سرور چند روزه بازه؟![]()
سرور چند روزه بازه؟![]()
باقالی کجابود مالتی هانتروفرستاده بودندرنک یک مدافعینالبته من ازامروز شروع کردم به نیروساختن دیروزکه نبودم(به دلیل اینکه ساعت ماواندونژیاییها یکی نیست) کلی به من حمله شده بود امروزیه دفاع کردم تاحالا که کسی نیومده اما ازامشب کاری میکنم کسی مزاحم نشه ازفرداهم گازشو میگیرم برای حذف اکانت
![]()
پس خطر ناکن![]()
يه 3-4 روزي هست ...نه بچه ها؟
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
حذف اكانت برا چي؟![]()
برااینکه تایمینگش خیلی بدجوره . الان که ما میریم برای خواب بعضی بازیکنا موقع روزشونه براهمین بیچارگی داریم![]()
سلام به همه ی دوستان
بچه ها همگی میدونید که سرور 3 ایران قراره راه بیفته ! اگه پایه هستین همگی با هم توی یه منطقه چند تا اکانت بزنیم و خلاصه بترکونیمکسایی که میخان همکاری کنن یه پ.خ به من بدن تا بدونم چند نفریم و هماهنگی ها انجام بشه ...
ممنون
موفق باشید![]()
سلام دوستان شما یه سرور اسپید که تازه راه افتاده و یا قراره راه بیفته سراغ ندارین چون من هر جایی که رفتم اسپید بسته بود
ایران که فعلا" یکی دو کاهش مونده
ولی این سرور ها هست هرکدوم رو خواستی انتخاب کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بروبچ دنبال یه دوال دیگه هم میگردیم سرور اندوزنزی
فعلا دونفر هستیم.کسی هست خبر بده.
راستی تو این سرور اندوزنی بچه های ایران حسابی خراب کاری کردن انقذر پخش و پلان
یه اتحاد هم زدن که فقط چنتا ایرانی توشن!
اینطور که فهمیدیم ایرانی ها فقط میان رو یه سرور هفته اول مدال بگیرن برن.
دوستان
ما جاسوس فرستادیم دهکده یه بنده خدایی
دیدیم 4 تا قهرمان داره.
یکیش مال خودش بود
3 تاش هم نیروی کمکی بود.
خوب حالا این سه تارو از کجچا اورده ؟
کسی بهش داده یعنی؟یا مثلا اکانت های دیگه داره و باهاشون قهرمان میسازه و میفرسته دهکده خودش؟
آقا تو سرور اندونزی کی عضوه؟که یه دو روزی قهرمانش رو بده به ما که ما حال اینطرف رو بگیرم بعد بهش پس بدیم!
اصلا کسی هست اکانت داشته باشه حتی غیر فعال؟
خودم فعالش میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)