سلام
ممنون از جواباتون.یه در خواست کسی هست که آپدیت های ماله ورژن 8 رو داشته باشه به ما هم بده.ممنون
سلام
ممنون از جواباتون.یه در خواست کسی هست که آپدیت های ماله ورژن 8 رو داشته باشه به ما هم بده.ممنون
یکیم به سوال ما جواب بده توی تنظیماتشم رفتم چیزی پیدا نکردم یکی کمک کنه.
باسلام
اگر شما در حین اپدیت اتصالتون از اینترنت قطع بشه آپدییت کسپر قطع نمی شه
تا زمانی که این آیکونوجود داره انتی ویروس داره آپدیت می شه و وقتی شما قطع می شید تنها تفاوتش اینه که چیزی دانلود نمی شه
حالا اگه شما در همین حالت مجددا وصل بشید آپدیت ادامه پیدا می کنه
اما اگه مثلا سیستم رو خاموش کنید یا ری استارت کنید و ایکون به صورتدر بیاد اگر دوباره وصل بشید دوباره از اول شروع می شه
با سلام
ببینید دوست عزیز مثلا من الان 14 درصد دانلود کردم حالا اگه اتصالم قطع بشه و دوباره وصل بشم از اول شروع به اپدیت میکنه یعنی از 1 درصد.و ادامه ی دانلود رو نمیره چون من دارم میبینم که داره از اول شروع میکنه.
ممنون از جوابتون
سلام
دوستان کمک کنیدمن این آنتی ویروس کسپراسکای 7.0.1.321 رو نصب کردم بعد نصب Activstion
می خواد key رو وارد کردم ولی همش eror می ده توجه کنید من همه روش ها را امتحان کردم مثلا کرک
در sofe mode خواهش می کنم یه راهی ارائه کنید کامپیوترم ترکید
تشکر![]()
با سلام
راستش برای من که به این صورت نیست و در صورت قطع و وصل شدن آنی آپدیت ادامه پیدا می کنه
گزینه آپدیت هم رو اتومات تنظیم شده
با سلام
گفتم اینم بگم شاید به درد بخوره ورژن 7.0.1.321
با تشکر
با سلام
البته نمی تونم بگم ایراد شاید از نسخه مورد استفاده شما باشه
ولی این ورژن یکی از ورژن های ایراد دار بود و زمانی که از طرف کسپرسکی ارائه شد ایرادهای زیادی بهش وارد شد و مدت خیلی کمی هم روی سایت برای دانلود وجود داشت و خیلی ها نسخه قبلی رو نصب کردند
به هر حال حتی جدا از مساله یاد شده به نظر من اگر از ورژن 7 می خواهید استفاده کنید ورژن kis7.0.1.325en رو نصب کنید که بهترین ورژن 7 است.
من همیشه یه آرشیو از ورژن های نهایی آنتی ویروس ها دارم که تو کسپرسکی همون kis7.0.1.325en بهترینه
![]()
با سلام
به نظر می رسه این بار شرکت کسپرسکی نسخه 2009 رو واقعا ارائه کرده باشه !!
و یه رو در میون اونو با ورژن 7 تو سایت جایگزین نکنه
به نظر من تو نسخه 2009 بر خلاف خیلی از انتی ویروس ها که فقط لباس آنتی ویروس رو عوض می کنند تغییرات بنیادی و فوق العاده ای صورت گرفته و علاوه بر این که گزینه هایی برای ساده سازی استفاده برای کاربرای تازه کار در اختیار کاربر قرار داده
دست کاربرای حرفه ای رو هم کاملا باز گذاشته
تا به حال آنتی ویروسی رو ندیدم که اینقدر انعطاف پذیر باشه برای هر کار و هر قسمتی می شه براش یه دستور تعریف کرد
اینم تبلیغات سایت کسپر که انگار تب یورو 2008 به آنتی ویروس ها هم سرایت کرده
![]()
سلام دوستان
کلیدی که من برای کسپرسکی استفاده می کردم جزو بلک لیست ها رفته
اگر میشه یه کلید معتبر برام بزارید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)