چک کن که IDM توی قسمت Extensions مرورگرت Enable باشه
اگه اصلا IDM توی Extensions یا Add-ons نبود، باید خودت نصبش کنی...
(سایت اصلی IDM واسه من باز نمیشه که لینک دانلودشو بزارم اگه پیداش نکردی بگو تا فایلشو واست آپلود کنم...)
چک کن که IDM توی قسمت Extensions مرورگرت Enable باشه
اگه اصلا IDM توی Extensions یا Add-ons نبود، باید خودت نصبش کنی...
(سایت اصلی IDM واسه من باز نمیشه که لینک دانلودشو بزارم اگه پیداش نکردی بگو تا فایلشو واست آپلود کنم...)
Last edited by mehrdad x; 06-09-2013 at 19:32.
سلام
من از وقتی فایرفاکسمو به ورژن 23 اپدیت کردم دیگه نمیتونم ویدیو هارو با idm دانلود کنم و اد ان قبلی و هم که نصب میکنم میگه نمیتونه روی این ورژن فایرفاکس تصب بشه
باید چی کار کنم؟
اد ان جدید واسه ورژن 23 فایرفامس اومده؟
ممنونتون میشم واسم بزارینش
دوستان چه کار کنم وقتی دانلودم تمام میشه این پیغام و میده
ویندوزم 8.1 است
و تو قسمت user ویندوزم گذاشتم روی گزینه
never notify
بعضی وقت ها که چند تا فایل میزارم برای دانلود و تنظیم کردم از ساعت یک شب تا 7 صبح
صبح که بیدار میشم میبینم 4 تا فایل که برام دانلود کرده رو 100 درصد متوقف شده و وقتی دوباره میزنم از اول دانلود میکنه
چه کار کنم
سلام دوستان
من با IDM یه مشکلی دارم: خیلی از فایلها حدود هفتاد هشتاد درصد یا بیشتر که دانلود میشه یه پنجره خطای زیر ظاهر میشه:
هر روز پا میشم میبینم سه چهار تا از این پنجره ها رو صفحه دسکتاپه! خیلی کلافه کرده، کلاً رفته تو اعصابم. به نظرتون این خطا علّتش چیه؟
تعداد فایلهای دانلود همزمان هم روی 8 تا هست. و تعداد کانکشن هم روی 16.
قربان شما.
سلام
با اپدیت جدید ای دی ام یک مشکل تو دانلود پیدا کردم اونم هر چند وقت یک بار دانلود تا 99درصد میره بعد یک پیغام میده که دوباره از نو دانلود بکنید ...... وتمام حجم دانلود شده پاک میشه تو دانلود ها قابلیت رزیوم هم هست ولی نمیشه ودوباره روز از نو روزی از نو دوستان برای این مشکل راه حلی دارند وایا میشه فایلهای ناقص و ریکاوری کرد
ممنون رفقا
slm
mishe behem komak konid
nemidunam tarza estefade az vso downloder
chejurie????????????????/
من هم همین مشکل رو با بعضی از دانلودها دارم ولی فک میکردم اشکال از سرور دانلوده!!!
یعنی شما میگین مشکل از خود IDM ه؟؟؟ پس چرا همیشه اینطور نیست؟!!
بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟؟؟؟
سلام
فعلا از نو نصب و رجیسترش کردم البته از نوع فایل هاستس تا ببینم چی میشه!!
این فایل رو دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا، بخشِ Add-ons رو باز کنید:
روی چرخدنده کلیک کنید و Install Add-on from file... رو بزنید:
اون فایلی که دانلود کرده بودید رو انتخاب کنید و نصبش کنید... یدور مرورگر رو ببندید و دوباره باز کنید تا درست بشه! : )
سلام
من برای دانلود از IDM استفاده میکنم بعضی وقتا که از سایتا میخوام چیری دانلود کنم به صورت چند مرحله ایی دانلود میکنم مثلا 40 درصدشو الان دانلود میکنم و 60 درصدشو فردا بعضی وقتا که میخوام ادامه ی اونو دانلود کنم دیگه دانلود نمیشه و یا هنگامی که تغییر آی پی میدم دانلود نمیشه میگه باید لینکتو تازه کنی برای رفع این مشکل باید چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)