یه آسیاتک هست و هزار تا مصیبت
فقط خودشون از این سیاستشون سر در میارن...![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
یه آسیاتک هست و هزار تا مصیبت
فقط خودشون از این سیاستشون سر در میارن...![]()
خودشونم نمیدونن چیکار میکنن![]()
سرعت منم از 32 رسیده به 110...ولی زکّی...من همون قدر که باید دانلود کنم دانلود می کنم![]()
عجب گيری افتاديم از دست اين آسياتك ، الان پينگم روی 1200 ه! ديگه از ساعت 8 شب تا 12 كلا پينگش بالای يك ثانيست.
بله...معمولاً اینطوری هست...یادمه بعضی دوستان می گفتن شبا سرعتشون بیشتر هم میشه![]()
دقیقا برعکس....ادمه بعضی دوستان می گفتن شبا سرعتشون بیشتر هم میشه![]()
چون شبا به اسم رایگان هست...کاملا افت سرعت مشخص بود.....مثلا 1 بامداد به بعد رایگان بود...باید مودم رو یه بار ری استارت میکردی....همچین که مودم روشن میشد..دیگه صفحه باز نمیکرد.....از کاربرای همینجا بیشتری ها همین نظرو داشتن غیر از یکی از دوستان که برای ایشون استثناء برعکس بود.....
اسمش برابره.......فکر کنم این جواب دقیق تری باشه.دوستان سرعت شبانه آسیاتک با سرعت روزانه اش برابره یا نه ؟
برای من هم برابره و افت سرعتی هم ندارم از تهران![]()
اقا اینترنت من زیاد قطع میشه مثلا امروز نیم ساعت کلا قطع بود
برای بقیه هم اینطور شده؟
بچه ها سلام
یه سوال من دوره شارژم تا 58 ام هست ... من 20 تم حجم تموم شد و دیگه نت تعطیل شد دیگه حجم نخریدم ...فقط باسه دوره بعد شارژ کردم 3ماهه 6گیگ که باید تا 25 صبر کنم تا دوره بعدی شروع شه.تو این مدت من 21ام رفتم شهرستان باسه دانشگاه و از نت استفاده نکردم ..الان رفتم سایت 1844 به جا حجم 6 گیگ زده1G-G(کلاسیک),,بالک||512k - 6G,سه ماهه,...تو ریز کارکردم زده 600 مگ اپلود شده......
کسی هم خونه استفاده نمیکنه
Last edited by MILIN3M; 16-01-2011 at 11:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)