تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 630 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

بهنام بشين حاصل دسترنج خودتو بخور !لبته فكر نكنم كسي بتونه حل كنه چون اين ركوعي الكي سوالي رو نميگه بريد حل كنيد نمره بگيريد

بچه ها سوال :
    1.واسه جمع بندي آزموناي گزينه 2 رو بخرم آيا ؟
    2.آزموناي مبحثي و جامع گزينه 2 و گاما واسه امسال يا پارسال روجوري ميشه گير آورد ؟
    3.كتاب كلاس رمزينه ديفرانسيل رو بگيرم الان ؟ (فقط واسه اينكه يه نگاهي بندازم بهش و چهار تا نكته در بيارم ، همين ) ، ادبيات كوروش بقايي چطور ؟
    4.واسه عربي لغتنامه سراغ ندارين ؟

باي

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جوابی که در پست شماره 3073 داده شده صحیح است.

نمی توان فرض کرد که هر 5 کتاب را کنار هم قرار می دهیم و سپس حاصل را از 20! کم می کنیم چرا که در این صورت حالتی را که 2
    کتاب فارسی کنار هم و سه کتاب دیگر به صورت دلخواه در میان سایر کتابها قرار دارند را هم جزو مجموعه جواب گرفته ایم که صحیح نیست.

3. 2 کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wnba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    نظرتون راجع به ده آزمون غیر حظوری سنجش چیه
    من میخوام این آزمونا رو بدم شما چی؟؟؟
    من امیدوارم همه بچه های این تاپیک هم شرکت کنن که جامع آماری خوب داشته باشه.
    من اطلاعات دقيقي ازش ندارم ولي شنيدم يك سري ميخوان شركت كنك البته فكر كنم گزينه 2 هست.اگه اطلاعات بيشتري داري ممنون ميشم بگي

5. این کاربر از wnba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

دوستان يه سوال فوري!!!!
    براي آزمون جامع سنجش ميشه فقط پرينت كارتو گرفت يا حتما بايد اصل كارتو داشت؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

همچنین
    اگر فرض کنیم که 5 کتاب قارسی یکسان نیستند به ازای هرحالتی که کتابها را در میان کتابهای انگلیسی و فرانسه می چینیم خود کتابهای فارسی هم می توانند به 5 فاکتوریل حالت جایگشت کنند. یعنی جواب اصلی به صورت ریر ایت:
    1- چیدن 15 کتاب فرانسه و انگلیسی در یک ردیف 15 فاکتوریل حالت
    2- چیدن 5 کتاب فارسی در 16 جای خالی بین کتابها به 16*15*14*13*12 حالت یا انتخاب 5 از 16
    3-جایگشت این 5 کتاب در محلهای خود به 5 فاکتوریل حالت.

جواب طبق اصل ضرب بدست می آید.

جواب پست شماره 3073 ایده اصلی برای حل این مساله است.

8. این کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

دوستان يه سوال فوري!!!!
    براي آزمون جامع سنجش ميشه فقط پرينت كارتو گرفت يا حتما بايد اصل كارتو داشت؟!
    میشه فقط پیرینت بگیری ... لازم نیس اصل کارتو داشته باشی !

10. این کاربر از * BriAnNa * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Vict0Ria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zendoon

