برای محدود اینطوری که شما میگید نیست
هر وقت ترافیکتون تموم بشه ، بدون اینکه گزینه ای رو فعال کنید یا تماس بگیرید اتوماتیک میره برای دوره جدید.( در صورتی که قبلش شارژ کرده باشید)
برای محدود اینطوری که شما میگید نیست
هر وقت ترافیکتون تموم بشه ، بدون اینکه گزینه ای رو فعال کنید یا تماس بگیرید اتوماتیک میره برای دوره جدید.( در صورتی که قبلش شارژ کرده باشید)
1- کیفیت سرویسهای نامحدودش چطوریه؟ نامحدود ها بعد از استفاده حجم منصفانه ای که تعیین شده سرعتتون مطابق قرارداد میشه!
2- پینگش به چه صورته؟؟ (البته تو پستهای بالا یکی دو نفر ناراضی بودن ولی در کل میخوام بدونم بدرد بازی آنلاین میخوره؟؟) البته خیلی اهل بازی انلاین نیستم.... پینگش راضی کننده هست! و بین isp ها بهترین پینگ رو داره , برای گیم هم میتونید سرویس گیم رو فعال کنید که پینگ یکمی پایین تر میاد
3- سرعت روزانش واقعا خوب هست؟؟؟ بسته به مرکز مخابراتی و کیفیت خط شما داره اما در کل بله ! کیفیت شبانه هم خود من راضی هستم! هیچ افتی نداشته !
4- میتونم مودم را خودم تهیه کنم یا حتما باید از خودشون بخرم؟ مودم رو خودتون هم میتونید تهیه کنید و هیچ اجباری نیست که از شرکت مودم بخرید !
سرعت دانلود شبانه کلاً افت می کرد که خب دیگه چیز طبیعی شده بود.
ولی جدیداً حتی سرعت وب گردی هم وحشتناک افت می کنه. اصلاً از ساعت 2 به بعد نمیشه هیچ صفحه ای باز کرد. نمی دونم شاید چون مودممو عوض کردم اینطوری شده. ولی نمی تونه به اون خاطر باشه چون قبلی زاکسل بود اینم زاکسله.
می خوام 512 ماهی 10 گیگ بگیرم خدا کنه بهتر باشه![]()
مثل اینکه کانکشن UDP با یه آی-پی بیشتر از 10 دقیقه وصل نمیمونه..... بعد از اون 10 دقیقه هم دیگه هیچ جوری درست به اون آی-پی خاص وصل نمیشه تا زمانی که مودم خاموش روشن بشه (با بقیه آی-پی ها مشکلی نیست، البته اونا هم فقط 10 دقیقه).... تایید میکنید؟؟؟؟
Last edited by netstat; 26-04-2014 at 01:31. دليل: تکمیل و تصحیح
2بار امروز به این مشکل خوردم بعدش ok بود
موقع دانلود از یوتیوب آره .
اتفاقا چند باره شاکی میشم از این کسی که اکانت گرفتم گفتم سرورت مشکل داره !!
پس این مشکل کلی هست ؟؟؟![]()
تو یکی که همیشه خوشحالی....![]()
چاکریم
![]()
کلا اینا پورت سالم باقی گذاشتن؟ اون از tcp با محدودیت سرعت زیادش اینم از این !
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)