هیچی دیگه دس گل خودم درد نکنه این عکس رو گذاشتم یکی نیومد بگه خسته نباشی ....شوخی کردم میدونم همتون گلین اقا از طرف من ازاد ازاد برین و تو هر جای دوست داشتین بزنید ....ولی خدایشش افتخاریه ها ...
من اسمش رو میزارم --تونل افتخار--
هیچی دیگه دس گل خودم درد نکنه این عکس رو گذاشتم یکی نیومد بگه خسته نباشی ....شوخی کردم میدونم همتون گلین اقا از طرف من ازاد ازاد برین و تو هر جای دوست داشتین بزنید ....ولی خدایشش افتخاریه ها ...
من اسمش رو میزارم --تونل افتخار--
سلام به همگی:
نیستید کجایین ها؟
خوب من باز هم چند خبر نسبتآ جالب دارم که امیدوارم خوشتون بیاد..
اول اینو بگم که بازی بعدی رئال با ساراگوسا در ورزشگاه حریف و یکشنبه ساعت 23:30 هست که به احتمال زیاد نشونش بدن ولی میگم دوستان توجه کردین فکر کنم از سال 2008 به اینور رئال همش یکشنبه ها بازی داشته؟؟!!
1:به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سس فابرگاس اظهار داشت: با آرسنال قرارداد دارم و نمي توانم به طور شخصي تصميم بگيرم تا به تيم ديگري بروم. ابتدا بايد ديد پاسخ تيم ما چيست.
اين بازيكن اسپانيايي كه قدم در 21 سالگي گذاشته است، افزود: احتمال حضورم در رئال بسيار بعيد است. آرسنال مايل به از دست دادن و فروشم من نيست. من هم به شرايط اين تيم عادت كرده و موقعيت خوبي در آن دارم. بديهي است علاقمند به حفظ چنين فضاي كاري براي خود هستم.
سس فابرگاس از سال 2003 در آرسنال است و براي اين تيم تا كنون 135 بازي انجام داده و 14 گل نيز زده است. وي در دوران نوجواني عضو بارسلونا بوده و اكنون رئال مادريد سخت ميكوشد بازيكني كه زماني در تيم رقيبش بازي كرده، را جذب كند.
2: به نقل از دياريو اسپورت، كرستين كاستيوي، اوريول خيرالت و چيكي بگيريستاين در جلسه مديران اين تيم با هم درگير شدند.
آنها يكديگر را به كم كاري و ثروت اندوزي در بارسا متهم مي كردند. اين زد و خورد چند دقيقه اي، با پا در مياني كاركنان باشگاه خاتمه يافت.
اين مديران بر سر انتخاب عجولانه پپ گوارديولا با يكديگر مشكل داشتند. خوان لاپورتا از ديد برخي از آنها ناكارآمد توصيف شد.
بگيريستاين دست راست لاپورتا، با پيشنهاد انتخابات زودهنگام به شدت مخالفت كرد و خواست تا به گوارديولا، بازيكن سابق اين تيم فرصت داده شود.
3: به نقل از آس اسپانيا، سرخيو راموس، مدافع رئال مادريد عنوان كرد: از ديد من، رائول گونسالس به اندازه كافي در لاليگا درخشش داشته است. آراگونس بايد دست از لجبازي در اين مورد بردارد.
وي افزود: لوئيس بازيهاي رئال مادريد را تماشا نمي كند. او بيشتر اوقات نتايج كسب شده از سوي اين تيم را نمي داند.
راموس اظهار داشت: از من مي پرسيد، او هيچ علاقه اي به تماشاي بازيهاي رائول گونسالس ندارد.
4: به نقل از ماركا، در حالي كه اين تيم اسپانيايي مكررا پيشنهادات يووتوس براي خريد جوانان خود را رد كرده و حاضر به همكاري نيست، اين باشگاه ايتاليايي مي كوشد تا گونسالو هيگواين را با مبلغ 27 ميليون يورو به خدمت بگيرد.
رئال مادريد با گل سرنوشت ساز هيگواين برابر اوساسونا، قهرماني شماره 31 خود را رسما جشن گرفت. بي ترديد هواداران اين تيم از فروش اين آرژانتيني جوان راضي نيستند .
5: به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از سايت ورزشي گل آكويلاني بازيكن تيم آ.ث. رم كه از اينتر و رئال مادريد و حتي آ.ث. ميلان پيشنهاد دارد در اين تيم باقي خواهد ماند .
زاواگلايا آيجنت اين بازيكن گفت: هم من و هم اين بازيكن دوست داريم كه آكويلاني در آ.ث. رم باقي بماند. او مال اينجاست و من فكر نميكنم كه قادر به ترك اينجا باشد و خيال واهي تيمهاي ديگر است كه آكويلاني را ميخرند.
او افزود: در حال حاضر آكويلاني از ۳ تيم ميلان، اينتر و رئال مادريد پيشنهاد دارد. البته زمزمههايي هم در مورد تيم يوونتوس به گوش ميرسد كه در اين ميان رئال مادريد بيشترين علاقه را به خريد اين بازيكن دارد.
6: با افشاگري بازيكن سابق والنسيا و ارسال مدارك رسمي به روزنامه ها، رسوايي مالي و اخلاقي جديدي گريبان گير بارسا شد.
به گزارش سایت هوادارن رئال مادرید و به نقل از فارس،فرناندو خينر، مدافع سابق والنسيا و چند تن از هم تيمي هاي سابقش، در پي قهرماني شماره سي و يكم رئال مادريد مداركي دال بر رشوه گيري در سال 1994 از بارسلونا به روزنامه ها ارائه كردند.
داستان از اين قرار است كه بارسا در سال 1994 براي قهرماني نياز به توقف دپورتيوو لاكرونيا برابر والنسيا داشت. رئيس وقت مبلغي كه ميزان آن هنوز فاش نشده، به اين مدافع و چند بازيكن ديگر اختصاص مي دهد.
هرچند طبق عرف از چنين عملي به عنوان پاداش به بازيكنان ياد مي شود؛ اما اين پول قبل از بازي پرداخت شد و بدون هماهنگي با مقامات والنسيا صورت گرفته است. البته پيروز نشدن اين تيم از شرايط پرداخت قسمت دوم پول بود كه مي تواند جرم محسوب شود.
دادن پول براي پيروزي جرم نيست؛ اما پنهان كاري بارسلونا در اين مورد از ديد فدراسيون اسپانيا با برخي بي نظمي هاي مالياتي اين تيم در آن سالها بيارتباط نيست. اين پرونده براي بررسي بيشتر به دادگاه عالي ورزش مسترد شده است.
خنير 43 ساله با حضور در دفتر روزنامه ماركا گفت: شب قبل از بازي ما را در محلي جمع كردند و مقدار زيادي پول دادند تا هر طور شده مقابل لاكرونيا مقاومت كنيم. در ازاي دادان اين رقم تهديداتي نيز داشتند كه براي اثبات ادعاي خود حداقل 5 شاهد دارم.
بازي ميان والنسيا و دپورتيوو لاكرونيا با تساوي بدون گل به پايان رسيد تا از همه نظر به نفع بارسلونا تمام شده باشد.
7:به گزارش سایت هواداران رئال مادرید و به نقل از گل،کالدرون حاضر است با امکان به وجود آمدن کسری بودجه،پیشنهادی ۸۰ میلیون یورویی به رونالدو بدهد.
به نظر می رسد کالدرون می خواهد رکرو فلورنتینو پرز رئیس سابق رئال را در نقل و انتقالات بشکند.
رئال مدت هاست به دنبال رونالدو است و در پروژه های خرید کاکا و فابرگاس تقریبا نا موفق بوده است.کالدرون می خواهد دست به هر کاری بزند تا رونالدو را به برنابئو بیاورد.
مطبوعات اسپانیا اعلام کردند:کالدرون از خرج کردن پول هیچ باکی ندارد.
رونالدو سالانه ۱۳ میلیون یورو از منچستر دریافت می کتد و تا سال ۲۰۱۴ قرارداد دارد.
کالدرون قول داده بود بازیکنان بزرگی را به رئال بیاورد که به جز یک مورد آن در دیگر موارد نا موفق بود و حالا او حاضر است برای آوردن بهترین بازیکن امسال جهان هر کاری بکند.
8:و اخرسر هم مصاحبه جالب رود فان نیستلروی:
در روز ۵ شنبه به اطرافم نگاه کردم و فکر کردم یک بازیکن دیگر به چه چیزی نیاز دارد؟
نیستلروی بسیار خوشحال است.او بهبودی کامل یافته است و در اولین حضورش در میدان پس از مصدومیت از روی نقطه پنالتی گل زد.او از هم تیمی هایش رائول وهیگوین تمجید کرد و حمایت خود را از فرانک رایکارد اعلام کرد.
س:موقعی که تیم لالیگا را فتح کرد چه احساسی داشتی؟
ج:روز خیلی ویژه ای بود برای من،تیم رئال مادرید و همه ی مادریدیسمو.من تمام سعی ام را کردم تا به این بازی ها برسم.آن شب واقعا رویایی بود من نمی توانم با چند کلمه آن شب راتوصیف کنم.
س:از هنگامی که جام را بردی بهترین صحنه ای که برایت اتفاق افتاد کی بود؟
ج:پنج شنبه در مقابل بارسا.من خودم را گرم کردم و و به میدان آمدم.به تماشاگران و هم تیمی هایم نگاه کردم.و از خودم پرسیدم یک بازیکن دیگر به چه چیزی نیاز دارد؟تیم قهرمان شده بود،بازی عالی ارائه داده بودیم،تماشاگران بسیار خوشحال بودند و من گل زدم.
س:راز سازگاری هلندی ها در تیم رئال چیست؟
ج:این راز هلندی هاست(خنده)فکر می کنم این به شخصیت بازیکن بر میگردد.کیفیت مهمترین چیز نیست.مهم این است که خودت را به تیم متصل کنی.تیم ما روحیه خوبی داشت و خیلی سخت تمرین کرد.کلید بازی در گرو تلاش و حرفه ای بودن است وتیم ما این کار را کرد.ما این فصل خوب کار کردیم.
س:تصور قهرمانی در چمپیونز لیگ...
ج:این برای هر کدام از ما یک آرزو است که با رئال قهرمان شویم.ما سخت تمرین می کنیم و خود را برای رسیدن به این هدف آماده می کنیم.
س:هیگوین فصل را با قدرت به پایان می برد...
ج:او مثل همه بازیکنان تیم عالی بازی می کند.وضعیت برای ما فرق می کند ما قهرمان شدیم. و می خواهیم فصل را با قدرت تمام به پایان برسانیم.
س:آیا به هیگوین جوان نصیحت هایی کردی؟
ج:این کار ضروری نیست.او خیلی خوب پیشرفت می کند.و گل میزند و من به او می گویم:تو بارها گل میزنی و ممکن است در یک روز همه ی توپ هایت وارد دروازه شود.این خوب نیست که در این مورد برای خودت ایجاد مشکل روحی بکنی.او بسیار جوان است و خیلی پیشرفت کرده است ومهمترین گل های زندگی اش را در این فصل به ثمر رسانده است.
س:صحبت های زیادی در مورد مصدومیتت وجود داشت،چه اتفاقی افتاد؟
ج:من در مقابل آلمریا مصدوم شدم.و باید برای بازی با رم و ختافه آماده می شدم.من قبل و بعد از بازی ها تمرین نکردم و از داروهای مورد نیاز استفاده کردم.نمی توانستم این گونه ادامه دهم.و باشگاه هم با عمل جراحی من موافقت کرد.دکتری که مرا در هلند عمل کرد جز بهترین دکترها در جهان است.من تصمیم گرفتم که عمل شوم و بعد به سختی تمرین کنم تا در هفته های آخر به فرم خوبم برگردم.
س:مردم معتقدند بیشتر برای یورو ۲۰۰۸ عمل کردی تا رئال...
ج:من نمی توانستم آن گونه ادامه دهم.من فکر کردم این بهترین راه است.یکی بازیکن باید با این مشکلات بسازد.عمل جراحی آسانی بود و من باید از عواقب بد آن پیشگیری می کردم.بعد از آن هم به هلند و رئال فکر کردم.
س:نظرت در مورد حذف رایکارد از بارسا چیست؟
ج:او کمی ناراحت است من برای او متاسف شدم چرا که او مربی و انسان بزرگی است وبرای بارسا کارهای بزرگی انجام داد.او با شرایط بد خوب کنار می آید و فکر می کنم هر جایی که باشد موفق می شود.
س:نظرت درباره بازی با ساراگوسا چیست؟
ج:مثل همیشه.ما قهرمان شدیم و می خواهیم این قهرمانی را برجسته تر کنیم.ما تمام تلاشمان را برای کسب پیروزی انجام می دهیم.
س:شما ممکن است با تیم ملی اسپانیا در یک چهارم نهایی یورو ۲۰۸۸ رو در رو شوید...
ج:امیدوارم به آن مرحله برسیم.ما گروه بسیار سختی داریم.فرانسه،ایتالیا و رومانی تیم های خوبی هستند.ما فعلا نباید به یک چهارم نهایی فکر کنیم.
س:آیا می توانی دلیل بازی نکردن رائول در یورو ۲۰۰۸ را بفهمی؟
ج:نمی توانم بفهمم.من هم سال قبل چنین وضعیتی داشتم.بعضی از مواقع مربیان اشتباهاتی می کنند و بر سر این اشتباه پافشاری می کنند.رائول امسال ۱۸ گل در لالیگا به ثمر رسانده است.و قطعا یکی از بهترین اسپانیایی های حال حاضر است ولی مربی تیم تصمیمیش را گرفته است و قصد ندارد آن را عوض کند.
امیدوارم که خوشتون اومده باشه و زنده و جاوید باشید...
مرسی رائول جان....
ما که هستیم ....
شما نیستید ...
سلام
اخبار الان گفت رئال پیشنهاد 60 میلیونی واسه کیریستیانو داده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
رکورد زیدان شکسته میشه!
اشتباه این بازیکن 30تا بیشتر نمیرزه...
مرسی رائول جون دستت درد نکنه. یک تنه جور تاپیک رو می کشی,
شرمنده.
برای تورمه ...![]()
خواهش میکنم اشنادر جان وظیفه است خوب همین که شما قدر دان هستین واسم کافی است و بیش از پیش انرژی میگیرم ...
خوب رئیس فیشر نه دیگه کریس واقعآ الان حداقل 50 رو شاخشه و بسی خوب بازی میکنه و اگه توجه کنی وقتی تو بازی نیس اصلآ منچستر روحیه نداره و واقعآ تو منچستر یه وزنه به حساب میاد و اینو هم توجه بدار که خیلی جون هست و تو این سن عالی بازی میکنه و خوب اینم بگم که من تو پست قبلیم تو اخبار هست که کالدرون 60 تا نه 80 تا میخواد بده واسش که با این حساب کسری بودجه هست ولی واقعآ اگه بیاد یکی از ارزوهام به حقیقت پیوسته...
خوب نگفتین نظرتون درباره تونل افتخار چیه؟
و اینکه میگم وحید جان امروز مث اینکه داری با اوتارت ور میری تا با ما باشی!!(شوخی کردم ناراحت نشو)
رائول جان این عکس رو امروز روزنامه همشهری هم زده بود ونوشته بود >>> پایان عصر ریکارد<<<
من که خیلی باهاش حال کردم --- این طرفدارای بارسا که یکیشون داداشم ودو تا دیگو که دایی هام هستن خیلی از دیدن این عکس ناراحت شدن .........
ایول به همه بچه های باحال رئالی. این روزها هر بارسایی رو که میبینم هیچ حرفی واسه گفتن ندارن. دلم واسشون میسوزه.
دلت نسوزه عزيز
اينا حقشونه چهارتا خوردن بازم كمشونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)