12

سلام دوستان
    نظرتون راجع به ده آزمون غیر حضوری چیه؟
    من میخوام این آزمونا رو بدم شما چی؟؟؟
    من امیدوارم همه بچه های این تاپیک هم شرکت کنن که جامع آماری خوب داشته باشه.
    آره اشتباه شده بود من یه اشتباهی کردم شما هزار بار به من خندید..
    ولی اشکالی نداره
    اون سنجش باید باشه>>>گزینه دو
    باید خیلی خوب باشه که
    کی هستش ؟
    من هم ممکنه بیام
    جامع ان ؟
    4تا دورهای و 6تا جامع
    چی هس !
    چه جوریاس؟؟؟
    توضیحات لطفا ! چون متوجه نشدم عزیزم !!
    یکم در موردش توضیح میدی؟ یعنی تو خونه آزمون میدی؟
    اینترنتیه ؟!
    چه جوراست ؟ من هم هستم . اطلاعات کامل بده...
    تو خونه آزمونا رو میدید بعد در یه زمان معین از طریق رمزی که گزینه دو میده وارد سایت می شید گزینه هایی که زده بودید وارد می کنید بعد یه روز سه تا کارنامه می گیرید و...
    سلام
    من ميخوام طرح مرور آخر گزينه 2 رو ثبت نام كنم به نظر چيز خوبي مياد
    شما هم حتما يه سري به سايتش بزنيد
    100 از سنجش خيلي بهتره!!
    من نمی دونم سوالاش در چه سطحیه من تعریف آزمونای حضوریه گزینه دو رو خیلی شنیدم ولی نمی دونم اینا چطورین اگه شما میدونید توزیح بدید.

من الان رفتم سایت گزینه 2 توضیحات بسته ی مرور آخرو خوندم به نظر من که عالیه البته به درد من نمیخوره ولی واسه شما خوبه که
    خوندین
    اینم لینک توضیحاتش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منم خیلی نخوندم ولی دوست عزیز خوندن یه چیزه جمع بندی یه چیز دیگه من ÷ارسال از همین جمع بندی چوب خوردم.

گزینه 2 دیگه چه جوریاس ؟؟؟

ارزش داره 25 تومن پول بدیم ؟! :/ سنجش چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟ : (

حالم از هر چی آزمونه دیگه بهم میخوره : (
    راس می گی خیلی زیاد می گیرن من شنیده بودم پارسال این آزمونا رو مفت گذاشه بودند رو سایت البته از صحتش خبری ندارم ولی الان چی گرون نشده هر کی میخواد از یه راهی پول در بیاره

سلام
    اگه یه کم در موردش بیشتر توضیح بدید شرکت میکنیم
    تاریخش هزینش...........در مقایسه با گزینه دو و اینا
    من تا جایی که می تونستم گفتم ولی برای توضیح بیشتر برید به این کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از Vict0Ria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zendoon

12

اینم اطلاعات خیلی دقیق تر:
    داوطلبان آزمون سراسری سال 88
    بدون تردید « مرور و جمع بندی» مهمترین وظیفه شما عزیزان در هفته های پایانی باقیمانده تا آزمون سراسری است. داوطلبانی كه این كار را به خوبی و براساس اصول برنامه ریزی درسی انجام می دهند در آزمون سراسری نتایجی متفاوت می گیرند.

6 هفته پایانی منتهی به آزمون سراسری در زمینه « مرور و جمع بندی» از اهمیت ویژه ای برخوردار است. مشاوران آموزشی و دبیران و كارشناسان اعتقاد دارند عملكرد درست در 6 هفته پایانی می تواند نتیجه نهایی آزمون سراسری را تعیین كند و بسیاری از اوقات, آن را برای افراد مختلف جابجا نماید. به عبارت دیگر ممكن است فردی كه از مدت ها قبل تلاش خیلی زیادی داشته است با برنامه ریزی اشتباه در 6 هفته پایانی, موقعیت خود را از دست بدهد. یا داوطلبی كه نتوانسته تا آن زمان در حد مطلوب و مورد علاقه خود تلاش نماید ، با اجرای یك برنامه هوشمندانه و حسابگرانه وضعیت خود را ارتقا دهد. به همین جهت و با توجه به حساسیت 6 هفته پایانی گزینه دو طرح «مرور آخر» را با هدف مرور و جمع بندی دروس در 6 هفته پایانی با ابتكارات جدید برای شما عزیزان ارائه می نماید. آخرین مرور خود را با « مرور آخر» گزینه دو همراه باشید.

