از مغازه های محافظ ال سی دی فروشی!!!!
(طبقه 4 و 5 علاءالدین )
از مغازه های محافظ ال سی دی فروشی!!!!
(طبقه 4 و 5 علاءالدین )
سلام دوستان
میخام بدونم مگه نباید سرعت سی پی یو گوشی ان 82 396 مگاهرتز باشه؟ اخه من وقتی میرم تو برنامه nSysInfo سرعت سی پی یو میزنه 206 مگاهرتز
طبقات زیر زمین بازار علاالدینسلام
کسی میدونه از کجا میشه برچسب محافظ ال سی دی رو تهیه کرد؟
سلام دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم میخوام بدونم این گوشی چینیش هم تو بازار هست و چطوری میشه فهمید این گوشی که میخرم فلاند اصله یا لیبل ممنون از جوابهاتونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه خاطر بد نصب شدن بعضی برنامه ها روی مموری کارت گوشی هستش میتونی مموریت رو فرمت کنی و برنامه هایی که روش نصب بوده دوباره نصب کنیسلام.
من یه مشکل دارم...
وقتی که گوشی رو روشن میکنم پنجره instaling باز میشه 15 ثانیه طول میکشه و بعد میگه که نمیتونم برنامه رو نصب کنم.
حالا باید چه کار کنم؟
Last edited by BLACK-BLACK; 16-02-2009 at 12:23.
سلام دوستان
میخام بدونم مگه نباید سرعت سی پی یو گوشی ان 82 396 مگاهرتز باشه؟ اخه من وقتی میرم تو برنامه nSysInfo سرعت سی پی یو میزنه 206 مگاهرتز
سلام
دوست عزیز سی پیویه ان 82 یک سی پیویه 332 مگاهرتز هست که از دو بخش تشکیل شده.
یک 206 مگاهرتزی برایه کنترل گوشی و برنامه ها و یه 126 مگا هرتزی برایه کنترل دوربین ویک سری چیزه دیگه
(البته اگه اشتباه نکرده باشم)
سلام به همگی.میخواستم بدونم که ان82 برای فیلمبرداری در شب نور داره مثل ان73
؟
منظور کنتراست بالاتره
دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم میخوام بدونم این گوشی چینیش هم تو بازار هست و چطوری میشه فهمید این گوشی که میخرم فلاند اصله یا لیبل ممنون از جوابهاتون یکی جواب بده
شما این سوالو تو صفحه قبل هم پرسیده بودی
اولا دیگه بعیده فنلاند اصل گیر بیاری
دوما دو نوع چینی داریم :
چینی تحت لیسانس خود نوکیا که کیفیتش با فنلاند یکی هست (تقریبا) که تو ایران لیبل اینارو برمیدارن و لیبل فنلاند میزنن و گرونتر میفروشن !!
چینی دوم نوع تقلبیش هست که قیمتش حدود 100 هزار تومنه از نظر ظاهر هیچ فرقی نداره (چند نمونه صفحه کلید چیینی دیدم) ولی از نظر اینترفیس و نرم افزاری کاملا مشخص هست
خير...همون نور قرمز ضعيف هست فقط...ولي عكاسيش تو شب بيسته...
ميشه منظورتو از كنتراست بالا ساده تر بگي؟
شاد باشيد
سلام
میخاستم بین این دوتا یکی رو انتخاب کنم :n82 یه هفته کارکرده یا ke990 نو؟
100% 82 اگه سالم بود...
شاد باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)