والا ما دانلود کردیم مشکل نداشت! نصب هم کردم الان فیرم ویر من 3.90 هستش ! هیچ مشکلی هم نداشت
والا ما دانلود کردیم مشکل نداشت! نصب هم کردم الان فیرم ویر من 3.90 هستش ! هیچ مشکلی هم نداشت
با سلام خدمت تمام دوستای قدیم و جدید... میبینم که CFW جدید هم که ردیفه دیگه. اما چه فایده یه آدم beep(سانسور شد) رم 4GB منو به ... داد. راستی میشه 3.71-m33-3 رو مستقیم به 3.90 تبدیل کرد؟ راستی این God of War هم دل مارو اب کرد بالاخره اومد یا نه؟ بعدشم earphone پی اس پی اومد یا نه اگه اومده قیمتش چنده؟
Last edited by marilyn manson beh; 08-02-2008 at 20:14.
ارشیا جان.. نمیدونی چه زجری دارم می کشم... می خواستم پی اس پی مو تبدیل کنم به یه غول تمام عیار.. اما بریک شدن گوشیم خیلی حالمو گرفت.. راستش دیگه می ترسم.Shadow جون،خودتو ناراحت نکن!بریک نمیشی!عمرا!یعنی اصولا با ترفند های نصب CFW های جدید شانس بریک به 0 میل میکنه!
راستی cfw چیه ؟
آها custom firmware ? (البته اگه اشتباه نکرده باشم)..
حالا به چه دردی می خوره ؟
راستش همین الان با پوشه ش ریختم تو فولدر game 150 و رفتم تو قسمت بازی دیدم نوشته file corrupted..
Last edited by Shadow of Destiny; 08-02-2008 at 23:36.
CFW به این درد میخوره که باهاش بازی کپی اجرا کنی!
عوضی ریختی!بریز توی GAME380 یا GAME371 یا GAME352 (هر کدوم که داری!).
ولی ترجیحا این کارو بکن:
CFW رو از همون
بگیر.eboot.pbp رو هم ازکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بگیر و به سیصد و نود دات پی بی پی Rename کن.390.pbp رو بریز توی اون Folder که از dark alex گرفتی،با هم بریز توی ms0:\PSP\GAME.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد برو توی Recovery (موقع روشن کردن R رو نگه دار) بعد برو توی Configuration و Game Folder Homebrew رو به 3.xx عوض کن.حالا خارج شو و برو توی Game->Memory Stick و آپدیت رو اجرا کن.انگلتم که خوبه،بقیشو از روی صفحه بخون.از سلامت باتری،رم و شارژر اگه اطمینان داری عمرا بریک نمیشی!اگه بریک شدی مال خودمو میدم بهت!
راستی یادت نره:باتریتو کامل شارژ کن.
جان ارشیا؟از همین لینک چند صفحه قبل گرفتی؟پس من چرا شاسکول شدم؟
میگم کسی لینک assasin's creed رو رفت یا نه؟
Last edited by Arshia001; 09-02-2008 at 10:15.
ارشیا جون شرمنده.. متوجه نشدم. منظورت این بود که پی اس پی مو آپدیت کنم ؟ وای ... پس قلبمو چیکار کنم ؟
پس CFW همون به اصطلاح آپدیته دیگه ؟ درسته ؟
خب از سایت Dark Alex ورژن M33 3.90 رو دانلودکردم و تصمیم گرفتم که آپگرید کنم.
راستی این eboot.pbp که گفتی دانلود کنم هون آپدیت 3.90 اصلی خود پی اس پیه که باید همراه با آپدیت Dark Alex بره تو پوشه game درسته ؟
ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااه پسر. 24 مگه. پدرم باید در بیاد تا دانلودش کنم... آخرین رکورد دانلود با دایل آپم 450 مگ بود.. یادش بخیر.
ارشیا جون یه چیز دیگه...
من ورژنم 3.71 M33-2 هستش. می تونم مستقیم آپدیت کنم ؟
مشکلی که نیست ؟
خوشم میاد از کسایی که بهم امید میدن تا پی اس پیمو آجر کنم..
![]()
بازی ها باید به فورمت smd باشه نه iso قابل توجه امیر رسا
ببخشید من نمی دونستم شبیه سازو می گه!
علی جان راستش تو هر پوشه ای که ریختم می گفت که فایل خرابه... نمی دونم شاید ورژنم 3.71 ه. به خاطر همین باشه.. راستی خوب شد که گفتی به فرمت smd باید باشه.. یعنی زیپ شده ش هم قبول نمی کنه ؟بازی ها باید به فورمت smd باشه نه iso قابل توجه امیر رسا
dost aziz...lotfan movazebe.............bashid
ta bad bedrod
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)