تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3075 از 3745 اولاول ... 207525752975302530653071307230733074307530763077307830793085312531753575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,741 به 30,750 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

..حذف شود....
    Last edited by amin885; 16-05-2018 at 05:05.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض ADSL Asiatech / شركت آسياتك

بالاخره تاپیک های وبم هست میتونن سر بزنن ببینن همه این مشکلو دارن یا فقط بعضی ها.

همین الان اسیاتک دو ساعته پینگ به گوگل رو با تایم اوت بسیار بدی داره وسط روز بدون هیچ طرح و فشفشه ای!! من فکر نمیکنم هیچ جا بدتر از همین اسیاتک باشه.
    قبلا همزمان با های وب اسیاتک داشتم اونم اواخر بد شده بود با توجه به اینکه پشتیبانی بی ادب و طلبکاری داشت

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یکی از افتضاح ترین و خنگ ترین شرکتهای اینترنتی دنیا هست

من چند وقت پیش یک هو صبح بلند شدم دیم چراغ adsl و اینترنت قطع شده! گفتم حتما یک اشکال فنی هست درست میشه 24 صبر کردم دیم درست نشد بعد زنگ زدم پشتیبانی طرف گفت تلفن هر چی تو خونه داری در بیار درست میشه! در اوردیم درست نشد
    گفت برو از بیرون کوچه وصل کن رفتیم وصل کردیم گفتیم درست نشده گفت باشه گزارش می نویسم میان درستش میکنن بعد سه روز یکی اومد یک مودم دستش بود زد به تفن داخل و بیرون کار نکرد گفت گزارش مینویسم گفتم خوب من این کارو خودم کردم گفت نه ما هم باید انجام بدیم
    سه روز گذشت درست نشد چند بار زنگ زدم دوباره یک نفر دیگه اومد اونم همون کارو کرد مودم زد بیرون درست نشد دیگه عصبانی شدم هر چی از دهنم اومد بهش گفتم. زنگ زدم دوباره کلی حرف زدم بهشون گفتم 10 روزه منو مسخره کردین من همون اول زدم بیرون بهتون گفتم کار نمیکنه شما هی برای من آدم میفرتسین و هیچ غلطی نمیکنه!
    آخری بعد از 12 روز وصل شد
    بعد جالب اینجاست بعد از هر تماس میگن شما رو به سامانه نظر سنجی وصل میکنیم؟!!!

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

یکی از افتضاح ترین و خنگ ترین شرکتهای اینترنتی دنیا هست

من چند وقت پیش یک هو صبح بلند شدم دیم چراغ adsl و اینترنت قطع شده! گفتم حتما یک اشکال فنی هست درست میشه 24 صبر کردم دیم درست نشد بعد زنگ زدم پشتیبانی طرف گفت تلفن هر چی تو خونه داری در بیار درست میشه! در اوردیم درست نشد
    گفت برو از بیرون کوچه وصل کن رفتیم وصل کردیم گفتیم درست نشده گفت باشه گزارش می نویسم میان درستش میکنن بعد سه روز یکی اومد یک مودم دستش بود زد به تفن داخل و بیرون کار نکرد گفت گزارش مینویسم گفتم خوب من این کارو خودم کردم گفت نه ما هم باید انجام بدیم
    سه روز گذشت درست نشد چند بار زنگ زدم دوباره یک نفر دیگه اومد اونم همون کارو کرد مودم زد بیرون درست نشد دیگه عصبانی شدم هر چی از دهنم اومد بهش گفتم. زنگ زدم دوباره کلی حرف زدم بهشون گفتم 10 روزه منو مسخره کردین من همون اول زدم بیرون بهتون گفتم کار نمیکنه شما هی برای من آدم میفرتسین و هیچ غلطی نمیکنه!
    آخری بعد از 12 روز وصل شد
    بعد جالب اینجاست بعد از هر تماس میگن شما رو به سامانه نظر سنجی وصل میکنیم؟!!!

حالا مشکل از چی بود؟

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان دلتون رو الکی خوش نکنید هیچ کجا بهتون اینترنت نامحدود واقعی و یا شبانه دار بدون محدودیت و سرعت بالا نمیدن همه زدن تو کار فروش گیگ تا حسابی جیب ملت رو بزنن ملت هم خوب زود گول میخورن میگن فلان شرکت چندین گیگ رو مفت و ارزان میده نمیدونن برای خود شرکت هزینه سرویس یک دهم پولی که مشترک میده نمیشه

6. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان دلتون رو الکی خوش نکنید هیچ کجا بهتون اینترنت نامحدود واقعی و یا شبانه دار بدون محدودیت و سرعت بالا نمیدن همه زدن تو کار فروش گیگ تا حسابی جیب ملت رو بزنن ملت هم خوب زود گول میخورن میگن فلان شرکت چندین گیگ رو مفت و ارزان میده نمیدونن برای خود شرکت هزینه سرویس یک دهم پولی که مشترک میده نمیشه
    داداش انتخاب بین بد بدتره
    مجبوریم
    بهترین راه برای دانلود فعلا اینترنت همراهه 3جی و 4 جی همراه اول و ایرانسل

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

داداش انتخاب بین بد بدتره
    مجبوریم
    بهترین راه برای دانلود فعلا اینترنت همراهه 3جی و 4 جی همراه اول و ایرانسل
    آقا یکی از این سرویس های اینترنت همراه رو توضیح بده ببینیم چجوریه
    فقط واسه دانلود میخوام

9. این کاربر از donkeyoxte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

آقا یکی از این سرویس های اینترنت همراه رو توضیح بده ببینیم چجوریه
    فقط واسه دانلود میخوام
    بسته شبانه همراه اول و بسته های ساعتی ( شبانه ) ایرانسل
    تو سایتشون میتونی ببینی
    اگه در محدوده پوشش 4G هستی احتمالا زیاد بتونی دانلود کنی

11. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ir.ghost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بهترین کار اینکه اینترنت وایرلس بگیرید پهناباند بهتری در اختیارتون میزارن من خودم 3تا 32مگ دارم

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بهترین کار اینکه اینترنت وایرلس بگیرید پهناباند بهتری در اختیارتون میزارن من خودم 3تا 32مگ دارم
    یکی از بدترین گزینه ها اینترنت وایرلس هست چون قیمت اینترنت وایلرس از طرف شرکتها بسیار گران هست و همچنین هر موقع دلشون بخواد میتونن از طرف خودشوت پهنای باند رو کاهش بدهند و کل ترافیک شما هم از طریق شرکت ارائه دهنده بدون امنیت در حال تبادل هست و شما هیچ اعتمادی ندارید که دیتاتون زیر دست چه کسانی هست

اما adsl بهترین گزینه اینترنت داشتن از نظر امنیت هست بدون هیچ دخالتی بدست شما میره مشابه کاربران دیگه همچنین هر محدودتی باشه برای باقی کاربران اون مرکز هم هست و و نه برای شخص شما علاوه بر این از تمام طرح ها وتنوع سرویس ها بهره مند میشید و در صورت رضایت نداشتن شرکت رو عوض میکنید.

14. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •