چرا اگه پسوردشونو بدوني وصل ميشي.
اخه چندتا هم عكس گذاشته بود كه من دان كردم.به نظرم با فتوشاپ روشون كار كرده بود.بخوايين عكس هارو بذارمخودش فهمید چه خالی بست خودش گذاشت رفت ....
اصلاً اندازه این 2 باتری به هم نمیخوره ....
چرا اگه پسوردشونو بدوني وصل ميشي.
اخه چندتا هم عكس گذاشته بود كه من دان كردم.به نظرم با فتوشاپ روشون كار كرده بود.بخوايين عكس هارو بذارمخودش فهمید چه خالی بست خودش گذاشت رفت ....
اصلاً اندازه این 2 باتری به هم نمیخوره ....
بحث در مورد گذاشتن باتری 8گیگ رو معمولیه؟
من شنیدم می شه یک کارایی کرد! مثلا عوض کردن قابش.فقط شنیدم...
نه دادشی من...
به هیچ عنوان نمیشه نمیشه باطری 8گیگ رو معمولی گذاشت...
من هر 2 رو امتحان کردم...
اصلا نوکیا مگه خول شده...؟؟؟
پس چرا 8گیگو داد بیرون؟؟؟
خب رو همون ان95 باطری bl 6 میذاشت دیگه...
این کار انجام شده تو کلوپ ان 95 8گیگ عکسش هست فقط در ان 95 عادی شکسته شد با این کار !!
راستی در مورد این که بصورت رسمی نوکیا این کار رو بکنه
بازم جوابتون مثبت هستش !!
ان 95 یو اس بلک
که برای بازار ایالات متحده داره تولید میشه
از باتری جدید (باتری مدل 8 گیگ) استفاده میکنه !!
سلام ببینید من اینجا حرفمو گفتم ولی به دلیل تعصب اقای actor رو گوشی 8 گیگ ایشون قبول نکردن وقتی کسی به حرف ادم توجه نمیکنه و انقدر تو غرورش غرق شده من چه کار میتونستم بکنم رفتم نمیخواستم این رو بهتون بگم ولی من 1 ماهه که از باتری 8 گیگ استفاده میکنم هیچ مشکلی هم ندارم شارزش هم از 8 گیگ 4 ساعت بیشتر نگه میداره که این به خاطر نداشتن 8 گیگ هاوظه ومانیتور کوچکتر و پردازنده ضعیفتره
من میام هر چند وقت این تاپینگ رو میبینم و از بحثاتون استفاده میکنم ولی شما نمیدونم دلابلش چیه حرف کسی رو قبول نمیکنید منم دیگه پستی ندادم بابا به جون کی قصم بخورم تا حالا 10 تا 95 معمولی رو با باتری 8گیگ راه انداختم هیچ مشکلی هم نداشته فقط 10 دقیقه دیرتر از باتری معمولی شارژ میشه که این عادیه
Last edited by MoonAndSky; 18-04-2008 at 13:08.
راستی در مورد در هیچ مشکلی هم ندارم خیلی هم خوب بسته میشه
ببینید هر کی مشکل اندازه باتری داره
1-قاب عقب گوشی که هیچ پیچی رو نداره با دستتون باز کنید
2- باتری بدون هیچ مانعی قرار میگیره سر جاش
3-در رو برداشته
4- قاب رو بزارین سر جاش
5-در رو ببندید
قیمت باتری bl-6f هم ساخت ژاپن 14 تومن هست که شمارش با شماره سایت نوکیا مطابقت میکنه
اگر تو حرفام به کسی بی احترامی شده منو ببخشه ولی یه خورده عزیزان به این موضوع فکر کنید مگه کسی مشکلی داره که بیاد حرفی بزنه که دروغ بودنش سریع معلوم میشه من رو حرفم هستم تو تابستون هم یه سفر میرم کرمانشاه و تهران اگه کسی خواست خودم میام براش میندازم روش اینم فقط واسه اینکه نگید دروغ میگفت
ولی من به وجود تاپینگ به این جالبی افتخار میکنم که در مورد گوشی ناز خودم بحث میکنن
از همه شما هم به خاطر تلاشاتون متشکرم
پروفشنال شدنت رو هم تبریک میگم کی حرف ما رو که فقط 31 پست دادیم باور میکنه
بای
سلام دوستان منم با moonandsky موافقم چون خودم یه بار امتحان کردم و باطری 8 گیگ دوستم رو رو گوشیم انداختم
در ضمن مشکل جا نرفتن باطری فقط از قسمت پایین قاب دور دوربین هست که بصورت قوس هستش و اون نمیزاره باطری سر جاش قرار بگیره
ولی در مورد بسته شدن در راستش من امتحان نکردم چون ذوق زده شده بودم و....
قربون moby گلم برم خدا رو شکر یکی پیدا شد طرف ما باشه عزیزان اmoby جان 270 تا پست داده حرف اینو که باور میکنید؟
متشکرم moby
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)