1 ) محتوای بسته

در طرح «مرور آخر» گزینه دو ، یك بسته آموزشی – مشاوره ای ویژه 6 هفته پایانی یعنی 26 اردیبهشت تا آزمون سراسری به متقاضیان و داوطلبانی كه در این طرح ثبت نام می نمایند ارائه می گردد كه شامل موارد ذیل می باشد:

1-1 ) 10 مرحله آزمون آزمایشی طبقه بندی و جامع
    مهمترین توصیه مشاوران برای هفته های پایانی, سنجش های استاندارد همراه مرور است. معمولاً به داوطلبان توصیه می گردد كه تقریباً هر 3 روز یكبار از خود آزمون برگزار نمایند و با ارزیابی دقیق از آموخته های خود به صورت هدفمند مرور و نقاط ضعف خود را برطرف نمایند تا از وقتِ محدود و اندك خود حداكثر استفاده بهینه را بنمایند. با شركت در این آزمون ها ؛ صدها نكته كلیدی و مهم دروس عمومی و اختصاصی و پایه و پیش دانشگاهی برای شما مرور می شود. سوالات این آزمون ها هم سطح آزمون های سراسری سال های اخیر است اما خود آنها نیست ,چرا كه اگر همان سوالات باشد نمی تواند ملاك مناسبی برای شناسایی نقاط قوت و ضعف شما باشد. به عبارت دیگر شما در یك موقعیت استثنایی با سوالات هم سنگ آزمون سراسری سنجیده می شوید و با بیش از 2000 نكته كلیدی و مهم دروس مختلف برخورد می كنید.

این آزمون ها در منزل برگزار می شود و نیازی به صرفِ وقت برای حضور در حوزه امتحانی نیست. به اعتقاد ما آزمون های آزمایشی حضوری كه در اردیبهشت و خرداد برگزار می گردد و تا به حال نیز برگزار شده است برای آشنایی با مسائل خاص آزمون های آزمایشی حضوری كافی است.

دفترچه های سوال و پاسخ تشریحی و پاسخ برگ دقیقاً همانند یك آزمون رسمی برای هر مرحله از آزمون ها به صورت جداگانه در اختیار متقاضیان قرار می گیرد و در ساعت و روز مقرر داوطلبان در محل مناسبی كه در منزل ، مدرسه ، كتابخانه یا هر جای دیگری درنظر می گیرند مطابق ضوابط دستورالعمل اعلام شده و در صورت امكان با نظارت شخص ثالث از قبیل والدین یا ........ این آزمون را برگزار می نمایند. با استفاده از دفترچه پاسخ تشریحی و طبق برنامه در صورت تمایل شخصاً آزمون را تصحیح می نماید اما ................

ابتكاری جدید از گزینه دو ...

شما می توانید برای این آزمون و تمام 10 مرحله پیش بینی شده كارنامه بگیرید! نه تنها كارنامه اصلی و معمولی بلكه علاوه بر آن كارنامه تكمیلی و كارنامه مشاوره ای انفرادی!

اما چگونه؟

پس از برگزاری آزمون در بازه زمانی مشخصی كه اعلام می گردد شما پاسخ برگ خود را تا زمان مشخصی كه اعلام خواهد شد از طریق پایگاه اینترنتی گزینه دو ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به دست ما می رسانید. یعنی با نام كاربری و رمز مخصوص خود وارد سایت می شوید و طبق پیش بینی ما در مدت زمانی حدود حداكثر 3 الی 5 دقیقه گزینه های خود را وارد پاسخ برگ اینترنتی می نمایید و برای ما ارسال می كنید. پس از پایان مهلت ارسال اطلاعات برای كلیه شركت كنندگان و با فاصله زمانی اندكی پس از آن ( مثلاً 12 ساعت) شما می توانید 3 كارنامه دریافت نمایید:

1) کارنامه اصلی
    شامل درصدهای خام دروس ، نمرات تراز ، رتبه و نمره كل در مقایسه با شركت كنندگان در طرح و تخمین نمره كل و رتبه در مقایسه با آزمونهای سراسری سالهای قبل و ..........

