تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 308 از 577 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

من که دیشب سرعتم بر گشته بودم به قدیما با 80 تا 90 دانلود میکردم خیلی خوب شده بود فکر کنم داره وضع به قبل ها داره بر میگرده

2. 2 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

به نظر من با این تعرفه ها پیشگامان ترکونده ...
    اگه گفتن سرعت واقعی که باید تقسیم بر 8 کنید که یک مگ میشه 128
    مگر اینکه غیر از این باشه...
    ولی در کل بخوای حساب کنی تعرفه ها در هر صورت به صرفه هست ...
    شما هم میتونی صبر کنی ببینی بچه های که شارژ میکنن سرعت چطوری هست...
    منم خودم یه هفته دیگه احتمالا 2 مگ بگیرم نتیجه را اینجا میگم
    من نمیدونستم
    اخه اونی که باش تلفنی حرف زدم گفت سرعته دانلود تو روز 110.20 هست و شبانه هم واقعی میشه
    حالا اگه این واقعی 128 باشه که خیلی خوبه
    راستش تا الانم یه 2.3 ماهی صبر کردم احتمالا فردا ثبت نام میکنم چون گفت مرکز قندی چون کاربراش زیادن شاید تا 12
    روز طول بکشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام به همگی
    من تا حالا adsl نداشتم. پیش شماره تلفن ما 441 است و زیر سایه خاتم الانبیا هستیم. من تقریبا تمام صفحات را خوندم اما چون خیلی وقت گذشته شرایط عوض شد همجبورم دوباره بپرسم
    - سرعت 128 و 256 خیلی با هم فرق داره؟منظورم اینه که سرعت ها را محدود می‌کنند یا مثلا 128 تا 600 هم بالا میره؟
    - به نظر اساتید بهترین سرویس دهنه برای من کدام است. ترافیک من ماهی 2 گیگه و حد اکثر ماهی 10 تومن می تونم بدم.من سایت پیشگامان این قیمت هایی که شما میگین را ندیدم.میشه لینک این شرکت را هم بگذارید.شرکت رنگین کمون زنگ زدم گفت تا یه ماه دیگه به مخابرات خاتم هم سرویس میده . این شرکت چطوره؟

من الان با ایران سل وصلم که در 70 درصد اوقات افتضاحه .کلا سرعتش بین 0 تا 400 kb متغیره که به صورت متوسط 40 است.

اگه کس می خواد مدتی با دیال آپ سر کنه 9727070 رنگین کمان به شرط استفاده از برنامه توربوش برای وب گردی عالیه .فقط باید آمادگی یه قبض 50 تومنی برای دوماه را داشته باشه

در مورد اینترنت adsl ایران میشه گفت : از درد لا علاجی به گربه می‌گن خانوم باجی

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من نمیدونستم
    اخه اونی که باش تلفنی حرف زدم گفت سرعته دانلود تو روز 110.20 هست و شبانه هم واقعی میشه
    حالا اگه این واقعی 128 باشه که خیلی خوبه
    راستش تا الانم یه 2.3 ماهی صبر کردم احتمالا فردا ثبت نام میکنم چون گفت مرکز قندی چون کاربراش زیادن شاید تا 12
    روز طول بکشه
    اگه شبانه 2 مگ رو واقعا واقعی بده شبا شبی 3.5 گیگ میشه دانلود کرد که با این قیمت خیلی عالیه

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام به همگی
    من تا حالا adsl نداشتم. پیش شماره تلفن ما 441 است و زیر سایه خاتم الانبیا هستیم. من تقریبا تمام صفحات را خوندم اما چون خیلی وقت گذشته شرایط عوض شد همجبورم دوباره بپرسم
    - سرعت 128 و 256 خیلی با هم فرق داره؟منظورم اینه که سرعت ها را محدود می‌کنند یا مثلا 128 تا 600 هم بالا میره؟
    - به نظر اساتید بهترین سرویس دهنه برای من کدام است. ترافیک من ماهی 2 گیگه و حد اکثر ماهی 10 تومن می تونم بدم.من سایت پیشگامان این قیمت هایی که شما میگین را ندیدم.میشه لینک این شرکت را هم بگذارید.شرکت رنگین کمون زنگ زدم گفت تا یه ماه دیگه به مخابرات خاتم هم سرویس میده . این شرکت چطوره؟

من الان با ایران سل وصلم که در 70 درصد اوقات افتضاحه .کلا سرعتش بین 0 تا 400 kb متغیره که به صورت متوسط 40 است.

