می گم شماها ماهی یه بار تمدید می کنین؟
6 ماهه یا یه ساله که خیلی ارزون تر در میاد
کسی تو این چند روز که گرون شده، بوده که قرارداد 6 ماهه تمدید کنه که بدونه اونجوری چقدر فاکتور می زنن؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
می گم شماها ماهی یه بار تمدید می کنین؟
6 ماهه یا یه ساله که خیلی ارزون تر در میاد
کسی تو این چند روز که گرون شده، بوده که قرارداد 6 ماهه تمدید کنه که بدونه اونجوری چقدر فاکتور می زنن؟
نمیدونستم شاتل هم ازین کارا بلده
زنگ زدن بهم تولدمو تبریک گفتن و 3گیگ هم ترافیک رایگان بهم دادن![]()
ااااااااااااااااااااا
عجب حرکتی . از این شرکت ها بعدیه از این حرکتا بزنن
تولدت هم مبارک باشه اشالا 200 ساله بشییی![]()
خیلی وقت هست تولد هارو گیگ رایگان میدن
چیز جدیدی نیس که
کسی که 2 سال 3سال شاتل باشه و یه دوره قابل توجهی هم اکو داشته باشه شامل حال این قضیه میشه فکر کنم: دی
نه اتفاقا شاتل تو زمینه ترافیک هدیه دادن بدک نیست، تازه الان کم شده، تا 2-3 سال پیش برای هر مناسبتی ترفیک رایگان میداد، عید غدیر، عید قربان، عید فطر و.... این 3 گیگ نوروز هم که خیلی حال داد. 3 گیگ تولد هم چند ساله برقراره. دوستانی که گفتن امسال هدیه تولد نگرفتن تحویل بگیرن! بیخودی ما رو ترسونیدن![]()
دو هفتست سرعت شبانه من از 10 کیلو بالا تر نمی ره
اینترنت من 1مگ اکو
از 3گیگ ترافیک رایگانی که جهت نوروز به من میدادن 2 گیگ رو ازم به صورت ناباورانی های دزدیدن منم از طریق پشتیبانی آنلاین صحبت کردم یه مشت مزخرف تحویلم داد اما بعدش یه نامه با این مضمون به جناب کثیفشون فرستادم : (بخونین و عبرت بگیرین)
از شدت ااین دزدی فوق العاده عصبی هستم !!!
================================================== ========================
دیگه حالمون از اینترنت ایران به هم میخوره از بس شما کوفتمون کردی ...
جمع کنین برین خونه هاتون با این سرویس هاتون ...
دو سال از شرکتتون سرویس میگیـــرم یک بار نشد پشتیبانی بکنین ... ۴تا آدم به ظاهر زنده پشت سیستم نشستن فقط بلدن که ۴ تا جمله رو مرتب کپی پیست کنن..
پشتیبانی از شما نمیخوایم قبر پدرتون ... چرا دزدی میکنین ؟؟
مرتبا دیسکانکت میشم .. مرتبا ارسال و دریافت قطع میشه ... به جهنم میگم اشکال نداره
ترافیک شبهایی که رایگان میدین از بس اور سل OverSell کردین تا صبح ۵۰۰ مگ هم دریافت ندارم با این وضع ...
کم فروشی میکنین ... دزدی میکنین ... خاک بر سرتون ..یه مشت حروم خور
جمع شدین سر مردمی که خدا زده تو سرشون رو شیره به مالیدین ...
خدا زده تو سرشون که به این روز افتادن و اینطوری دارن زندگی میکنن ...
حالا امروز اومدم تا اون ۲ گیگ باقی مونده رو در روز آخر تموم کنم میبینم سرخود بردین رو ماه بعد ... خاک بر نجستون
این همه فیلترینگ گرونی و کم سرعت بودن اینترنت کم بود شما عوضیها هم باید دزدی کنین ... مگه ما چه گناهی کردیم که تو مملکت جمهوری اسلامی زندگی میکنیم ؟؟
باید این دو گیگ بهم برگردونده بشه وگرنه از طریق فامیلمون که نماینده مجلس هست ازتون شکایت قانونی میکنم .. نمیزارم اینطوری حق خوری کنین ... شاید تا حالا حق خوری کرده باشین ... ولی از حالا جلوی اون شکم کثیفتون رو میگیرم تا از این غلط ها نکنین ...
هرچه سریعتر میبایست تکلیف من معلوم بشه ...
اقا چرا این شاتل، چیز پی ان رو بسته؟
هیچ جوره هم باز نمیکنه
اين شاتلم اعصاب واسه ما نذاشته
الان 4-3 شبه دوباره برداشته ما رو رو 6 كيلو بايت محدود كرده
خدا وكيلي از ساعت 1 به بعد ا صفحه هم باز نميشه!!حتي 1 صفحه!!
من موندم اين پولا چجوري از گلوشون پايين ميره
مگه دزدي از اين از اين واضح ترم ميشه
من كه ماهه ديگه دارم ميرم پارس به شما هم پيشنهاد ميكنم ديگه از اين دزداي بي همه چيز سرويس نگيرين
من حدود 1 هفته هست تا همین الان که دارم این پست رو میدم دارم از چیز پی ان استفاده می کنم و هیچ وقت ازش بیرون نیومدم.
شاتل اگه کاری می کرد مال من هم باید تعطیل میشد پس مربوط به اون جایی که ازش چیز پی ان می گیرین.
هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)