من چیکار کنم سری A هفته 9 تو ترکیب همه بازیکنانم شدن Adriano و میاد بیرون وموقعی که تو بازی میره همه بازیکنان 5تا 5تا بغل هم اند. تورو خدا کمک کنید.
من چیکار کنم سری A هفته 9 تو ترکیب همه بازیکنانم شدن Adriano و میاد بیرون وموقعی که تو بازی میره همه بازیکنان 5تا 5تا بغل هم اند. تورو خدا کمک کنید.
خیلی خیلی جالب بود دستت درد نکنه ولی دو سه تا از تیمها لوگوشون عوض نشده که مهمترینش تیم ارسنال میباشد ولی بازم ممنون
![]()
Last edited by Mohammad_Sn2001; 25-10-2008 at 11:09.
من قبلا با GGS کار می کردم و با کیت سرور آشنایی ندارم . کیت سرور رو دانلود کردم محل مورد نظر کپی کردم ،نصبشم کردم ولی:
1) فولدر img کاملا خالیه؟
2) در کیت سرور هم نیاز هست که شماره ی کیت ها ی تیم های مختلف رو بدونی؟
3) کیت هایی که با پسوند png هست هم میشه با کیت سرور ریخت؟
اين لينك واسه من ارور داد
شرمنده بعدا فهميدم كه دوستمون لينك ديگه اي گذاشتند
ممنون
Last edited by golmohammadi; 25-10-2008 at 13:07.
یه برنامه توپ واسه قوی کردن بازیکنتون تو become a legend تست شده صددر صد جواب میده برید حال کنید فقط تشکر یادتون نره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه آموزش بزار دوست عزیز اگه تست کردیش
با اس.رم بازی داشتیم
منو دقیقه 60 آورد تو زمین یه گل زدم
نمره هشت داد
خیلی حال کردم آخه شده من تو یه بازی 3تا گل زدم و 2تا پاس گل دادم ولی 7.5 دادش بهم
این نشون میده که حساسیت بازی روی نمره دادن خیلی موثره
دوستان چرا نمیتونم هیچ عکس رو attach کنم
اصلا گزینه ای نیست یا من بلد نیستم!!!!
دوستان عزیز پیشنهاد میکنم قبل از کار با برنامه یه کپی از سیواتون بگیرین.نمیدونم مشکل از برنامست یا سیستم من قدرته بازیکنم زیاد شده ولی هی تصویر میپره و حرکات بازیکنها اسلوموشن شده!!!![]()
حالا روش کار میکنم ببینم درست میشه یا نه
برنامه رو اجرا کنی همه چی مشخصه کار کردن باش آسونه فقط کپی از سیوتون فراموش نشه
از تقلب تو بازیها متنفرم...
لطفا .. اگه میشه یه خورده کاملتر توضیح بدین ؟؟؟؟؟کمک .......
میزان قدرت خودتون رو تو Become a legend به راحتی بالا ببریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)