2) كارنامه تكمیلی
    در این كارنامه نقاط ضعف آموزشی شما در هر سوال در دروس مختلف تحلیل و ارزیابی می شود. این كار با استفاده از گزینه های غلط و نزده شما انجام می شود. براساس این تحلیل آموزشی شما می توانید برنامه درسی خود را برای روزهای بعد واقع بینانه و حسابگرانه تنظیم نمایید و از وقت خود حداكثر استفاده بهینه را بنمایید.

3) كارنامه مشاوره ای
    در ابتكاری جدید به هر داوطلب شركت كننده در این طرح برای هر آزمون یك « كارنامه مشاوره ای» ارائه میگردد. در این كارنامه برخی مشاورههای آموزشی و روان شناختی متناسب با وضعیت هر نفر و به صورت اختصاصی به او ارائه میگردد. این مشاوره ها وضعیت مطالعاتی و آزمون دادن داوطلب در هفته های پایانی را بهبود می بخشد.بدیهی است تمام موارد فوق ( كارنامه ها) به صورت اینترنتی در اختیار شما قرار میگیرد.

یادآوری مهم:

اگر شخصاً دسترسی به اینترنت نداشته باشید می توانید این مراحل را با كمك نمایندگی های گزینه دو در شهر خود طی نمایید.

تاریخ و محدوده هر آزمون
    ردیف
    شماره آزمون
    تاریخ پیشنهادی
    محدوده
    1
    آزمون مرحله 1
    1 شنبه 27/2/88
    نیم سال دوم دوره پیش دانشگاهی
    2
    آزمون مرحله 2
    4 شنبه 30/2/88
    نیم سال اول دوره پیش دانشگاهی
    3
    آزمون مرحله 3
    1 شنبه 3/3/88
    كلیه دروس سال سوم دبیرستان
    4
    آزمون مرحله 4
    4 شنبه 6/3/88
    كلیه دروس سالهای اول و دوم دبیرستان
    ( آنچه در آزمون سراسری هست) + زبان 3
    5
    آزمون مرحله 5
    1 شنبه 10/3/88
    مطابق محدوده آزمون سراسری ( جامع)
    6
    آزمون مرحله 6
    4 شنبه 13/3/88
    7
    آزمون مرحله 7
    1 شنبه 17/3/88
    8
    آزمون مرحله 8
    4 شنبه 20/3/88
    9
    آزمون مرحله 9
    1 شنبه 24/3/88
    10
    آزمون مرحله 10
    4 شنبه 27/3/88

تذكر مهم:

چنانكه ملاحظه میكنید برنامه آزمونها به نحوی تنظیم شده است كه از نظر تاریخ برگزاری و محدوده كاملاً هماهنگ با آزمونهای آزمایشی حضوری گزینه دو در خرداد ماه 88 میباشد. هم چنین داوطلبانی كه به صورت طبیعی در آزمونهای موسسات دیگر شركت می كنند نیز
    می توانند به راحتی و بدون هیج گونه تداخلی در این آزمونها شركت نمایند.

یادآوری:

معمولاً از ابتدای خرداد ماه داوطلبان آزمون سراسری نه تنها كلاس درس ندارند بلكه امتحانات آنان نیز به پایان رسیده است. بنابراین
    می توانند صبح روزهای تعیین شده را به آزمون دادن اختصاص دهند. البته در مورد مسائل مشاوره ای و برنامه ریزی درسی و VCDهای
    مشاوره ای موجود در بسته آموزشی – مشاوره ای « مرور آخر» توضیحات كامل ارائه میگردد.

2-1) 2 عدد لوح فشرده مشاوره ای

6 هفته پایانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. درست همانند دونده ای كه باید در دورهای پایانی به خصوص در مسابقات استقامتی خیلی مراقبت نماید ، یك داوطلب كنكور هم باید با حساسیت زیاد این دوره پایانی و مرور آخر را طی كند. برخی از مشاوره های آموزشی و روانشناختی مورد نیاز برای بهتر سپری كردن این هفته ها در یكی از VCDها توسط مشاوران و كارشناسان باتجربه گزینه دو به شما ارائه میگردد. در VCD دوم كه آن هم در همین بسته آموزشی- مشاوره ای است توصیه های ویژه هفته پایانی ، روز و شب قبل از آزمون ، صبح روز آزمون ، سر جلسه آزمون سراسری و پس از آن !! به شما ارائه میگردد.