اگه کس می خواد مدتی با دیال آپ سر کنه 9727070 رنگین کمان به شرط استفاده از برنامه توربوش برای وب گردی عالیه .فقط باید آمادگی یه قبض 50 تومنی برای دوماه را داشته باشه

در مورد اینترنت adsl ایران میشه گفت : از درد لا علاجی به گربه می‌گن خانوم باجی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال aliarnold's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تا یک هفته پیش پارس آنلاین اما الان با این قیمتای جدیدی که پیشگامان داده 100% پیشگامان

من خودم اون هفته در خواست دادم پارس آنلاین چون هنوز این قیمتا نیومده بود

البته اینم باید یکی بگیره ببینیم چیه اما به نظرم باید خیلی عالی باشه فکرم نمیکنم سرعتش خیلی بد باشه حداقل در روز اما شباشو رو چه سرعتی بستند خدا میدونه و اونی که اولین نفر توی این تاپیک بره بگیره

فعلا خوب به نظر میاد پس پیشگامان
    ممنون از جوابتون
    اما برای من مهم قیمت نیست
    آیا در منطقه مدرس پیشگامان خوب هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

با تشکر از ام 1988 بخاطر لینک سایت پیشگامان. ببخشید دکمه تشکر را پیدا نکردم مجبور شدم تو پست تشکر کنم
    Last edited by alirrp; 22-01-2011 at 11:31.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

یه سوال دیگه
    در adsl 128 پیشگامان ماکزیمم و متوسط سرعت چقدره؟
    در 512 چطور؟
    آیا سرعت شبانه به سرعت سرویس خریداری شده بستگی داره یا نه شبا شیر میشه هر کی هر چقدر زورش رسید؟
    Last edited by alirrp; 22-01-2011 at 10:02.

داره خودمونی میشه puffi_vahshi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

سلام به دوستان

بچه ها اینجا کسی هست آسیا تک داشته باشه ؟ من شنیدم خیلی خوبه کیفیتش لطفا اگه کسی داره یه تست بزاره و ساعت شبانه را هم اعلام کنه

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

یه سوال دیگه
    در adsl 128 پیشگامان ماکزیمم و متوسط سرعت چقدره؟
    در 512 چطور؟
    آیا سرعت شبانه به سرعت سرویس خریداری شده بستگی داره یا نه شبا شیر میشه هر کی هر چقدر زورش رسید؟

ماکزیموم 50 معمولا 45

شبا هم فیکس 15.5

512 نداشتم اما 256 روزا 65 تا حداکثر 70 هست

قبلا سرعت روزانه با شبانه هیج فرقی نداشت روزا حداکثر 50 بود و شبا 45 بدون افت سرعت و قطعی هر شب با 128 شبی 950 گ میگرفتم اما الان سرعتا واقعی شده و هر کی هر سرعتی بگیره شب به سرعت واقعیه خودش میگیره بعضی از دوستان گلایه دارند که سرعت واقعیشونم دریافت نمیکنند
    دیگه شبی 300 مگ ارزش مصرف برقو استهلاک مودمو نداشت مخصوصا اینکه یهو سرورم خوب نبود میشد 250 یا 200 مگ

---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

ممنون از جوابتون
    اما برای من مهم قیمت نیست
    آیا در منطقه مدرس پیشگامان خوب هست؟

در کل کیفیت خوبی داره اما توقع آنچنانی ازش نداشته باش
    اگه قیمت زیاد برات مهم نیست انتخابای بهتری هم داری اما صرفا قیمتی نگاه کنیم در حجم های کم واقعا قیمت هاش عاااااااااالی شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •