دوستان هدیه ترابرد به ایرانسل چی هست؟
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
دوستان هدیه ترابرد به ایرانسل چی هست؟
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
خب ایرانسل زرنگ تشریف داره
مبلغ رو به صورت مکالمه داخل شبکه به شما هدیه داده که فقط با تماس با خطوط ایرانسل میشه ازش استفاده کرد
نه اون مربوط به همون بسته 2تمنی هست که هم 7 گیگ اینترنت داره هم 1000 دقیقه مکالمه.قبلا 44 تمن بدهی داشتم الان شده 4 تمن که قیمت دو تا بسته ای است که خریده بودم.
دوستان شما بسته های یکساله رو خریدید که کد تخفیف دیجی کالا بده؟ میخواستم ببینم چند درصده یا چقدره؟
داداش اگه خوب بخونی نوشته "شاید شما برنده بن تخفیف دیجیکالا شوید!"!شما این "شاید"را "هیچوقت"یا همون "سرکارتون داریم میزاریم"تفسیر کنید!![]()
شکایت 195 جواب داد
امروز از طرف ایرانسل زنگ زدن که گفتن هزینه رو برگشت دادن و میتونم از ایرانسل من قبض رو مشاهده کنم.
سلام
یه سیم کارت جدید که میخریم ممکنه صفر کیلومتر نباشه؟
یعنی قبلا شمارش برای کسی بوده باشه و واگذار کرده باشه؟
بله دقیقا ممکنه قبلا به اسم یکی دیگه باشه و اگه طرف مثلا بدهکار بوده تا یه مدت بهتون زنگ بزننچونکه اگه تا یه مدت از سیمکارت استفاده نکنی به مالکیت ایرانسل برمیگرده و دوباره واسه فروش میذاره
چه بد!
البته اگر سیمکارت اعتباری بوده باشه که بعیده به دلیل بدهی سلب مالکیت شده باشه؟
من دیروز یه سیم کارت اعتباری خریدم اومدم خونه باهاش تلگرام ساختم
بعد از چند دقیقه یه خانمی پی ام داد که نسرین جون کجایی چه خبر
منم اولش هاج و واج موندم بعد گفتم ببخشید خط واگذار شده
در کل رویه خوبی نیست که شماره هایی که قبلا به نام کسی بوده رو دوباره واگذار می کنن!
باید اون شماره برای همیشه مسدود بشه
مخصوصا الان که تلگرام و برنامه های مشابه هست طرف با شماره جدیدش تلگرام میسازه عکسای شخصیشم میذاره بعد معلوم نیست چند نفر که معلوم نیست کی هستن و چکاره ان قبلا این شماره رو داشتن و میان عکسای طرف رو نگاه می کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)