3-1) برنامه ریزی درسی ویژه 6 هفته پایانی

6 هفته پایانی از روز شنبه 26 اردیبهشت 88 آغاز و تا پایان هفته اول تیرماه 88 ادامه دارد!مهمترین ابزار برای استفاده بهتر از این فرصت اندك كه حدود 40 روز می باشد داشتن برنامه ای منظم و دقیق است. كارشناسان و مشاوران گزینه دو برای این 6 هفته برنامه ای را تنظیم كرده اند كه علاوه بر كامل بودن, متناسب با وضعیت داوطلبان انعطاف پذیر نیز می باشد. در این برنامه كلیه آزمونهای آزمایشی حضوری و جامع گزینه دو و آزمونهای طبقه بندی و جامع ویژه مرور و جمع بندی و بسیاری مسائل دیگر نیز پیش بینی شده است. این برنامه یك برنامه ریزی درسی روزانه برای داوطلبان گروه های آزمایشی علوم ریاضی ، علوم تجربی و علوم انسانی است. برنامه روزانه تنظیم شده همراه بسته آموزشی – مشاوره ای «مرور آخر» به داوطلبان ارائه میگردد.

4-1) دفترچه مشاوره و برنامه ریزی ویژه « مرور و جمع بندی»
    مهمتر از آشنایی با اهمیت مرور و جمع بندی ، درست انجام دادن این كار است. داوطلبان زیادی دیده ایم كه با استفاده از اصول صحیح مشاوره ای و برنامه ریزی دقیق در 6 هفته پایانی وضعیت خود را بهبود بخشیده اند. شما هم می توانید جزو همین افراد باشید. البته معجزه ای اتفاق نخواهد افتاد اما شما با استفاده از این فرصت كه عده ای متاسفانه در آن پایان راه را اشتباه می روند با هوشیاری كارهایی انجام می دهید كه در «رقابت» آزمون سراسری از آنها (دیگران) جلو میافتید.دفترچه ویژه مشاوره و برنامه ریزی « مرور آخر» مكمل لوح های فشرده است و شما را به این اهداف می رساند، البته به شرط آنكه به آن عمل كنید!

2 ) ثبت نام
    1-2) تاریخ ثبت نام:

آخرین مهلت ثبت نام در طرح «مرور آخر» گزینه دو جهت دریافت بسته آموزشی – مشاوره ای «مرور آخر» پنج شنبه 3 اردیبهشت ماه 88 می باشد.

2-2) هزینه ثبت نام:

هزینه ثبت نام در طرح « مرور آخر» گزینه دو برای داوطلبان آزمون سراسری سال 88 ، 000/250 ( دویست و پنجاه هزار) ریال می باشد.

3-2) نحوه ثبت نام:

متقاضیان شركت در طرح « مرور آخر» پس از مطالعه دقیق اطلاعیه راهنمای ثبت نام می توانند از طریق پایگاه اینترنتی گزینه دو ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یا از طریق مراجعه به نمایندگی های گزینه دو در سراسر كشور در این طرح ثبت نام نمایند.

الف) ثبت نام اینترنتی:

علاقمندان به ثبت نام اینترنتی باید به نحو ذیل عمل نمایند:

1) هزینه ثبت نام را كه معادل 000/250 ریال می باشد به حساب شماره 0189283997 بانك تجارت شعبه چیذر تهران كد 732 به نام موسسه آموزشی فرهنگی گزینه دو ( قابل واریز در كلیه شعب بانك تجارت در سراسر كشور) واریز نمایند و اصل فیش واریزی را دریافت نمایند.

2) با مراجعه به پایگاه اینترنتی گزینه دو به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد قسمت مخصوص ثبت نام اینترنتی « طرح مرور آخر» شوند.

