اکثر شهر ها باند 3 رو 15 مگاهرتز کرده بود که امروز تبریز و آذربایجان ها هم شد 15 مگاهرتز
برا همین اکثرا 1 گیگ هدیه داد تا شبکه رو تست کنه
به منم داده بود
اکثر شهر ها باند 3 رو 15 مگاهرتز کرده بود که امروز تبریز و آذربایجان ها هم شد 15 مگاهرتز
برا همین اکثرا 1 گیگ هدیه داد تا شبکه رو تست کنه
به منم داده بود
ایرانسل در منطقه ما قابل مقایسه با هیچ اینترنتی نیست همراه اول اینجا اصلا خوب نیست
والا از وقتی این ۱ گیگ داده سرعت من شده ۱۰۰ کیلو بایت یه سایت بزور باز میشه
ما هدیه نخواییم کیو باید ببینیم بزار با بسته خودمون همون سرعت معمولی استفاده کنیم!
نمیدونم بخاطر محدودیت سرعت بسته هدیه هستش یا اینکه کل ایران تا قبل ساعت ۲۱ دارن دانلود میکنن!
ویرایش : همچنان بعد از ساعت ۲۱ سرعت زیر ۱۰۰ کیلو بایت شده
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 15-09-2017 at 20:46.
این یک گیگ تا 12 شب اعتبار داره ظاهرا
رفیق اینی که گفتی دقیقا چیه؟ خوبه؟ رو ۳ جی تاثیر داره؟
رفیق مشکل تست شبکست
بزار مردم حال کنن!!!
واسه سیم دیتا من فعال نشد![]()
اقا من چیکارم نوش جون هر کی استفاده میکنه منظورم اینه بشه کنسل کرد در ضمن فکر کنم تا ۱۲ تمدید شده یا اینکه سیستم اپدیت نمیشه یه موقع از بسته هدر نره !
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینی که گفتم مربوط به 4G میشه و آره خوبه
اینجوری فکر کن که لوله انتقال اب رو قطرش رو بیشتر کنی تا آب بیشتری توش جریان پیدا کنه
فرکانس 1800 مگاهرتز ایرانسل اول 10 مگاهرتز پهنای فرکانسی داشت که بعضی جاهای ایران رو ارتقا داده بود به 15 ولی بعضی جاها مثل آذربایجان رو امروز ارتقا داد که باعث میشه سرعت بالاتری گرفت و تعداد کاربر بیشتری از اینترنت استفاده بکنن
==========
این بسته ای که دادن 24 ساعت اعتبار داره ! به اون پیامک اعتنایی نکنید
مگه زیر بار میرن یا قبول میکنن! امکان نداره مشکلی رو گزارش بدی و قبول کنند که فعلا ایرانسل مشکل داره تا حد اقل ادم مودم رو دستکاری نکنه من الکی دوبار تنظیمات مودم عوض کردم ریست کردم . منهم مشکل حاد dns رو چند مدتی در شیراز دارم سه بار زنگ زدم پشتیبانی مرتبه سوم که راضیش کردم فرم شکایت پر کنه فرداش مثلا کارشناس زنگ زده یکمشت چرت پرت گفته که نمیدونم سیمکارت رو گوشی دیگه بگذار و.. نهایتش میگه در نت سرچ کن تنظیمات dns رو عوض کن! که بی فایده هم بود.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
به 4 تا از سیم کارت هام هدیه داد و هر 4 تاشو تا مگ اخر دانلود کردم، ضمنا تو 195 از ایرانسل شکایت کردم به اتهام دروغگویی و تبلیغات فیک
الان یک هفته هست 4جی کردم تو تبلیغات شبکه های مجازی و تلویزیون میگن حداکثر 72 ساعت بعد آپدیت 14 گیگ هدیه میدیم اگه گوشیتون 4جی باشه 4 بار تماس گرفتم 700 مثل ربات ج میدادن باید گوشیت 4جی باشه منتظر نتیجه شکایت میمونم تجربه نشون داده این شکلی سریعتر نتیجه میده
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)