همه اپراتورها همچین کاری میکنن؟
همه اپراتورها همچین کاری میکنن؟
اعتباری که بدهی نمیتونه داشته باشه.
اتفاقا خود ایرانسل هم قبلا در مورد همین تلگرام اطلاع رسانی کرده بود که حتما پسورد روی اکانت بذارید که بعد واگذاری کسی نتونه وارد اکانت نفر قبلی بشه.
بقیه رو نمی دونم ولی ایرانسل اینکارو میکنه.
![]()
تو این یه ساعت دو نفر دیگه هم پی ام دادن!
ظاهرا این شماره دست خیلیاست
میشه موقع خرید سیم کارت درخواست کرد که سیم کارت صفر کیلومتر بدن؟
یا در حوزه اختیارات امور مشترکین نیست؟
تو کدوم پیش شماره ها سیم کارت صفر کمتره؟میشه از پیش شماره فهمید یا فرقی نمی کنن؟
سیم کارت اگه بدهی هم داشته باشه در ایرانسل ثلب امتیاز نمیشه و اینو با اطمینان میگم اما اعتباری بله فرمایشتون صحیح است
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
سلام شما رو ایرانسل با l2tp میتونینی وصل بشین؟
0903 بخرین بهترین و جدید ترین کده احتمال دست دوم بودمنشم خیلی کمه
این خط های 935 936 که رو سایت رفته چند وقته احتمالش هست همون طور که دوستمونم گفت قبلا برای کسی باشه و دوباره واگذار کرده باشن
این که تازه چیزی نیست
یکی یه خط تلفن ثابت از مخابرات خرید خط برای یه مغازه بوده همش زنگ میخورد ینی ادم چی بگه
اینا خط هایی که دوباره پس میگیرن رو باید حدودا 5 سال نگه دارن بعد دوباره بدن تو بازار
که البته همین جای بحث داره که چرا یه خطی که فروخته شده دوباره پس گرفته میشه
Last edited by number-1; 14-09-2017 at 01:57.
من با 4g ایرانسل با IDM هر چی دانلود میکنم تا 90 درصد میره و میزنه CORRUPTED و دوباره از اول شروع میکنه به دانلود. کسی راه حلی نداره برای این مشکل؟
من یه سیمکارت خریدم صاحب قبلیش تا چند مدت زنگ می زد گیر سه پیچ بود سیمکارت رو بهش برگردونم
توی تلگرام میومد بازچویی حتی آدرس هم می خاست یه شهر دیگه بود
چکار خوب بود بکنم ؟؟![]()
Last edited by جیوه; 14-09-2017 at 18:04.
منم همین مشکل رو دارم. ولی روی بعضی سایتا. واسه من تا هشتاد درصد میره خطا میده. سه روزه نتونستم یه فایل سالم بگیرم. هر راه حلی هم که توی اینترنت بود امتحان کردم ولی تاثیری نداشت. روی سایتای دیگه هم تست کنید ببینید مشکل دارید یا نه. مثلا من روی سافت 98 و یا فایلایی که از سرور آلمان میگیرم این مشکل رو ندارم.
Last edited by alirezaveis; 14-09-2017 at 18:04.
من چند تا سایت رو امتحان کردم همه به این صورت بود. با هیتلر شکن درست کار میکنه اما سرعت به شدت میاد پایین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)