3) فرم تقاضانامه ثبت نام را مطابق دستورالعمل تكمیل فرم كه در همان قسمت اعلام شده است تكمیل نمایند.

ب) ثبت نام در نمایندگی گزینه دو:

علاقمندان به ثبت نام از طریق نمایندگی باید به نحو ذیل عمل کنند:

1) به نمایندگی گزینه دو در شهر خود مراجعه نمایند.

2) فرم مخصوص ثبت نام را دریافت و پس از تكمیل به نمایندگی تحویل دهند.

3) هزینه ثبت نام را كه معادل 000/250 ریال می باشد به نمایندگی پرداخت و رسید دریافت نمایند.

4) پس از 48 ساعت كد رهگیری ثبت نام ، نام كاربری و رمز عبور خود را همراه پرینت فرم ثبت نام از نمایندگی برای مراحل اجرایی طرح دریافت نمایند.

* تذكرات خیلی مهم:

1) هزینه ثبت نام به هیچ وجه مسترد نمی گردد و انصراف پذیرفته نمی شود.

2) بسته آموزشی- مشاوره ای « مرور آخر» حداكثر تا روز پنج شنبه 24 اردیبهشت ماه 88 توسط نمایندگی گزینه دو در هر شهر به داوطلبان تحویل داده می شود. ( در محل نمایندگی)

3) در تكمیل مشخصات فرم ثبت نام دقت فرمایید.

4) ثبت نام منحصراً به یكی از دو روش فوق انجام پذیر می باشد و تحت هیچ شرایطی ثبت نام به روش دیگر پذیرفته نمی گردد. در صورت انجام ثبت نام به هر روشی به جز روش های فوق مسئولیت عدمِ انجامِ ثبت نام و عدمِ ارسال بسته به نام داوطلب به عهده متقاضی خواهد بود.

5) در ثبت نام اینترنتی می توانید حداكثر 72 ساعت پس از انجام ثبت نام ، ثبت نام خود را با استفاده از كد رهگیری از طریق سایت پیگیری نمایید.

6) در ثبت نام اینترنتی ورود صحیح شماره 6 رقمی فیش واریز وجه در فرم ثبت نام از اهمیت ویژه ای برخوردار است و در صورت عدم ورود صحیح اطلاعات و عدم تایید ثبت نام مسولیت آن متوجه متقاضی می باشد و قابل برطرف كردن و اصلاح نمی باشد.

7) در صورت واریز وجه به مقدار كمتر از مبلغ تعیین شده به عنوان هزینه ثبت نام ، ثبت نام تأیید نمی گردد و وجه واریز شده نیز مسترد نمی گردد.

8) در صورت واریز وجه به مقدار بیشتر از مبلغ تعیین شده به عنوان هزینه ثبت نام ، ثبت نام تأیید می گردد و در صورت امكان ، وجه اضافه واریز شده حداقل 3 ماه پس از ثبت نام قابل برگشت می باشد.

9) در صورت ثبت نام در نمایندگی حتماً وضعیت ثبت نام خود را حدود 3 روز پس از مراجعه به نمایندگی و ثبت نام از طریق پایگاه اینترنتی و با استفاده از كدِ رهگیری ثبت نام پیگیری نمایید.
    پیروز و سر بلند باشید
    روابط عمومی گزینه دو
    Last edited by Vict0Ria; 14-04-2009 at 16:42.

14. 4 کاربر از Vict0Ria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zendoon

پيش فرض

اگه شلوغ کرم به بزگواری خودتون ببخشید.
    اگه اعتراضی بود بگید شما اختیار دارید
    راستی بچه ها حتماً نتیجه نهایی رو تا آخرین فرصت بگید که شرکت می کنید یا نه چون شرکت کردنه منم به شما بستگی داره.

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مرسی عزیزم بابت توضیحات...
    من که شرکت نمی کنم !
    همین آزمونای قلم و سنجش رو میدم واسم کافیه !

17. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •