تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 524 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    آیا در اکسل می شود یک سل مساوی یک شیت قرار دهیم؟
    دقیق تر بگم چطوری میتونم خیلی ساده بدون مکرو نوشتن و ساختن باتن با کلیک رو یک سل وارد یه شیت تو همون فایل اکسل بشم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rameshk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

يعني راهي نداره از فايل هاي cd لينك بديم؟
    يه سوال ديگه: بعضي برنامه ها هستن كه رو يه گزينه كليك مي كني بعد يك فايل از رو cd اجرا ميشه، اونا چطوري اند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه smd7m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض تغییر رنگ ستونهای نمودار

سلام ؛ خداقوت

من یک سری داده دارم که به صورت نمودار در اکسل نمایش داده شده است تمام ستونهای نمودار آبی است ولی می خوام تمام مقادیری که بالای 20 هستند ستون نمودار به رنگ قرمز تبدیل بشه یعنی موارد زیر 20 آبی و بالای 20 قرمز باشه.
    با تشکر

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

یک فایل اکسل دارم

که نمی شود درونش تغییری داد

فقط می شود در خانه هایی که زرد رنگ است تغییر ایجاد کرد

1- چطور این امکان را بردارم

2- چطور برای یک فایل چنین امکانی را فراهم کنم

3- وقتی که خانه های زرد را پر می کنم

در بعضی از خانه ها می نویسد Value

چرا این طور می شود

این هم فایلش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by nelahe; 01-12-2011 at 16:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    دقیق تر بگم چطوری میتونم خیلی ساده بدون مکرو نوشتن و ساختن باتن با کلیک رو یک سل وارد یه شیت تو همون فایل اکسل بشم؟
    با استفاده از هایپرلینک

داره خودمونی میشه amir323b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ملایر

1

سلام
    با سلام . شما باید از قابلیت hyperlink استفاده کنی . شما روی سلول مورد نظر که می خوای روش کلیک کنی ، کلیک راست کن و گزینه hyperlink رو بزن و سپس قسمت سمت چپ پنجره link to
    بر روی گزینه place in this document کلیک کن و حالا شیت مورد نظرتو انتخاب کن . و OK .

يعني راهي نداره از فايل هاي cd لينك بديم؟
    يه سوال ديگه: بعضي برنامه ها هستن كه رو يه گزينه كليك مي كني بعد يك فايل از رو cd اجرا ميشه، اونا چطوري اند؟
    والا من راهی رو برای این بلد نیستم . امیدوارم بقیه کمکت کنن .
    برنامه ای مثل multi media builder این کارها رو انجام می دن . و از دستور : <SirDIR> استفاده می کنند .
    اگه می خوای تا با پ.خ اینرو هم بهت بگم .

سلام ؛ خداقوت
    من یک سری داده دارم که به صورت نمودار در اکسل نمایش داده شده است تمام ستونهای نمودار آبی است ولی می خوام تمام مقادیری که بالای 20 هستند ستون نمودار به رنگ قرمز تبدیل بشه یعنی موارد زیر 20 آبی و بالای 20 قرمز باشه.
    با تشکر
    آقا شما کل سلول هایی که می خوای روش کار کنی رو انتخاب کن حالا توی اکسل 2010 از تب home گزینه conditional formatting رو بزن حالا گزینه highlight cell rules رو بزن حالا گزینه greater than رو بزن . حالا مقدارت که عدد 20 رو بنویس و از کنارش رنگشو هم مشخص کن و ok .

با این کار اعداد بالای 20 به رنگی که تو تعیین کردی درمیاد . برای کمتر 20 هم ، همون مسیر ها رو برو حالا بجای greater than ، حالا less than رو انتخاب کن .

سلام
    یک فایل اکسل دارم
    که نمی شود درونش تغییری داد
    فقط می شود در خانه هایی که زرد رنگ است تغییر ایجاد کرد
    1- چطور این امکان را بردارم
    2- چطور برای یک فایل چنین امکانی را فراهم کنم
    3- وقتی که خانه های زرد را پر می کنم
    در بعضی از خانه ها می نویسد Value
    چرا این طور می شود
    این هم فایلش
    سلام . فایلو دادم . این فایل در اکسل 2010 درست شده و قفل گذاری شده .
    اگر خودتون با 2010 اینرو ببینید و از بالای اکسل گزینه file رو بزنید و حالا گزینه Info روهم بزنید ، میبینید این فایل حدود 10 - 9 پسورد دارد .

حالا اگه شما پسورد رو داری خوب حالا از تب review 'گزینه unprotect sheet رو بزن و کلمه عبور رو وارد کن .
    اگه نداری با کمی جستجو در اینترنت نرم افزار برداشتن پسورد از فایلهای آفیس رو پیدا کن .
    اگه نتونستی بهم بگو تا من هم بگردم .

خطاهایی که به شکل Value در اکسل دیده می شود به خاطر این است که درست فرمول نویسی نشده .

برای ایجاد پسورد در هنگام عبور به اکسل 2010 از بالای اکسل گزینه file رو بزنیدحالا گزینه Info روهم بزنید حالا گزینه protect workbook رو بزنید و حالا گزینه encrypt with password رو بزنید و ازتون می خواد که اونرو تکرار کنید .
    یادآوری می کنم اگه پسورد بزارید این فایل رو فقط با 2010 می تونید باز و ویرایش کنید .

اگه می خواید فقط یه شیت از کل فایلتون یا در اصطلاح workbook تون پسورد داشته باشه ، شما باید از تب review گزینه protect sheet رو بزنید و ازتون می خواد که اونرو تکرار کنید . تا اون شیتی که در آون هستید رو قفل گذاری کنید .یادآوری می کنم که این کلمه عبورها قابلیت پاک شدن ندارن . یعنی نمیشه کاری کرد که بدون پسورد اجراشه .

