر کنم از هسته لینوکس کمک گرفته باشند.

من چطوری میتونم ubuntu را روی لپ تاپ نصب کنم که هم ویندوز 7 را داشته باشم و هم به Express Gate که سیستم عامل 5 ثانیه ایش هست لطمه ای وارد نشه و بصورت دوال بوت بتونم هم ویندوز و هم لینوکس را داشته باشم؟ آیا همچین چیزی امکان داره؟

در اینترنت که جستجو کردم راه های پر پیچ و خمی برای نصب وین 7 و ubuntu مطرح شده بودو واقعیتش ترسیدم این راه ها رو امتحان کنم. آیا کسی امتحان کرده؟ میشه راهنمایی کنید.

ممنون.

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اینجا یعنی هیچکسی نیست کمک کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

اینجا یعنی هیچکسی نیست کمک کنه؟
    مادربورد من من هم Express Gate اما از وقتی اوبونتو رو نصب کردم دیگه بالا نمیاد البته قبل از نصب اوبونتو غیر فعالش کرده بودم
    بعد از غعال کردنم دیگه بالا نمیاد

11. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مادربورد من من هم Express Gate اما از وقتی اوبونتو رو نصب کردم دیگه بالا نمیاد البته قبل از نصب اوبونتو غیر فعالش کرده بودم
    بعد از غعال کردنم دیگه بالا نمیاد
    ممنون دوست عزیز.

راستش من دل رو به دریا زدم و رفتم نسخه x64 از ubuntu رو توسط wubi 9.10 داخل ویندوز نصب کنم. چون این راحت ترین و مطمئن ترین راهی بود که پیدا کردم.

مراحل نصب بخوبی پیش رفت و سیستم ریستارت شد و نصب رو ادامه داد تا تموم شد. سیستم بصورت دابل بوت در آمد و هم ویندوز داشتم و هم ubuntu اما xpress gate را امتحان نکردم. وارد اوبونتو که شدم یک صفحه سیاه اومد که باید کامنت مینوشتم و داخل اوبونتو نمیشد.

کامنتش فکر کنم اینطوری بود ..

>grade ...

یک همچین چیزی... هیچ کاریش هم نمیشد کرد. بالاش هم یک نسخه از بتا بودن این صفحه مشکی رو مینوشت. در حالی که من چیز بتا دانلود نکردم.

خلاصه بیخیالش شدم و اومدم برم تو ویندوز که دیدم توی صفحه ورود هنگ میکنه و اونم بسته شده. رفتم تو سیف مد و اوبونتو رو پاک کردم و همه چی درست شد و به حالت خودش برگشت. xpress gate هم الان که امتحان کردم کار میکنه.

من که فعلا از نصب ابونتو گذشتم. نمیدونم اگر نسخه 32 بیتی نصب کنم چی میشه. چون یک پک 5 سی دی هم از ابونتو رو خریدم و حدود 20 دلار هم پول دادم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •