تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3075 از 3195 اولاول ... 20752575297530253065307130723073307430753076307730783079308531253175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,741 به 30,750 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

آقا کسی نبود کمک ما کنه ؟
    بعد از اینکه یه بازی خودش زد یه چیزی نصب کرد این ارور تا روشن می کنم میاد . آخرین ورژن آپدیت رو گرفتم از سایت باید چه کنم ؟

متن ارور :
    xbox 360 can't read update from the disc please reinsert the disc to continue the update
    با برنامه abgx360 دیسک بازی رو چک بکن ببین ورژن آپدیتی که توش بوده چی هست. همون ورژن رو توی گوگل جستجو بکن تا لینک دانلودش رو پیدا بکنی. بریز روی یه فلش مموری و بزن به دستگاه تا ادامه آپدیت رو انجام بده. ضمنا کپی خورت هم پریده باید یه ال تی پلاس بزنی.

2. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی ورژن دیگه باشه جواب نمیده ؟ من آخرین آپدیت رو از سایت مایکروسافت گرفتم می تونم همونو نصب کنم جواب میده ؟

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

کسی کینکت واسه فروش نداره ؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    یکی راهنمایی میکنه که چه بلایی سر کنسول من اومده؟؟؟
    درست بشو هست با دیگه تعطیل شدش؟؟؟

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من شه سال و خورده ای خریدم کنسولمو...میخام دستمو عوض کنم میگن 78 تومن بهترین نوع...درسته؟بهترین نوعش چیه؟

دو اینکه این دسته ی فرمون واسه بازی های ماشین و هوابیما ارزش داره؟میگن 124 تومن؟

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دو اینکه این دسته ی فرمون واسه بازی های ماشین و هوابیما ارزش داره؟میگن 124 تومن؟
    من یه فرمون خریدم 70 تومن. ولی اصلا اون چیزی نیست که میخواستم. دنده که اصلا دنده محصوب نمیشه یه دکمه معمولی هست به شکل دنده! خود فرمون هم حالت اسلایدر نداره یعنی یه ذره که میچرخونی روی ماشین تاثیر نمیکنه و باید کلی فرمون رو بچرخونی تا روی ماشین اثر بزاره ولی این طوری هم اثرش خیلی زیاد میشه و ماشین کلا منحرف میشه! این مورد باعث شد که کلا یک ساعت باهاش بازی کردم و الان توی کمد داره خاک میخوره! ایراد بعدیش این هست که دیلی داره. قبل از خرید برو توی یه کلوپ بشین با فرمون یه ساعت بازی بکن ببین اون چیزی هست که انتظار داری یا نه. من قبل از خرید فرمون پرسیدم ولی متاسفانه کسی این چیزا رو بهم نگفت! انشالله که این بلا سر تو نمیاد.

8. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه بازی هست به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه بازی هم هست به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که جفتش برای اکس باکس ریلیز شده ولی من تو هیچ فروشگاهی ردی ازشون ندیدم چطوری میتونم اینا رو تهیه کنم؟

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    آقا کسی نبود کمک ما کنه ؟
    بعد از اینکه یه بازی خودش زد یه چیزی نصب کرد این ارور تا روشن می کنم میاد . آخرین ورژن آپدیت رو گرفتم از سایت باید چه کنم ؟

متن ارور :
    xbox 360 can't read update from the disc please reinsert the disc to continue the update
    جواب سوالای صفحه قبلم رو ندادی
    ولی با این ارور همون طور که گفتن بازی رو که گذاشتی لازم بوده دشبورد آپدیت بشه که شما آپدیت کردی وسط کار کپی خورت پریده و نتونسته ادامه آپدیت رو از روی دیسک کپی بخونه و این مشکل رو داری
    راه بی دردسرش اینه بدی بیرون هم دشبورد رو آپدیت کنن هم دستگاه رو کپی خور کنن و +lt3 بریزن
    Last edited by Reza31001; 22-06-2012 at 10:24.