التماس دعا.......

7. 2 کاربر از amir323b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام . فایلو دادم . این فایل در اکسل 2010 درست شده و قفل گذاری شده .
    اگر خودتون با 2010 اینرو ببینید و از بالای اکسل گزینه file رو بزنید و حالا گزینه Info روهم بزنید ، میبینید این فایل حدود 10 - 9 پسورد دارد .

حالا اگه شما پسورد رو داری خوب حالا از تب review 'گزینه unprotect sheet رو بزن و کلمه عبور رو وارد کن .
    اگه نداری با کمی جستجو در اینترنت نرم افزار برداشتن پسورد از فایلهای آفیس رو پیدا کن .
    اگه نتونستی بهم بگو تا من هم بگردم .

خطاهایی که به شکل Value در اکسل دیده می شود به خاطر این است که درست فرمول نویسی نشده .

برای ایجاد پسورد در هنگام عبور به اکسل 2010 از بالای اکسل گزینه file رو بزنیدحالا گزینه Info روهم بزنید حالا گزینه protect workbook رو بزنید و حالا گزینه encrypt with password رو بزنید و ازتون می خواد که اونرو تکرار کنید .
    یادآوری می کنم اگه پسورد بزارید این فایل رو فقط با 2010 می تونید باز و ویرایش کنید .

اگه می خواید فقط یه شیت از کل فایلتون یا در اصطلاح workbook تون پسورد داشته باشه ، شما باید از تب review گزینه protect sheet رو بزنید و ازتون می خواد که اونرو تکرار کنید . تا اون شیتی که در آون هستید رو قفل گذاری کنید .یادآوری می کنم که این کلمه عبورها قابلیت پاک شدن ندارن . یعنی نمیشه کاری کرد که بدون پسورد اجراشه .

التماس دعا.......

سلام دست شما درد نکنه خیلی زیبا توضیح دادید

حالا چند سوال

1- من این رو تو 2007 باز کردم
    یعنی اگه تو 2010 باز کنم

باز همینطور است و فقط خانه های زرد قابل ویرایش است

2- چطور اون خانه هایی که value می شود را درست فرمول نویسی کنیم که این طور نشود

3- و اینکه اون خانه هایی که value می شود را من نمی تونم هیچ جوری درستش کنم ؟

4-تو 2007 پسورد گذاری را می فرمایید

5- و برای هر خانه باید جدا جدا پسورد بگذاریم

9. این کاربر از nelahe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه smd7m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط smd7m
    سلام ؛ خداقوت
    با تشکر

آقا شما کل سلول هایی که می خوای روش کار کنی رو انتخاب کن حالا توی اکسل 2010 از تب home گزینه conditional formatting رو بزن حالا گزینه highlight cell rules رو بزن حالا گزینه greater than رو بزن . حالا مقدارت که عدد 20 رو بنویس و از کنارش رنگشو هم مشخص کن و ok .

با این کار اعداد بالای 20 به رنگی که تو تعیین کردی درمیاد . برای کمتر 20 هم ، همون مسیر ها رو برو حالا بجای greater than ، حالا less than رو انتخاب کن .
    سلام
    با تشکر از جوابتون

اما من گفتم وقتی نمودار (Chart) باشه چکار کنیم یعنی ستونهای نمودار تغییر رنگ بدند.

داره خودمونی میشه amir323b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ملایر

1

سلام دست شما درد نکنه خیلی زیبا توضیح دادید
    حالا چند سوال
    1- من این رو تو 2007 باز کردم
    یعنی اگه تو 2010 باز کنم
    باز همینطور است و فقط خانه های زرد قابل ویرایش است
    2- چطور اون خانه هایی که value می شود را درست فرمول نویسی کنیم که این طور نشود
    3- و اینکه اون خانه هایی که value می شود را من نمی تونم هیچ جوری درستش کنم ؟
    4-تو 2007 پسورد گذاری را می فرمایید
    5- و برای هر خانه باید جدا جدا پسورد بگذاریم
    سلام . بله در 2010 هم همینطوره . منتها فقط در 2010 می تونی قفل رو باز کنی .

بله . فقط زردها قابل ویرایش هستند تا موقعی که قفل بازشه .

2- به خاطر اینه که شما از حروف الفبا استفاده کردید ، در صورتی که شما در این نوع فرمول نویسی فقط باید از اعداد استفاده کنی .

جواب 3 رو توی 2 دادم .

4- توی 2007 پسورد گذاری نمیشه کرد ... چرا نمیای 2010 ؟؟؟
    5 رو بلد نیستم .

نکته » برای اینکه ببینی چه فرمولی توی این فایل استفاده کرده ، از تب formulas گزینه show formulas رو بزن .
    مثلا شما در شیت نهایی یه عددی بنویس و نتیجه اش رو ببین .

12. این کاربر از amir323b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirMomtaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

سلام به همه،

دوستانی که فقط میخوان مشکلشون رفع بشه ( و دنبال توضیحات و یادگیری نیستند) اگر مایل بودند فایلشون رو آپ کنند تا اگر مقدور بود روی فایل کار بشه چون اکثرا فرصتی برای توضیحاتی که در عمل بتونه مشکل رو برطرف کنه نیست ..

اگر هم نمیخوان که اطلاعات توی فایل رو کس دیگه ای ببینه میتونن فایل رو با اطلاعات بدلی و تعدادی در حد نمونه مورد نظر پر کنند تا در اینمورد هم مشکلی پیش نیاد ..
    یا حق ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •