تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3077 از 4105 اولاول ... 2077257729773027306730733074307530763077307830793080308130873127317735774077 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,761 به 30,770 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

من يه بار ميخواستم اينترنتي درخواست تمديد و تعجيل بزنم كه البته نزدم از همون موقع باركد خورده....وضعيت هم زده صدور دفترچه اعزام به خدمت دقيقا از 30/1 باركد خورده واسم....اگه كد خوردم چرا پس مركز آموزش ثبت نشده
    آموزشی که دو هفته دیگه مشخص میشه اما کد نیرو رو خوردید حالا نمیدونم وضعیت بقیه بچه ها به چه شکله.
    ببینیم بقیه بچه ها میگن وضعیتشون چیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

ربطی نداره. من سابقه خدمت قبلی ندارم و وضعیتم رو مثل شما نشون میده

كداي برج 4 كه قبل برج 2 نميخوره؟!!!!
    يعني الان يك ماه و نيمه من كد خوردم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

آموزشی که دو هفته دیگه مشخص میشه اما کد نیرو رو خوردید حالا نمیدونم وضعیت بقیه بچه ها به چه شکله.
    ببینیم بقیه بچه ها میگن وضعیتشون چیه
    از كجا بفهمم كدوم نيرو خوردم؟از رو كد و ارقامش ميشه چيزيو تشخيص داد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کار هر کسی نیست. باید یک نفر تو ستاد مشترک باشه که بدونه به عنوان مثال کد نیروی زمینی ارتش با چی شروع میشه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

راستش اینو خودمم نمیدونم دوست عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوسه روز پیش رفتم پلیس +10 گفتم کد سخا میخوام گفت تا برگ سفیدت نیاد معلوم نیست
    راست گفته یا الکی میگه؟ آخه وقتی برگه سفیدم بیاد دیگه کد سخا میخوام برای چی؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوسه روز پیش رفتم پلیس +10 گفتم کد سخا میخوام گفت تا برگ سفیدت نیاد معلوم نیست
    راست گفته یا الکی میگه؟ آخه وقتی برگه سفیدم بیاد دیگه کد سخا میخوام برای چی؟!!
    الکی گفته
    وقتی دفترچه رو فرستادی ، پلیس +۱۰ یک برگه پرینت شده به اسم “تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولان ” بهت میده که مهر پلیس + ۱۰ هم روش خورده . بعد از مشخصات فردی بالای آدرس این کد پنج رقمی رو می تونی ببینی
    Last edited by vahid_1987; 28-05-2015 at 13:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان من لیسانس کامپیوتر هستم چند درصد احتمال داره دوره کد بخورم و چی کار کنم که درجم به جای گروهبان 1 بشه ستوان 3 بشم ؟؟ خیلی برامم سوال!! واسه این کار از داخل پادگان مثلا سرگردی چیزی میتونه همیچین کاری بکنه؟؟ کلا معیار این درجه چیه ؟؟ اون امتحانه هست که میگرن؟؟ یا چی؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

الکی گفته
    وقتی دفترچه رو فرستادی ، پلیس +۱۰ یک برگه پرینت شده به اسم “تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولان ” بهت میده که مهر پلیس + ۱۰ هم روش خورده . بعد از مشخصات فردی بالای آدرس این کد پنج رقمی رو می تونی ببینی
    همچین برگه ای به من نداده. فقط برگه سبز بهم داد. حالا هم دختره زورش میاد یه کد نگاه کنه بگه
    چقدر مردم این دوره زمونه ..... شدن

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من لیسانس کامپیوتر هستم چند درصد احتمال داره دوره کد بخورم و چی کار کنم که درجم به جای گروهبان 1 بشه ستوان 3 بشم ؟؟ خیلی برامم سوال!! واسه این کار از داخل پادگان مثلا سرگردی چیزی میتونه همیچین کاری بکنه؟؟ کلا معیار این درجه چیه ؟؟ اون امتحانه هست که میگرن؟؟ یا چی؟؟
    دوره كد بچه هاى كامپيوتر خيلى كنمر از ديگر رشته ها است كلا فلسفه دوره كد اينه كه برخى از رشته ها كه در ارتش كاربردى ندارند بعد از گذراندن دو ماه اموزش عمومى ، دو ماه امرزش تخصصى مى بينند
    از سال قبل كه ستوان سومى به گروهبان يكمى تبديل شده تعدا كمى توانستند كه ستوان بشوند كه يا در دوره كد بوده يا در اموزشى اما قانون و قاعده خاصى نيست
    سرگرد شايد بتواند در تقسيم شما نقش داشته باشه كه اون هم بايد به ستاد نيرو دسترسى داشته باشه اما براى درجه نمى تواند كارى كند
    امتحان هاى اخر دوره نقشى در تقسيم و درجه ندارد ، امتحان ها در هفته اخر برگزار مى شود و به ستاد نيرو فرستاده مى شود حالا شما فكر كن كه كلى يگان اموزشى است در كشور ايا ستاد نيرو زمان و نفر به اندازه كافى دارد كه نمره امتحان و تيراندازى و... بررسى و كند و در درجه و تقسيم لحاظ كند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

11. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •