بابا من میخواستم پذیرش بگیرم از 3پاه ولی هنوز جوابش نیومده. میگن ممکن بشه ممکن نشه
واسه همین دو دلم که بندازم عقب یانه
بابا من میخواستم پذیرش بگیرم از 3پاه ولی هنوز جوابش نیومده. میگن ممکن بشه ممکن نشه
واسه همین دو دلم که بندازم عقب یانه
این معافیت تحصیلی و برگه درخواست معافیت تحصیلی رو میشه از همین الان گرفت و بعد از سه ماه تو شهریور برای ثبت نام قطعی در دانشگاه اقدام کرد؟؟ یا اینکه حتما باید تا شهریور صبر کنیم برای معافیت تحصیلی؟؟بله اگر شما حتى كاردانى هم قبول شويد به شما معافيت تحصيلى مى دهند حتى اگر در دانشگاه بدون كنكور ملاك انها اينه كه شما از دانشگاه يك نامه ثبت نام براى يگان اموزشى ببريد
مدت استعلاجى هم دكتر با توجه به شرايط روحى شما تعيين مى كند و نميشه پيش بينى كرد
بعد از تحصيل هم اگر خودتون رو معرفى نكنيد غايب هستيد نه فرارى ، سرباز فرارى كسى كه در حين خدمت برون هيچ علتى در يگان يا پادگان غيبت كند
من سال 92-93 پیش دانشگاهی بودم و دوره پیش دانشگاهی رو در 93.6.13 تموم کردم و در برج9 یا اوایل برج 10 خودم رو معرفی کردم با این حساب غایب که محسوب نمیشم؟؟
شما ابتدا دانشگاه دانشگاه ثبت نام مى كنيد سپس دانشگاه طى نامه اى به نظام وظيفه براى شما درخواست معافيت تحصيلى مى كند ، خير غيبت نداريد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستان لطفا راهنماييم كنيد:
آموزشي سپاه شيروان بهتره يا ارتش 01
شنيدم ميگن سپاه شيروان خيلي سخت گيري زياده درسته؟با مدرك ليسانس
Last edited by nima13651365; 28-05-2015 at 11:23.
دوستانی که تاریخ اعزامشون 94/04/01 هست و پذیرش هیچ جایی رو نگرفتن و سابقه خدمت قبلی هم ندارن - آیا واسه شما هم توی سایت نظام وظیفه قسمت بارکد رو بدون مقدار میزنه و وضعیت هم به شکل زیر هست ؟؟؟؟؟
چون شنیدم واسه بعضی ها زده معرفی به توزیع نیرو و بارکد خوردن!!!
![]()
Last edited by imanparsa; 28-05-2015 at 11:53.
مال من باركد داره ولي قسمت مركز آموزش خاليه ....باركد دقيقا مال چيه كه مال شما خورده مال من نخورده؟
آخرین وضعیت رو چی میزنه واستون ؟ مینویسه صدور دفترچه اعزام به خدمت ؟؟؟؟
احتمالا شما از الان کد خوردید و به دلیل اینکه من سابقه خدمت قبلی دارم بار کد نخوردم
من يه بار ميخواستم اينترنتي درخواست تمديد و تعجيل بزنم كه البته نزدم از همون موقع باركد خورده....وضعيت هم زده صدور دفترچه اعزام به خدمت دقيقا از 30/1 باركد خورده واسم....اگه كد خوردم چرا پس مركز آموزش ثبت نشده
ربطی نداره. من سابقه خدمت قبلی ندارم و وضعیتم رو مثل شما نشون میده
![]()
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)