من که دیشب سرعتم بر گشته بودم به قدیما با 80 تا 90 دانلود میکردم خیلی خوب شده بود فکر کنم داره وضع به قبل ها داره بر میگرده
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
من که دیشب سرعتم بر گشته بودم به قدیما با 80 تا 90 دانلود میکردم خیلی خوب شده بود فکر کنم داره وضع به قبل ها داره بر میگرده
من نمیدونستم
اخه اونی که باش تلفنی حرف زدم گفت سرعته دانلود تو روز 110.20 هست و شبانه هم واقعی میشه
حالا اگه این واقعی 128 باشه که خیلی خوبه
راستش تا الانم یه 2.3 ماهی صبر کردم احتمالا فردا ثبت نام میکنم چون گفت مرکز قندی چون کاربراش زیادن شاید تا 12
روز طول بکشه
سلام به همگی
من تا حالا adsl نداشتم. پیش شماره تلفن ما 441 است و زیر سایه خاتم الانبیا هستیم. من تقریبا تمام صفحات را خوندم اما چون خیلی وقت گذشته شرایط عوض شد همجبورم دوباره بپرسم
- سرعت 128 و 256 خیلی با هم فرق داره؟منظورم اینه که سرعت ها را محدود میکنند یا مثلا 128 تا 600 هم بالا میره؟
- به نظر اساتید بهترین سرویس دهنه برای من کدام است. ترافیک من ماهی 2 گیگه و حد اکثر ماهی 10 تومن می تونم بدم.من سایت پیشگامان این قیمت هایی که شما میگین را ندیدم.میشه لینک این شرکت را هم بگذارید.شرکت رنگین کمون زنگ زدم گفت تا یه ماه دیگه به مخابرات خاتم هم سرویس میده . این شرکت چطوره؟
من الان با ایران سل وصلم که در 70 درصد اوقات افتضاحه .کلا سرعتش بین 0 تا 400 kb متغیره که به صورت متوسط 40 است.
اگه کس می خواد مدتی با دیال آپ سر کنه 9727070 رنگین کمان به شرط استفاده از برنامه توربوش برای وب گردی عالیه .فقط باید آمادگی یه قبض 50 تومنی برای دوماه را داشته باشه
در مورد اینترنت adsl ایران میشه گفت : از درد لا علاجی به گربه میگن خانوم باجی
اگه شبانه 2 مگ رو واقعا واقعی بده شبا شبی 3.5 گیگ میشه دانلود کرد که با این قیمت خیلی عالیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از جوابتون
اما برای من مهم قیمت نیست
آیا در منطقه مدرس پیشگامان خوب هست؟
با تشکر از ام 1988 بخاطر لینک سایت پیشگامان. ببخشید دکمه تشکر را پیدا نکردم مجبور شدم تو پست تشکر کنم
Last edited by alirrp; 22-01-2011 at 11:31.
یه سوال دیگه
در adsl 128 پیشگامان ماکزیمم و متوسط سرعت چقدره؟
در 512 چطور؟
آیا سرعت شبانه به سرعت سرویس خریداری شده بستگی داره یا نه شبا شیر میشه هر کی هر چقدر زورش رسید؟
Last edited by alirrp; 22-01-2011 at 10:02.
سلام به دوستان
بچه ها اینجا کسی هست آسیا تک داشته باشه ؟ من شنیدم خیلی خوبه کیفیتش لطفا اگه کسی داره یه تست بزاره و ساعت شبانه را هم اعلام کنه
ماکزیموم 50 معمولا 45
شبا هم فیکس 15.5
512 نداشتم اما 256 روزا 65 تا حداکثر 70 هست
قبلا سرعت روزانه با شبانه هیج فرقی نداشت روزا حداکثر 50 بود و شبا 45 بدون افت سرعت و قطعی هر شب با 128 شبی 950 گ میگرفتم اما الان سرعتا واقعی شده و هر کی هر سرعتی بگیره شب به سرعت واقعیه خودش میگیره بعضی از دوستان گلایه دارند که سرعت واقعیشونم دریافت نمیکنند
دیگه شبی 300 مگ ارزش مصرف برقو استهلاک مودمو نداشت مخصوصا اینکه یهو سرورم خوب نبود میشد 250 یا 200 مگ
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
در کل کیفیت خوبی داره اما توقع آنچنانی ازش نداشته باش
اگه قیمت زیاد برات مهم نیست انتخابای بهتری هم داری اما صرفا قیمتی نگاه کنیم در حجم های کم واقعا قیمت هاش عاااااااااالی شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)