اااااااااا شاتل چقدر گرون میده مدمو
من زایکل از پارس قیمت گرفتم قبل عید میگفتن 75
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اااااااااا شاتل چقدر گرون میده مدمو
من زایکل از پارس قیمت گرفتم قبل عید میگفتن 75
Last edited by mr.dengo; 16-04-2011 at 20:29.
آقا احیانا امروز کسی مشکل پینگ و افت سرعت شدید و بسته بودن پورت ها و ... با شاتل پیدا نکرده. نکنه دارن در شرکتو میبندن در برن!!؟؟؟
دیگه به هیچ چی وصل نمیشه!!!!
بله دقيقا
سرعت افت شديد كرده!
بله دقیقا منم مشکل سرعت دارم همین الان هم دارم باهاشون چت می کنم
دوستانی که می خوام شاتل بگیرن نگیرن چون 128 اکو واقعی شده اونم 16 دانلود کنید...این شرکت گند زده به همه چی حداقل پارس انلاین 128 رو 1 مگ بسته شده چون بچه محلمون داره ما جنوب تهران هستیم پورتها خالی این بلا سرمون اومده وای به حاال اونای که می خوان شاتل بگیرن
اینم عکسش 128 اکو 3 گیگ؟؟!؟!؟!؟!؟!
![]()
ببین مودم رو برو از بازار بخر اگر می خواهی مشکلی نداشته باشی tp-link بخر عالیه و برای همه شرکت ها جواب میده
از خودشون نخر چون وحشتناک گرون میدن برو از بازار 22000 تومان بخر
شاتل جدیدا سرعت ها رو واقعی کرده و قیمت هاش مناسب
مخابرات همه که تکلیفش مشخصه و قیمتهاش مفت
پارس انلاین هم سرعتش به صورت آبشاری است یعنی میره بالا دوباره میاد پایین و قیمت هاش یکمی بالا
اما هر ارزونی بی دلیل نیست و هر گرونی هم بی دلیل نیست
در کل تسمیم با خودته اگر با شرکتی قرار داد ببندی بعد از یک ماه بخواهی بری شرکته دیگه باید هزینه رانژ رو بدی
سرعت ارت 1 که تعطیله زنگ هم میزنی میگن مشکل از پورت های مخابراته صبر کنید درست میشه!!
وای خدااااااااا داره بدتر و بدتر میشه الان به زور صفحه باز میکنم دایال اپ سرعتش بیشتر از این اشغاله
منم همچین مشکلی دارم
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
به دلیل قطع شدن کابل جاسک - فجیره از سمت جنوب ایران ممکن است تا 5 روز آینده مشکل سرعت برای برخی دوستان وجود داشته باشد و تمامی شرکت ها در برخی ساعات درگیر آن خواهند بود.
جالبه چت میکردم گفتم شکل افت سرعت شدید دارم گفت بذار خطتو رو بررسی کنم بعد گفت مشکل سراسریه و از طرف مخابراته!!خب اگه مشکل سراسریه چرا اول گفتی بذار خطتو بررسی کنم ؟؟؟ حالم بهم میخوره از این که کاربراش رو بلا نسبت خر فرض میکنه
هم اکنون 357 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 357 مهمان)