تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 416 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

کاگامی زیر دست هوکاگه دوم و هم دوره هوکاگه سوم بود
    معلوم نیست چه بلایی سرش اومده و کی بوده فقط اسمش اومده

بعیده همچین کارکتر پرتی شده باشه توبی...

2. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اوبیتو که همه جوره منتفیه . اصلا از نظر تاریخی همخوانی نداره با داستان .
    کاگامی هم فکر نکنم باشه . چون که توبی کسی است که با مادارا همکار بوده . پس باید قدیمی تر باشه.

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bisquit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اوبیتو که همه جوره منتفیه . اصلا از نظر تاریخی همخوانی نداره با داستان .
    کاگامی هم فکر نکنم باشه . چون که توبی کسی است که با مادارا همکار بوده . پس باید قدیمی تر باشه.
    نمیشه گفت همکار . . .کافیه هدف مادارا رو با توبی مقایسه کنید . . .مادارا برای قدرت خودش میجنگه توبی می خواد همه اختلافا به صورت بنیادی حل بشه! صرفا می تونیم بگیم قبلا همدیگه رو ملاقات کرده بودن که توبی چشمهای مادارا رو ازش گرفته
    توبی هر کی هست کاکاشی و گای میشناسنش اونم اونا رو میشناسه---هم از دیالوگای توبی اینجوری بر میاد هم این می تونه بهترین دلیل برای حضور گای و کاکاشی توی اون صحنه باشه چرا که حضور اونا اون جا تا بحال هیچ تاثیری تو روند داستان نداشته و به نظر میاد قراره توبی رو بشناسن . . .
    سن کاگامی به فرزند مادارا بودن لا اقل می خوره یا دست کم میتونسته تو بچگیش مادارا رو دیده باشه-در واقع بهترین خصوصیت این ایده اینه که یه جورایی کاگامی در تمام شرایط مرزی صدق می کنه!!!

اینکه من بیشتر دوست دارم توبی همون اوبیتو باشه بیشتر بخاطر شباهت های توانایی های شارینگان توبی و کاکاشی و صد البته چپ و راست بودنشونه که باعث میشه آدم تصور کنه این دوتا چشم یه جفتن و اینکه رفتار و هدف توبی رفتار یه قربانی جنگه نه کسی که دنبال قدرته . . . این به اوبیتو می خوره!
    کافیه فرض کنیم توبی باشارینگانش میتونه در زمان هم جابجا بشه تا تمام ناهمخونی های زمانی توجیح بشه . . .که البته خداییش فرض زیادی بزرگیه!!!برای همین من فقط دوست دارم توبی همون اوبیتو باشه!

6. 2 کاربر از bisquit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توبی به گفته خودش به دنبال بدن کامله و فکر نکنم تنها هدفش صلح ابدی توسط موگن سوکیومی باشه ! این احتمال هم هست که توبی از مادارا قدیمی تر باشه.
    فراموش نشه که توبی جاسوسی بنام زتسو داره که میتونه همه جا بچرخه . قبلش توی همین جنگ با توبی که از بدن ادو تنسه جینچوریکی ها استفاده میکرد گای گفت که کاکاشی من چهره ها اصلا یادم نمیمونه.
    قبلش هم کاکاشی یک چیز دیگه گفته بود . من فکر میکنم این صحبت توبی بخاطر حرف های قبلی اونا بود .
    به هر حال من فکر نمیکنم کاگامی باشه . البته جزو احتمالات هست ولی خودم دوست دارم یک شخص دیگه باشه .

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خوب امروز مانگای جدید هم پخش شد ...
    داستان که کند پیش رفت و بیشتر مبارزه ها و قدرت بی انتهای توبی رو نشون داد و همچنین اون پاروی که همه چیز رو می تونه نابود کنه ..
    نکته جالبش برای من اسلحه جدید گای سنسی بود که رو کرد ... دوتا نانچیکو با طراحی خاص !!!
    قبلا توی قسمت های اول شیپودن برای مبارزه با بدل کیسامه نانچاکو هاش رو رو کرده بود ولی اون موقع یه دوه داشت ولی الان دوتا کشید بیرون ..
    اونم موقعی که همه شخصیت های قهرمان داستان سلاح هایی نهاییشون رو نشون دادن !! جالب بود .. مخصوصا دسته ها نانچاکو که داشت.شبیه شمشیر کیسامه بوده .. شبیه دسته سامه هادا !!!
    کاکاشی داره یه حدس هایی می زنه .. فکر کنم اخرش کاکاشی بشناسه این توبی رو ..و بعدش بمیره..

10. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاکاشی که فکر نکنم توبی رو بتون بشناسه . فقط وقتی که گدومازو کاموی کاکاشی رو جذب کرد تعجب کرد و گفت "چطور ممکنه ..! "
    اون قسمتی که توبی با پای خودش کونای کاکاشی رو که با رایکیری تقویت شده بود رو به سمت ناروتو فرستاد خیلی جالب بود.
    یک قسمت هم که توی هوا غیب شد و از توی یکی از اون تخته سنگ های معلق اومد بیرون که ناروتو رو بگیره . یک ضربه هم نتونستن به توبی بزنن
    گدومازو هم که دمهاش داره بیرون میاد و باید منتظر احیای اون باشیم

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

یک قسمت هم که توی هوا غیب شد و از توی یکی از اون تخته سنگ های معلق اومد بیرون که ناروتو رو بگیره . یک ضربه هم نتونستن به توبی بزنن
    چرا دیگه اخرش تونستن یه خراش با ماسک توبی بندازن !!!
    گدومازو هم که دمهاش داره بیرون میاد و باید منتظر احیای اون باشیم
    جالب بود داشت از چشم هاش خون می زد بیرون ...تا جایی که دیدم این ده دم یه چشم فکر کنم داشته !! توی عکس ها که اینجوری بوده ..

14. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درسته یه خراش یا در اصل یک خط کوچیک انداختن رو ماسکش که اصلا معلوم نشد توسط کی بوده ! فکر کنم همین سنگهایی که توی هوا بود خورده به ماسکش چون که ندیدیم کسی بهش ضربه بزنه.
    در مورد گدو هم فکر کنم همه چشمهاش یکی بشه و بعد از تکامل و احیای کامل جیوبی به یک چشم تبدیل بشه

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اره اون ترک کار بروبچ ناروتویی نبود خودش افتاد
    یه ربطی به گدو داره شاید یا مربوط به کامویی میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مطمئنی ؟! من به شوخی گفتم که کار اونا نبوده ! کامویی هم که نه روی توبی اثر داره و نه روی گدومازو . پس فکر نکنم مربوط به اون باشه.
    احتمالا ضربه به ماسک توبی خورده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •