تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 1126 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408808 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من هاردمو چک کردم و ایراد های زیر رو داشت
    به نظرتون باید چکار کنم ؟؟؟
    فرمت سطح پایین هم انجام دادم اما هیچ تغییری نکرد

سلام دوست من
    فرمت سطح پایین ایرادات هارد مانند بد سکتور را میگیرد ولی بر روی رکوردهای SMART تاثیری ندارد . برای پاک کردن رکورد ایرادات SMART مانند آنچه که شما دارید باید از PC-3000 for Windows UDMA استفاده کنید.
    پس بهتر است بروید به سراغ یک تعمیرگاه مجهز.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    جناب "رضا امیر" چند هفته پیش فرمودین که

حالا من فرصت این کارو دارم
    فقط سوالی داشتم اینکه llf کردن نیاز به برنامه مشخصی داره ؟ تا بحال انجام ندادم, خودم میتونم یا باید وارد باشی؟
    سپاس
    بله برنامه هایی تحت داس هستند و شما میتوانید از سایت مادر مربوط به هاردتان این برنامه را دانلود کنید.

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------

دوستان من هاردم موقع بللا امدن در بایوس پیغام sec master smart hard drive status bad backup and replace لطفا راهنماییم کنید بتونم مشکلو حل کنم
    سلام
    این پیغام مربوط به SMART میشه که یک میکرو کد است در فرمویر هارد و تمامی فعالیت های هارد را چک میکند و احتمالا" هارد شما در چند جا دچار اشتباه شده و یا بدسکتور دارد . اول باید هارد را برای بدسکتور چک کنید و سپس رکورد SMART را بوسیله برنامه های پروفشنال مانند PC-3000 پاک کنید و برای این کار باید به یک مرکز مجهز مراجعه کنید.

---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

آقا هاردمون صفر نشون میده
    500gb
    stm3500320as
    mx15
    dimond max 22

کمک اطلاعاتم
    سلام دوست من
    با استفاده از PC-3000 و یا با داشتن یک برد TTL و استفاده از دستورات خاص میتوانید این مشکل را حل کنید. هارد شما سالم است و بردش هم همینطور اگر بلد نیستید اقدامی برای اصلاح نکنید زیرا به اطلاعاتتون و هارد ممکن است آسیب برسانید. به یک تعمیرگاه مجهز و با تجربه مراجعه نمایید. در خدمت شما هستم.

3. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا کمکم کنید
    من یک هارد seagate 500gb دارم که همراه با یک هارد دیگه که به خوبی کار میکرد ولی اومدم در کنار ویندوز فعلی که ویندوز هفت هست یک اکس پی راه بندازم ولی هنگام نصب ویندوز به یک ارور برخوردم که نوشته بود operation failed و مجبور شدم ریسیت کنم سیستم رو ولی بعد از ریستارت کردن سیستم باز همون پیغام رو داد و هر کاری کردم ویندوز قبلی بالا نیامد و بعد از کمی دستکاری سیستم بدتر شد و فقط تا شناسایی هارد sea gate می ایسته و هر کاری کردم دیگه نشد و تا همونجا می ایسته لطفا کمک کنید تمام دار و ندارم تو اون هارد هست راهنمایی لطفا....
    سلام دوست من
    من فکر کنم شما بوت سکتور هاردتان را که ویندوز داشته خراب کردید . فقط آن هاردی را که میخواهید ویندوز بریزید وصل کنید و ویندوز را نصب کنید سپس تنظیمات بایوس را جوری بگذارید که از روی هاردی که ویندوز نصب کردید سیستم بوت شود . مشکل شما:
    تنظیم نبودن بایوس برای بوت سیستم از هارد مشخص
    خراب کردن MBR هر دو هارد و به همین دلیل ویندوز اول شما خراب شده.

5. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mansour05's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوست من
    من فکر کنم شما بوت سکتور هاردتان را که ویندوز داشته خراب کردید . فقط آن هاردی را که میخواهید ویندوز بریزید وصل کنید و ویندوز را نصب کنید سپس تنظیمات بایوس را جوری بگذارید که از روی هاردی که ویندوز نصب کردید سیستم بوت شود . مشکل شما:
    تنظیم نبودن بایوس برای بوت سیستم از هارد مشخص
    خراب کردن MBR هر دو هارد و به همین دلیل ویندوز اول شما خراب شده.
    سلام دوست عزیز
    ممنمونم بابت جواب دادنت همه کارهایی رو که گفتی انجام دادم و ویندوز رو در درایوی که هنوز سالم هست نصب کردم
    و رفتم تو سیت اپ که تنظیمات بایوس رو انجام بدم ولی تنظیمات را پیدا نکردم متاسفانه مدل مادر برد من
    asrock gplan 945 هست تنظیمات رو نمیدونم از کجا بیارم لطقف میکنی اگه بهم اطلاع بدی.منتظرم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من تو فلشم چند فایل مهم دارم فلشم تا امروز درست بود ولی امروز که زدم به کامپیوتر گیر میده میگه باید فرمت کنی فلشتو تا بتونی واردش بشی منم که توش چندتا فایل مهم دارم راهی نیست بدون فرمت به فایلام دسترسی پیدا کنم؟از طریق لینوکسی نرم افزاری چیزی؟و اینکه برای چی اینجوری شده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ممنمونم بابت جواب دادنت همه کارهایی رو که گفتی انجام دادم و ویندوز رو در درایوی که هنوز سالم هست نصب کردم
    و رفتم تو سیت اپ که تنظیمات بایوس رو انجام بدم ولی تنظیمات را پیدا نکردم متاسفانه مدل مادر برد من
    asrock gplan 945 هست تنظیمات رو نمیدونم از کجا بیارم لطقف میکنی اگه بهم اطلاع بدی.منتظرم...
    سلام
    وقتی وارد قسمت منوی بایوس میشوید وارد قسمت BOOT شوید در آنجا میتوانید اولین قطعه ای را که قصد بوت کردن سیستم را از آن دارید مشخص کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    من هارد 500 اینترنال دارم.اشتباها چند تا از پارتیشن های آن را فرمت کردم ولی قبل از فرمت کنسل کردم.الان پارتیشن های من unknown شده اند.قبلا از طریق داس با فرمت chkdsk[ drive]:/f توانسته بودم پارتیشن را تعمییر کنم و اطلاعاتم را ببینم ولی الان نمیشود.ایا راهی هست بدون حذف اطلاعاتم آنها را برگردانم؟
    با تشکر از شما

---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------

منظورم اینه که پارتیشن هایم فرمت نشوند که بخواهم ریکاوری بکنم.میخواهم پارتیشن هایم را تعمییر کنم

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من هاردم دوباره مشكل پيدا كرد ....نمي دونم مشكل اش چيه،فقط نميذاره بعضي درايو ها رو فرمت كنم يا توش ويندوز بريزم . اما ميشناسشون و ميشه چيزي توش كپي كرد اينم عكس از برنامه

ممنون ميشم اگه كمك كنيد

داره خودمونی میشه new.operations's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بله برنامه هایی تحت داس هستند و شما میتوانید از سایت مادر مربوط به هاردتان این برنامه را دانلود کنید.
    من یه برنامه به نام es tool.exe از سایتش دانلود کردم (هم برنامه تست و عیب یاب و llf ) رایتش کردم روی سی دی ولی سیستمو که ریستارت میکنم از سی دی بوت نمیشه (بایوس هم تنظیمه )
    سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •