تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 1137 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408808 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این 3 جلدی تست رمزینه آقای مهربان(!) همش تو بازار هست دیگه؟ چون من تو شهرمون فقط جلد 1 رو خریدم. اگه هست من اگه روی تمام تست هاش مسلط بشم(!) می تونم این ریاضی رو بالای 90(!) بزنم؟
    و چون آموزشش هاش فقط برای یادآوری هست کتاب آموزش خوب برای مباحث ریاضی چه کتاب هایی هستند؟(از نظر حجمی و و قت مشکلی نیست)
    -------------------------------------------------------------------------------------
    و این که:
    شیمی 3 خیلی سبز،امروز زنگ زدم به مرکز پخشش گفت اواخر امسال-نزدیک های عید- چاپ میشه.

2. این کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این 3 جلدی تست رمزینه آقای مهربان(!) همش تو بازار هست دیگه؟ چون من تو شهرمون فقط جلد 1 رو خریدم. اگه هست من اگه روی تمام تست هاش مسلط بشم(!) می تونم این ریاضی رو بالای 90(!) بزنم؟
    و چون آموزشش هاش فقط برای یادآوری هست کتاب آموزش خوب برای مباحث ریاضی چه کتاب هایی هستند؟(از نظر حجمی و و قت مشکلی نیست)
    -------------------------------------------------------------------------------------
    و این که:
    شیمی 3 خیلی سبز،امروز زنگ زدم به مرکز پخشش گفت اواخر امسال-نزدیک های عید- چاپ میشه.
    شیمی فقط بازرگانی من تستیشئ دارم درسنامه هاشو غیر از موقع تست زدن بازم می خونم واقعا عالیه

4. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

و این که:
    اولا پست بالا تایید میشه شیمی فقط مبتکران خدایی شیمی مبتکران یه چیز دیگست
    جلد سوم هست که مباحث ریاضیات پایه رو پوشش میده تابع ، تصاعد ، لگاریتم ، مثلثات ، تقسیم پذیری ، انتقال نمودار ، معادله درجه دوم اینم اگه وقت داری بگیر جامع و کامل!
    جلد دوم فعلا چاپ نشده و تو لیستی که از رمزینه دانلود کردم نوشته تا نمایشگاه کتاب حالا معلوم نیست کی چاپ بشه ولی کتاب کلاس دیف 2 احتمالا دی ماه منتشر بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پرسش های چهار گزینه ای دیفرانسیل 2 اندیشه سازان - مبتکران تالیف رضا نونهال آذر به نظرم گزینه مناسبیه اولش مختصر و مفید مطالب آموزش داده بعد تستهای آموزشی=>تستهای تمرین=>تستهای آزمون پاسخ های تشریحیش هم عالیه
    دوستان کسی نظری در مورد ریاضیات گسسته و جبرواحتمال گاج سفید نداره تالیف علی منصف شکری؟؟؟
    راستش ما گسسته تو مدرسه خوشخوان کار میکنیم ولی خیلی از تست هاش سخته و اکثر بچه ها با خوشخوان مشکل داشتن واسه همین رفتن گاج رو گرفتن ، منم کتابشو دیم به نظرم خوب بود و خیلی ها مشکلاتشون کمتر شد

7. 2 کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بچه ها بالاخره كتاب آموزشي خوب براي عربي سال اول هست يا نه ؟ :دي

9. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezayamohebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بچه ها اگه دیدید امروز و فردا دیف 2 رمزینه منتشر شد تعجب نکنید چون سایت رمزینه غیر فعاله

احتمالا دارند سایتشون up date میکنند

11. این کاربر از rezayamohebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بچه ها اگه دیدید امروز و فردا دیف 2 رمزینه منتشر شد تعجب نکنید چون سایت رمزینه غیر فعاله

احتمالا دارند سایتشون up date میکنند
    سایت باز می‌شه

13. 2 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

سلام دوستان امروز دیف 2 رضا نونهال آذر بردم واسه تعویض چون چاپ 84 بود ولی متاسفانه نتونستم چاپ جدیدشو پیدا کنم بعد دیف 1 اندیشه سازان هم چاپ 83 گرفتم میخوام بدونم دیف 1 و 2 تو این 5 سال تغییرات کلی داشتن یا نه ؟

15. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

سلام دوستان
    پس این طور که پیداست برای فیزیک 3 اندیشه سازان عالیه ...اما من چون باید معدل کتبی دیپلم را بالا بیارم دارم از کتاب غلامعلی محمودزاده استفاده میکنم ...به نظر شما کار درستی میکنم؟!!!!
    برای جبر کتاب مبتکران ،اون که عکس هندونه است،را خریدم ...خدا کنه پشیمونم نکنه!!!
    برای امار من پارسال از گاج سفید استفاده کردم و کتاب خوبی بود ولی چون کتابهای دیگه را نخونده ام نمیدونم نظر کاملی برای این درس بگم !!!!
    برای زبان فارسی نتیجه گرفتم که باید همگامان را بخرم ...هرچند تا حالا از کتابهاش استفاده نکرده ام اما شما دوستان گفتید خوبه!!!!پس حتما میگیرممن خودم از گاج سبز استفاده میکنم و راضیم اما یه بدی داره اینه که در تستهای تالیفیش بعضی از سوالهاش واقعا مشابه هم اند و وقت تلف کردنه زدن اون تستهاش و سوالهاش زیاد تنوع ندارن اما چون نکات هر درس را گفته و سوالهای کنکور و امتحان نهایی را اورده ،به درد من میخوره !!!
    این کتاب حسابان عباس امیدوار عالیه ،..درس را خوب مفهیمدم و مثالهای خوبی داره و اگه مثل من سال سومی هستید پیشنهاد میکنم برای فهمیدن بهتر از این کتاب استفاده کنید ..اما علاوه بر این من کتاب محمود نصیری را هم اول سال خریدم ..اما انگار پشیمونمچون بعضی از مطالبش را که میخونم برم سوال ایجاد میشه و بعضی مواقع نمیدونم یه جوابی را که به دست میاره از کجا اومده !!!!ولی ای کاش عباس امیدوار جواب اون قسمتهای ""مهارت در تمرین "" را میداد چون سوالهای توپی در اون قسمته و من همیشه دوست داشته ام این جور سوالهایی حل کنم!!اما حیف که جواب نداره تا ببینم درست حل کرده ام یا نه!!!
    Last edited by POUYOL; 14-12-2009 at 14:55.

17. این کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

محمود نصیری را هم اول سال خریدم ..اما انگار پشیمونمچون بعضی از مطالبش را که میخونم برم سوال ایجاد میشه و بعضی مواقع نمیدونم یه جوابی را که به دست میاره از کجا اومده !!!!
    مشکل منم همین بود عزیز بخاطر همین به هفته نکشید عوضش کردم

19. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •