من آسيا تك 128 دارم سرعتشم از 14 تا 17 متغيره تا حالا هم كمه كم تو يه ماه 15 گيگ دانلود كردم.
اگه امكاناتش از اين بالاتره نگه دار وگرنه asiatech بگير
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
من آسيا تك 128 دارم سرعتشم از 14 تا 17 متغيره تا حالا هم كمه كم تو يه ماه 15 گيگ دانلود كردم.
اگه امكاناتش از اين بالاتره نگه دار وگرنه asiatech بگير
به نظره منم نظر سنجی باید ریست بشه مثلا داتک ساپورت فوق العاده بدی داره یا مثلا پارس انلاین هر چی سایت هست فیل*ت*ر میکنه شاید دیدی چند وقته دیگه خودش رو هم فی*لت*ر کرد البته من که vpn استفاده میکنم و البته محدودیت دانلود هم داره
پارس آنلاین که واقعا طلبکاره از آدم! من یکی از دوستام می گفت زنگ زدم گفتم وصل نمیتونم بشم، یارو گفت آقا همینه که هست! بس که یوزر دارن دیگه حوصله ندارن! در مورد داتک هم ساپورتش خیلی بده، من اول از داتک سرویس گرفتم، اول پول رو دادم و مودم و... اومد، بعد از یک هفته زنگ زدن گفتن شما خطت Pcm هست و نمیشه. بعد من 3 هفته دنبالشون دویدم تا پولم رو پس بگیرم! و بعد با یک خط دیگه از سپنتا سرویس گرفتم. تازه یکی از دوستام وایرلس داتک داره، پول سه ماه رو داده، ولی سر هر ماه اشتراکشو قطع می کنن، بعد که پرسیده جریان چیه، گفتن ما همه اشتراک ها رو سر ماه قطع می کنیم دوباره وصل می کنیم! حالا این وسط یکی یه کار حیاتی داشته باشه، دیگه مشکل خودشه!
راست و دروغش هم پای منبع خبر!
اون PCM بودن خط كه به شركت خدمات دهنده مربوط نمي شه ولي اين مسئله دادن پول دوست منم يه ماه دنبال پولش مي دوئيد ! ولي من وقتي به مشكل خوردم همون روز رفتم پولم رو گرفتم ! ظاهرا شانسيه ! در مورد قطع و وصل شدن من يه ساله دارم استفاده مي كنم فقط يه بار قطع شد !پارس آنلاین که واقعا طلبکاره از آدم! من یکی از دوستام می گفت زنگ زدم گفتم وصل نمیتونم بشم، یارو گفت آقا همینه که هست! بس که یوزر دارن دیگه حوصله ندارن! در مورد داتک هم ساپورتش خیلی بده، من اول از داتک سرویس گرفتم، اول پول رو دادم و مودم و... اومد، بعد از یک هفته زنگ زدن گفتن شما خطت Pcm هست و نمیشه. بعد من 3 هفته دنبالشون دویدم تا پولم رو پس بگیرم! و بعد با یک خط دیگه از سپنتا سرویس گرفتم. تازه یکی از دوستام وایرلس داتک داره، پول سه ماه رو داده، ولی سر هر ماه اشتراکشو قطع می کنن، بعد که پرسیده جریان چیه، گفتن ما همه اشتراک ها رو سر ماه قطع می کنیم دوباره وصل می کنیم! حالا این وسط یکی یه کار حیاتی داشته باشه، دیگه مشکل خودشه!
راست و دروغش هم پای منبع خبر!
راستي پارس آنلاين چند وقته سرويسشو محدود كرده !؟!
دوستان مرکز مخابرات ما دانشگاه هست امروز زنگ زدم که از آسیا تک Adsl بگیرم ولی گفت که به منطقه شما
نه یک ماه تست (رایگان ) می دیم نه کمتر از 128 یعنی 64 هم نمی دن![]()
مشکل من اینجاست که این منطقه رو فقط آسیا تک و شاتل ساپورت میکنن که هرکدوم یک سری مشکلات دارن
یه نظر شما از کدوم شرکت بگیرم بهتره با توجه به این شرایط
من تنها هستم و فقط خودم از اینترنت استفاده می کنم و همه هزینه اش رو خودم باید بدم
معمولا روزی 2 - 3 ساعت با اینترنت (Dial up ) کار می کردم ولی خوب اگر ADSL بگیرم دانلود زیاد می کنم
حداکثر ماهی 20 تومان می تونم برای این کار بزارم اگر بخواد بیشتر بشه همون dial up رو می چسبیم
به نظر شما با توجه به کار این دوشرکت کدوم رو پیشنهاد می کنید که از نظر پشتیبانی - قطع نشدن - گیر ندادن
زیاد سر گرفتن شارژ ماهانه و از همه مهمتر هزینه ها بهتر هستند؟؟؟
رامتین![]()
حتما شما گفتي يه ماه تست وگرنه اون يه ماه رايگان رو به همه مي دن ! بعد يعني فقط 128 مي دن !!!! اين چجوريه من درك نمي كنم ! در ضمن شاتل با آسيا تك اصلا قابل مقايسه نيست با شاتل مي توني بري فضا ولي خوب محدوديت دانلود داره مگر اينكه سرويس 512 يا يه مگشو بگيري كه يكم گرونه !نه یک ماه تست (رایگان ) می دیم نه کمتر از 128 یعنی 64 هم نمی دن
نظر سنجی رو ریست کنید.
معیار نظر سنجی بر دو مبنای کیفیت و قیمت باید دوباره تعریف بشه.
پارس آن لاین فقط به خاطر سابقش رتبه ی اول رو به دست آورده.
آسیا هم به خاطر قیمت مناسبش این قدر تو جدول بالاست اما اگه بحث کیفیت باشه از آخر اوله.
هر کی از در میاد تو این نظرسنجی رو نگاه میکنه....
شاتل مگه 512 هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من رفتم سایتش اما نوشته بود که برای کاربرای خونگی فقط 128 ارائه میشه؟
من به دلیل محدوده ی که زندگی میکنم خیلی انتخابهای کمی دارم
شماز بین شاتل و لایزر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
Wimax 128 لایزر چه طوره؟
من فقط گفتم یک ماهه اولش رایگانه دیگه؟؟؟؟؟
ایشون فرمودند به منطقه شما یک ماه رایگان رو نمی دیم. اولش که می خواست بگه اصلا پورت نداریم
بعدش هم گفت شما باید از 128 به بالا بگیری اون منطقه 64 هم نمی دیم![]()
آره منم زنگ زدم آسيا تك گفتند سرويس خانگي نداريم
و بايد بالاي 128 اداري بگيري كه هزينه اش بيشتر از 25هزار تومان
خوب اگه اينجوري باشه كه همون سپنتا خودم رو شارژ ميكنم
خيلي هم عاليه اصلا قطعي هم نداره
حتي شده من 6 روز هم ديسكانكت نكردم ولي قطع هم نشده
و مجبور شدم سيستم رو ريستارت كنم و گرنه مي خواستم ببينم
حداكثر زمان كانكتيش چقدره ؟
حالا يك سوال صبا نت چطوره اگه آدرس سايتشو داريد بگيد ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)