لعنتی هیچ جا گیر نمی یاد اگه از تو فروشگاه سفارش بدم چند روزه می رسه دستم؟
لعنتی هیچ جا گیر نمی یاد اگه از تو فروشگاه سفارش بدم چند روزه می رسه دستم؟
میشه بگید این فایل 16 مگی تو کدوم صفحه هستش؟؟؟
کمک کنید لطفا من![]()
اگه می دونستم که می گفتم ، واسه همین گفتم باید خانم Maggy_P بیاد.
رضا جنگنده ، شما هم بهتره دنبال این 16 مگی باشی اگه نسخه Sims اصلی رو نداری. چون نسخه ای که الان P30word با world advantor میده 1.0.615 هست.
شما فایل رو توی پوشه ی نصب The Sims 3 میریزید یا The Sims 3 World Adventures ؟با وجود اینکه اون رو هم دانلود کردم بازم هم در آپدیت همون اررور رو میده
+
شما یکی از این برنامه ها رو دانلود کن و اجرا کن اگر فایلی مورد داشته باشه بهتون میگه ، چون نسخه ی سیمز ما کرک شده هست شما باید فایل اورجینال رو جایگزین کنی تا درست بشه
فکر نمیکنم با یک فایل 16 مگابایتی مشکل شما حل بشه ، من خودم برای بالا بردن ورژنم یک فایل 700 مگابایتی دانلود کردممیشه بگید این فایل 16 مگی تو کدوم صفحه هستش؟؟؟
کمک کنید لطفا من![]()
به این لینک ها مراجعه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا من خیلی خنگم یا اینکه واقعا نمیفهمم
ببخشید ولی میشه یخورده بهتر بگید؟![]()
کدوم قسمت رو متوجه نشدید؟
برای ارتقاء به نسخه ی 1.0.631 باید یک فایل 700 مگابایتی دانلود کنید![]()
یعنی هیچ راه دیگه ای نیست؟
چون فکر نکنم من بتونم 700 مگ رو دانلود کنم!![]()
من فکر نمیکنم راهی باشه ، چون این نسخه ای که توی پی سی هست کرک شده هست ، شرکت بازی ساز که نمیاد یک پچ برای تبدیل نسخه ی کرک شده به نسخه ی اصل بده بیرون که!![]()
وقتی به یک نفر حلقه دادم برای این باهاش ازدواج کنم باید چی کار کنم؟
چطوری مراسم بگیرم؟![]()
من اون کاری رو که گفتین برای تبدیل 1.0.615 به 1.0.631 انجام دادم و حالا ورژنش عوض شده ولی چرا فایل 100مگی که من دانلود کردم برای تبدیل 1.0.631 به 1.6.6 کار نمیکنه و ارور میده و میگه ورژن درست نیست؟ با این حساب world adventures رو میتونم نصب کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)