1.با گارانتی معتبر بگیر تا مطمئن باشی که اصله
2.ورژن زیاد مهم نیست آخه خودت باید آپدیت کنی (اکثرا)، فقط باید موقع خریدن کاملا تست کنی
3. من 1 رو می پسندم بستگی به نیازت داره
1.با گارانتی معتبر بگیر تا مطمئن باشی که اصله
2.ورژن زیاد مهم نیست آخه خودت باید آپدیت کنی (اکثرا)، فقط باید موقع خریدن کاملا تست کنی
3. من 1 رو می پسندم بستگی به نیازت داره
دو گیگ میخوره خیلی ها تست کردند و کار کردند ولی از شانس من یه تقلبی سونی گیرم اومده بود که موقع فیلمبرداری اذیتم میکرد (قبلا توضیح داده بودم) بعد چون گارانتی داشت پس دادم دیگه هم حوصله نکردم که رم بخرم(منی که با w810 ، با 512 اون کم می آوردم حالا با 64 دارم سر میکنم) تو فکر 1گیگم
Last edited by hamed1987; 01-11-2007 at 00:25.
خدا رو شکر بچه های قدیمی هوامونو دارن
وگرنه آقا طوری گفت که اینگار من ...
دوست عزیز ناراحت نشو ، بچه هایی که قدیمین (اگه نگاه به پست هاشون کنی که اکثرا تو همین تاپیک بوده) زیاد در این باره گفتن و وقتی میبینن دوباره بازم این سوالات پرسیده میشه بدون اینکه حتی تو تاپیک search کنند، اعصابشون خورد میشه
خیلی از جواب ها رو با سرچ کردن تو همین تاپیک (در قسمت جستجو در این تاپیک) میتونین پیداکنید![]()
Last edited by hamed1987; 01-11-2007 at 00:26.
میگی برای اولین بار، یعنی گوشی که از کارخونه میاد حتی یه بار هم روشن نمیشه؟؟؟!!!!
که میشه ،پس اگه اینطور باشه دیگه رم فایده نداره چون قبلا گوشی روشن شده![]()
Last edited by hamed1987; 01-11-2007 at 00:28.
شاید
![]()
با سلام
می خواستم بدونم چه طوری می شه این ورژن ها رو فهمید
Phone Version
Bluetooth Version
Organizer Version
CDA
و در مورد cda یه توضیح بدین ممنون میشم
در ضمن حامد جان از راهنماییت متشکرم ولی به نظرت می ارزه به خاطر گارانتی که هیچ چیزی رو قبول نمی کنن(هر اتفاقی بیفته تقصیر تو می شه )ارزش داره این همه پول بدی؟
Last edited by vashka_overloaded; 01-11-2007 at 01:48.
مرثی قابلی نداشت
عزیز من خودم بدون گارانتی خریدم، و زیاد هم قبولش ندارم(و شاید اصلا) چون دقیقا نظر شما رو دارم ولی اونی که خیلی واجبه براش که اصل بخره گارانتی دار خیالشو راحت میکنه
بابت CDA اینجا برو
با فیلیپ بسته
more ==> status
با فیلیپ بسته
main menu ==> فلش بالای صفحه رو بزن ==> information
نمی خوام بحث تاپیک رو منحرف کنم ولی ایشون (ceramic) یه جوری گفت که به منم برخورد. آدم وقتی تازه وارد یه جا میشه اول یکم سعی می کنه محیط و جو اونجا رو بسنجه بعد شروع به صحبت کنه. آقا یا خانوم ceramic که فکر کنم آقا باشن نیومده توپیدن به یه کاربر!! حداقل اگه آخرین صفحه تاپیک رو یه نگاه کوچیک میکردن میدیدن که hamed1987 پست های زیادی واسه جواب بچه ها داده.
اگه اطلاعاتشون زیاده، باشه، قبول ولی با لحن بهتر بیان کنن. ما خودمون با اینکه جواب بیشتر سوالا رو میدیم ولی هنوز از بچه های دیگه داریم مطلب یاد می گیریم.
قصد توهین و جسارت به ceramic رو ندارم فقط جهت اطلاع گفتم. از همه معذرت می خوام که وقتشونو گرفتم![]()
Last edited by ramin2020; 01-11-2007 at 03:07.
دقیقا ، یه نکته ریزی هم از دستمون در بره ، بچه یاری میکنن، میشه گفت گروه مکمل هستیم
مگه نه؟
آقا ما از پست هات استفاده می کنیم حتی اگه بابت گوشی هم نباشه![]()
Last edited by hamed1987; 01-11-2007 at 04:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)