تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 616 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

پاسختون رو توی صفحه قبل دادم

نقل قول نوشته شده توسط behdana
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام
    من متولد مهر 69 هستم.پارسال دفترچه خدمت رو پست کردم که بتونم یه سال پشت کنکور بمونم کنکور 89 رو شرکت کنم. اون موقع برگه سبزم اومد و اعزامم رو زده بودن 18 دی 89. برگه سبز رو امسال که خواستم تو دانشگاه ثبت نام کنم دادم به دانشگاه. امروز برام از طرف نظام وظیفه نامه اومده برگه سفید بهم دادن نوشته 18 دی پاشو بیا میدون سپاه که اعزام شی.
    الان من دانشجو هستم یعنی کنکور امسال وارد دانشگاه شدم. از دانشگاه هم پرسیدم گفتش معافیت تحصیلیت رو فرستادیم حتما تا الان توی نظام وظیفه کارات رو انجام ندادن.
    الان من چه کنم؟ 18 دی تاریخ اعزامم زدن.
    آیا از دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم + کارت موقت دانشجویی که فعلا بهم دادن برم نظام وظیفه ( میدان سپاه) میتونم مشکل رو بر طرف کنم؟
    ممنون
    سلام

اگه دانشگاه معافیت تحصیلی فرستاده که اصلا نگرانی نیست. کار خاصی هم نمیخواد انجام بدی
    واسه محکم کاری اون روز یه گواهی اشتغال به تحصیل ببر اونجا تا مشکلت رو حل کنن

موفق باشید

2. 3 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من متولد مهر 69 هستم.پارسال دفترچه خدمت رو پست کردم که بتونم یه سال پشت کنکور بمونم کنکور 89 رو شرکت کنم. اون موقع برگه سبزم اومد و اعزامم رو زده بودن 18 دی 89. برگه سبز رو امسال که خواستم تو دانشگاه ثبت نام کنم دادم به دانشگاه. امروز برام از طرف نظام وظیفه نامه اومده برگه سفید بهم دادن نوشته 18 دی پاشو بیا میدون سپاه که اعزام شی.
    الان من دانشجو هستم یعنی کنکور امسال وارد دانشگاه شدم. از دانشگاه هم پرسیدم گفتش معافیت تحصیلیت رو فرستادیم حتما تا الان توی نظام وظیفه کارات رو انجام ندادن.
    آیا از دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم + کارت موقت دانشجویی که فعلا بهم دادن برم نظام وظیفه ( میدان سپاه) میتونم مشکل رو بر طرف کنم؟
    ممنون
    منم همین طور
    ولی من از نظام وظیفه دانشگاه که پرسیدم گفت چون تاریخ ثبت نامت 89/7/1 بوده ما هنوز برات معافیت تحصیلی رو نفرستادیم ولی می فرستیم، اگر هم غیبت بخوری بعدا ملغی می شه و ...
    'گفت هر کی برگه ی سفیدش بیاد یعنی دانشگاه براش معافیت تحصیلی رو نفرستاده هنوز
    حالا به نظرتون بی خیال شم دیگه یا ...

4. این کاربر از Benyamin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من با نظام وظیفه شهرمون صحبت کردم
    گفت اشکالی نداره،دانشگاه هنوز معافیت تحصیلیت رو نفرستاده ولی بعدا می فرسته(همون حرف دانشگاه رو زد)
    ممنون
    پس شما هم دیگه کار خاصی نمی خواد بکنی

ولی چه جای توپی هم افتاده بودما پدافند نیروی هوایی تهران(همیشه دوست داشتم سربازیم یه همچین جایی باشه)
    Last edited by Benyamin100; 01-01-2011 at 14:41.

6. این کاربر از Benyamin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

سلام

برای ثبت نام ، وضعیت نظام وظیفه میخوان که یا باید کارت پایان خدمت داشته باشی یا معافیت کامل یا معافیت تحصیلی . در غیر اینصورت اصلا ثبت نام نمیکنن

موفق باشید
    پس اگه کنکور قبول بشم نمی ذارن درس بخونم یا باید ترخیص بشم
    کلا وضعیتم چطور میشه؟
    یا علی...

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

پس اگه کنکور قبول بشم نمی ذارن درس بخونم یا باید ترخیص بشم
    کلا وضعیتم چطور میشه؟
    یا علی...

در صورت قبولی از خدمت ترخیص میشی . اگه آشنا داشته باشی توی دانشگاه میشه کاری کرد که ترم اول رو مرخصی گرفت. اگه دانشگاه آزاد بود مشکلی نبود.

.

9. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

سلام،
    من الان پشت کنکورم،متولد 71 هم هستم!!

میشه با وثیقه گذاشتن برا ادامه تحصیل از ایران فرار کرد؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام،
    من الان پشت کنکورم،متولد 71 هم هستم!!

میشه با وثیقه گذاشتن برا ادامه تحصیل از ایران فرار کرد؟!
    ادامه تحصیل واسه کارشناسی ارشد و دکترا بررسی میشه، اگه پذیرش بگیرید و لیسانس هم داشته باشید بله میشه

12. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه medhi121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    همیشه تو رویا

پيش فرض

سلام من ترم 7 کاردانی ام تا بهمن درسم تمومه میخواستم بدونم تو این 6 ماه که فرصت دارم میتونم کنکور ازاد بدم یا باید برم سربازی و همچنین تو کنکور کارشناسی مرداد هم میتونم شرکت کنم یا نه . با مجوز اموزشکدم 7 ترمه شدم ایا برام غیبت رد شده ؟

---------- Post added at 02:24 AM ---------- Previous post was at 02:24 AM ----------

سلام من ترم 7 کاردانی ام تا بهمن درسم تمومه میخواستم بدونم تو این 6 ماه که فرصت دارم میتونم کنکور ازاد بدم یا باید برم سربازی و همچنین تو کنکور کارشناسی مرداد هم میتونم شرکت کنم یا نه . با مجوز اموزشکدم 7 ترمه شدم ایا برام غیبت رد شده ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

---------- Post added at 02:24 AM ---------- Previous post was at 02:24 AM ----------

سلام

اگه کنکور آزاد توی این فرجه 6 ماهه باشه ، میتونی کنکور بدی. اگه هم نبود مشکلی نیست ، دفترچه رو میفرستی اگه به کنکور نرسیدی ، میری خدمت ، حین خدمت کنکور میدی و در صورت قبولی ترخیص میشی

الانم ، چون داری تحصیل میکنی ، معافیت تحصیلی داری و غیبت نمیزنن..

موفق باشید

15. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بچه ها شما هم تصمیم بگیرید نرید خدمت
    بیاید مرد باشید و نترسید از هارت و پورت ها
    وقتی ببینید جوانان رغبتی نشون نمیدن مجبور میشن یه تحول اساسی ایجاد کنند مثل همین آلمان که چند روز پیش تحول اساسی ایجاد کرد در خدمت وظیفه عمومی اش
    چرا باید ما پسرها اینقدر توسری خور باشیم که بخواهیم تن به اجباری بدیم که هیچ منفعتی توش نیست ؟
    والا به خدا به پیر به پیغمبر اینها ایمان ندارند اگر داشتند به حرف امامی که اینهمه سنگشو به سینه می زنند گوش میکردند که میگه " کسی که به اجبار همراه تو می آید به جنگ نیامدنش بهتر از آمدنش است " تازه این زمان جنگش رو امام علی میگه که نباید اجبار باشه دیگه چه برسه زمان صلح .
    بیاید مرد باشیم به خدمت نرویم ..............
    موفق باشید
    Last edited by am_64; 10-01-2011 at 17:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •