سلام به دوستان.
من میخوام يه اسیم بخرم...موقع خرید باید به چه چیزهایی توجه کنم؟درایوش چي باشه؟تاریخ ساخت کی باشه و از این چیزا...که پس فردا نگم رفت تو پاچم!
ممنون
سلام به دوستان.
من میخوام يه اسیم بخرم...موقع خرید باید به چه چیزهایی توجه کنم؟درایوش چي باشه؟تاریخ ساخت کی باشه و از این چیزا...که پس فردا نگم رفت تو پاچم!
ممنون
واقعا ادم لذت ميبره از لين همه ادم مهندس و مطلع كه ادمو رهنمايي ميكنن...سوال تكراري...من خيلي وقته ال تي ٣ ريختم.اميدي هست از بن در بيام واسه لايو...فقط فيفا ميزنم و زيخام فقط با ارجينال برم لايو
دوستان اسم و آدرس چندتا فروشگاه خرید اینترنتی بازی ایکس باکس که واقعا کیفیت کارشون عالی و متفاوت باشه رو میخوام . چند تابازی از یک سایت خیلی معروف گرفتم که 2تا از برنرمکس ها مشکل دارن که باید یا برم اونجا یا دوباره خرید کنم که بشه تعویضشون کرد تازه اگر دوباره این داستان خرابی تکرار نشه !!! ممنون میشم
از کدوم فروشگاه خریده بودی؟!بگو ما هم بدونیم....حداقل واسم PM کن...مرسی
کینکت ،، برای چه ؟؟؟
من کینکت دارم .
قبل از خریدنش بسیار تحقیق کردم .
نظرات خیلی از فروشنده ها و مصرف کننده ها رو دربارش میدونم .
حتی درباره نکنولوژیش بسیار تحقیق کردم و چیزایی میدونم که کمتر کسی میدونه .
به طور کلی باید بگم به هیچ وجه از خرید کینکت پشیمون نمیشید .
دو موضوع مهم درباره کینکت وجود داره یا بهتر بگم دو سوال اساسی :
1 - بحث تاخیر در حرکات و گیم پلی
طراحی سیستم کینکت به صورتی است که کمترین تاخیر را در احرا و تشخیص حرکات دارد . چیزی در حدود 0.1 درصد !!!
یعنی اصلا تاخیر ندارد !!! و به شدت دقیق است و ریز ترین حرکات بدن شما را اجرا میکند .
آنقدر دقیق که در بازی بوکس واقعا در دو سه روز وزن کم خواهید کرد و به شدت لذت بخش است .
حاضرم به صورت دقیق فرق بین کینکت و پلی استیشن مووی رو از لحاظ سیستم و تکنولوژی بکار رفته براتون شرخ بدم و اثبات کنم کینکت بهتره .
2- بحث اینکه بازی های کینکت بچه گانه هستند
کینکت یک تکنولوژی جدید است . برای اینکه این تکنولوژی جدید در بازار جهانی جا بیافتد نیاز به روش هایی جالب است .
یکی از این روش ها جریان بخشی به محصول است . (درباره تکنیک اقتصادی جریان بخشی بعدا صحبت میکنیم)
بر اساس این تکنیک مایکرو سافت اولین بازی ها برای کینکت را در یک قالب طراحی کرده .
قالبی کارتونی که از شخصیتها و تم ، و خود آواتار شما در ایکس باکستان شکل میکیرد و رنگ و لعابی کارتونی و ساده دارد .
چرا که کودکان به چشم یک دستگاه بازی آن را میبینند و جوانان و بزرگسالان به چشم یک تکنولوژی و معمولا این قشر به تکنولوژی دیر اعتماد میکنند (تجربه شخصی دارم در این قضیه)
برای همین قالب کارتونی و ساده برای بازی های کینکت انتخاب شد و با این بازی ها سیستم کینکت آزمایش میشود و نظرات کاربران هم گرفته میشود و کلی تجربه به دست مایکروسافت برای طراحی بازیهای آینده کینکت میآید .
اصل سخنم این است که : قدم به قدم بازیها ارتقا پیدا کرده و در آینده شما بسیاری از بازیهای هاردکور و حرفه ای را با همین کینکت تجربه خواهید کرد . چرا که تکنولوژی کینکت اول راه است .
همین الآن شما قسمتی کوچک از بازی Ghost Recon : Future soldier رو با کینکت بازی میکنید و من آن رو تجربه کردم و میگم حس فوق العاده ایه .
پس تکنولوژی کینکت اول راهشه و در آینده باید منتظر این باشید که بازیهاتون رو خودتون با بدنتون بازی کنید ....
فکر نکنم توی کنسول مستقیم بشه !
تنها راه برای اینکه از کامپیوتر استفاده نکنید - استفاده از همون روتر هایی هستش که چی تی پن رو پشتیبانی میکنند .
یک کار دیگه هم میتونید بکنید - یک سوییچ برای مانیتور بخرید - سوییچ کنید !
دقیقا چشه ؟!
دوست خوبم کینکت گنده تر از شما رو هم میتونه ببینه .
نظر شخصی من رو میخواید :
بنده برای کینکت رفتم یک کنسول نو خریدم - الان فکر کنم 6 ماه شده - از اون روز تا حالا فقط نیم ساعت باهاش بازی کردم !
شایان ذکره که بنده خوره ی بازی هستم و دوستان قدیمی تر در جریان هستند
در کل همه چیز بر میگرده به خودتون - برید یک جایی امتحانش کنید قبل از خرید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این لینک نگاهی بندازید
به نظرتون راسته ؟
مایکروسافت پوینت می ده ؟
فروش بازی های ایکس با کس روی هارد :
یک ترا بایت بازی xbox 360 برای فروش دارم(حدود 130 عنوان) شامل بازی های اواخر سال 2011 میلادی و 2012 میلادی تا کنون. به زودی قصد دارم سایتی برای فروش بزنم.همه بازی های به صورت ایمیج هستند و میتونید اونها رو رایت کنید.جدیدترین بازی ها هم هست مثل :
The amazing Spiderman
Spec Ops The Line
و کلا هر بازی که ریلیزبشه چند روز بعد احتمال زیاد دارمش.قیمت رو هم بسیار ارزون میدم(برای هر بازی 500 تومن در میاد) !
اگه کسی خواست با آیدی bestboyy62 در ارتباط باشه و ابتدا عنوان کنه در مورد ایکس باکس.
موفق باشید.
Last edited by mehr1362; 24-06-2012 at 05:45.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)