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض کینکت بخرم !؟

سلام خدمت همگی

آقایون یه سوال داشتم

من 2 سال پیش یه ایکس باکس الایت خریدم و تا الان هر چندوقت یبار بازی معروفی که میاد میگیرم بازی میکنم

چند روز دیگه پدرم داره میره مکه نمیدونم بهش بگم برام کینکت بیاره یا نه،چون حقیقت نمیدونم به درد من میخوره یا نه

این شد که اومدم اینجا از شما اساتید بپرسم

22 سالمه قدم 191 ، تلویزیون اتاقمم جلوش 2.5 متر طول 4 متر عرض فضای خالی داره!

با این اوصاف کینکت هیکل گنده مارو میتونه ببینه؟

کلا به نظرتون به درد من میخوره؟ میتونم با بچه خواهرم (14 سالشه) بازی کنم؟

اگه آره لطفا بگید پدرم به فروشنده عربستانی برای خرید چی باید بگه!؟
    قیمتشم تو ایران بگید لطفا
    اونجا باید مقداری ارزونتر باشه نه؟

(از این فروم به اون فروم هم پاسم ندید خواهشا)

خیلی آقایید،ممنون از همه
    Last edited by Rush1911; 22-06-2012 at 19:21.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یکی دو هفتس خریدم و طبیعتا هنوز داغم!
    ولی منصفانه بخوام بگم اولا از لحاظ فضا مشکل داری یعنی جلو کینکت باید 4 متری (طولی) خالی باشه که بی مشکل کار کنی
    از لحاظ خود بازی ها هم که قطعا اگه یه گیمر درست حسابی هستی که عنوان های بزرگ ارضات میکنه کینکت 2-3 هفته کارت رو راه میندازه و بعدش خیلی کم بهش سر میزنی
    ولی از لحاظ دور همی و بازی با خواهر برادر حرف نداره فکر کنم اگه شما بگیری سر بازی dance central کل کل پرهیجان و باحالی تو خونتون راه بیفته
    خلاصه من میگم بخر به خاطر همون سرگرمی های خانوادگی که در انتظارته ولی یکی مشکل فاصله رو باید حل کنی (با 2.5 متر فاصله میتونی بازی کنی ولی خوب قطعا تو بعضی بازیهای پر تحرک به مشکل می خوری) یکی هم انتظار بازیهای تاپ و به قولی هارد کور رو نداشته باش

12. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

22 سالمه قدم 191 ، تلویزیون اتاقمم جلوش 2.5 متر طول 4 متر عرض فضای خالی داره!

با این اوصاف کینکت هیکل گنده مارو میتونه ببینه؟
    کینکت باید تو ارتفاعی بین ۶۰ سانتی‌متر تا ۱۸۰ سانتی‌متر نصب بشه.هر چی فضا کوچکتر بشه باید بره بالاتر. اگه ۱۵ سانتی‌متر بالاتر یا پایین‌تر از تلوزیون هم بذاری خیلی خوبه ضمن اینکه از وسایلی مثل اسپیکر باید حداقل سه متر فاصله داشته باشه.
    یه نفره بازی کنی حدود ۲ متریش جواب میده ولی دونفره یه کمی باید عقب‌تر رفت.

توضیحات دوستمون هم کامل بود. در مجموع برای بازی یه نفره خیلی جذاب ممکنه نباشه! (به استثنای دنس‌سنترال که بنده با این سن و سال هر روز بازی میکنم!) ولی دسته جمعی عالیه.
    به فروشنده باید بگید یه کینکت میخوایید همراه آداپتور! برای وصل کردن به کنسول الایت آداپتور میخواد برای کنسولهای اسلیم جدید آداپتور نیازی نداره. آداپتور از اونور هم نخرید مهم نیست اینجا کمتر از ۲۰ تومن گیر میاد.
    قیمتش تو ایران بستگی به انصاف فروشنده داره! الان با آداپتورش حدود ۲۴۰ هزاره البته حدود ۴۰۰ تومن هم تو پاساژهای از ما بهترون بالای شهر میفروشن

14. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •