شما اگه LT3 ریختید همه ی بازی های جدید رو میتونید بازی کنید و آپدیت جدید (اینطوری که شما میگید ) نه نیازی نداره![]()
شما اگه LT3 ریختید همه ی بازی های جدید رو میتونید بازی کنید و آپدیت جدید (اینطوری که شما میگید ) نه نیازی نداره![]()
یعنی الان بذارم از روی سی دی آپدیت کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازیهای قبلی رو میخونه ؟؟؟؟؟ کلی بازی انجام نداده دارما از قبل !!!این آپدیت آخرین آپدیته که روی سی دی هست ؟؟؟؟ ورژنش چند باید باشه ؟؟؟؟؟؟ قابلیت خاصی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اگه بازی هایی که گفتم یا هرچی جدید رو وارد دستگاه کنم یه ÷نجره واسه آپدیتش نمیاد ؟؟؟؟
اگه اومد چیکار کنم ؟؟؟
آره میخونه نگران نباش
نه آپدیت بازی مکس پین 3 هم هست که اونم بزنی بازم هیچ مشکلی پیدا نمیکنه
جواب این سوال هم تو جواب بالا هست![]()
ممنون . به چه ورژنی تغییر پیدا میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ظاهرا آخرین ورژن داشبورد الان 2.0.14719.0 هست که از اینترنت و سایت مایکروسافت گرفتم .
آره همونه :
![]()
خوب اگه با آپديتي كه با سي دي انجام ميده مشكلي پيش نمياد پس واسه چي من پارسال كه bodycount رو گذاشتم و آپديتشو قبول كردم وسط كار error داد ؟؟؟و ديگه نخوند هيچ بازيو رو دستگاه ؟؟؟
الان اگه شما آپدیت هایی که رو دیسک ها مثل MP3 هست رو بریزی هیچ مشکلی پیش نمیاد
اون هم یه مورد استثنا بود که توضیحش یه خورده طولانیه![]()
نه فقط دیسک در حال اجرا رو چک میکنه . چون من همه بازی هام که رو هارد نصبه فقط FIFA سالم هست و بقیه ایراد دارن !
یکی پروفایل هم بسازی مشکلی ایجاد نمیکنه . فقط مواظب باش داری بازی ای میکنی که ایراد داره به لایو وصل نباشی که اون موقع مایکرو دیسک رو چک میکنه ! زیاد نگران هم نباش . راستی داش حسین گیمرتگت رو بگو با هم بیشتر بازی کنیم !
مرسی.
هنوز وارد نشدم دارم پیش زمینه هاشو آماده میکنم
گیمر تگم اینه:
Hosseinam
و
Shmp30
وارد شدم باهات هماهنگ میکنم که ادت کنم
Sent from my GT-I9100
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)