سلام
میدونید چه رشته هایی دوره کد میخورن؟؟؟
sent from my xiaomi redmi 2
سلام
میدونید چه رشته هایی دوره کد میخورن؟؟؟
رشته ها كه خيلى هستند شما بهتره مى گفتيد كه رشته تحصيليتون چى بوده.
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
من رشتم مهندسی صنایع بود.
تو برگه زده
صنایع-تولید صنعتی
بهش گفتم این نیست
گفت دیگه تو لیست همینو داره، میخا عوضش کنم
یعنی فک میکنم هر رشته ایی دلت بخاد، اونموقع میشهبگی برات بزنه
الآن دیگه نمیشه عوض کرد؟؟؟
اين زياد مهم نيست ، هنگامى كه شما اعزام شويد به پادگان اموزشى در روز اول هنگام پذيرش ، فرم هايي به شما مى دعند كه بايد اطلاعاتتون از جمله رشته تحصيلى رو نيز وارد كنيد انجا رشته تحصيلى خودتون رو وارد كنيد
درست گفته امكان تغيير نداره ، اما قبل از اينكه ااطلاعات رو در سامانه ثبت شود يك پرينت به شما داده مى شود شما بايد انجا دقت مى كرديد
رشته صنايع هم در دوره كد مى خورد
تشکر.
بهش گفتم
میگفت تو لیست مهندسی صنایع رو نداره انتخاب کنم
دیگه این رشته رو برام زد
.......
تو پادگان آموزشی که گفتین، میشه هر رشته ایی که دلت خواست رو بگی؟؟؟
یکی دوتا رشته که، از بقیه بیشتر دوره کد میخورن رو ممنون میشمبگین.
سپاس
با سلام
دوستان چند سوال دارم اگر جواب بدید ممنوتون میشم
1- مدت مرخصی وقتی دریگان هستیم . با درجه گروهبان یکم چقدرهست ؟
2- آیا برگه مرخصی که بهمون میدن تاریخ انتقضا یا محدودیت داره که چه موقع استفادش کنیم ؟
3- آیا میشود مرخصی ها رو ذخیره کرد و درماه های اخر ازآن به یکباره استفاده کرد؟؟؟؟؟
4 - سوال 3 با فرض اینکه فرمانده آشنا باشه باز هم میشه ذخیره کرد و در اخر استفاده کرد ؟
نه بالاخره شما بايد برگه سفيد رو هم تحويل دهيد و در ان رشته صنايع درج شده
١- فرقى نمى كند شما افسر يا گروهبان يا سرباز صفر باشيد براى مجردها يك روز در ماه براى متاهل هل دو روز در ماه است
٢-بلهزمحدوديت زمانى دارد
٣-بله اما ممكنه با مرخصى زياد موافقت نكنند
٤- اگر فرمانده اشنا باشد حتى ممكنه تشويقى خوب هم به شما بدهد
دوستان آدرس سایت را میدید من تو گوگل میزنم اشتباه میره؟
توی سایت نظام وظیفه این جوری نوشته که اول برگه در خواست معافیت تحصیلی رو از دانشگاه میگیریم و به پلیس 10+ محل اعزام نشون میدیم و اون ها هم بررسی میکنند و اگه غیبت و فرار نداشته باشیم پلیس 10+ ما رو به یگان خدمتی برای ترخصی شدن میفرسته و ما اونجا ترخیص میشم و بعدش دوباره میایم به پلیس 10+ تا ترخیص شدنمون رو نشون بدیم و بعدش هست که معافیت تحصیلی صادر میکنه و بعد از معافیت تحصیلی که میگیریم اجازه داریم در اون دانشگاه مربوطه ثبت نام کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اینکه مثلا الان برگه درخواست معافیت تحصیلی میگیریم و با توجه به اون معافیت تحصیلی میگیریم و مثلا چند روز بعدش یا حتی شاید چند مدت بعدش در دانشگاه مربوطه ثبت نام قطعی میکنیم
الان دقیقا سوال من اینه که میشه الان یا حداقل چند هفته دیگه که امتحان های ترم دانشگاه ها تموم شد برگه درخواست معافیت تحصیلی بگیریم و ترخصی بشیم ولی سه ماه بعد یعنی تو شهریور که ثبت نام دانشگاه ها شروع میشه قبت نام قطعی کنیم؟؟؟
یعنی اینکه بعد از دو سه ماه که معافیت تحصیلی گرفتیم تو دانشگاه قبت نام کنیم
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)