تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3074 از 3745 اولاول ... 207425742974302430643070307130723073307430753076307730783084312431743574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,731 به 30,740 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب این سرویس چدید شمام شبانه نداره که
    در حقیقت 90 گیگ رو میخریم 72600 تومن که واقعا نمیصرفه مگر اینکه شخصی باشه که توی اون سه ماه 90 گیگ کل دانلودش باشه بهتر از خریدن سرویس های دیگه هست همین.

2. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

من هنوز سرویس قبلی اسیاتک چند روزش مونده
    در صورتی که دیدم سرویس جدید ها خوب نیستن تصمیم گرفتم برم های وب
    های وب دانلود رایگان نداره ولی قیمتاش مناسبه
    پهنای باند 16 مگ با 2 گیگ ماهیانه 12 هزار تومن بعد هم یه بسته ترافیک 50 گیگی به قیمت 30 هزار تومن برای 30 روز
    یعنی کلا پهنای باند 16 مگ با 52 گیگ حجم ماهیانه بین 42 تا 45 هزار تومنه
    فکرکنم مناسب باشه

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض ADSL Asiatech / شركت آسياتك

من هنوز سرویس قبلی اسیاتک چند روزش مونده
    در صورتی که دیدم سرویس جدید ها خوب نیستن تصمیم گرفتم برم های وب
    های وب دانلود رایگان نداره ولی قیمتاش مناسبه
    پهنای باند 16 مگ با 2 گیگ ماهیانه 12 هزار تومن بعد هم یه بسته ترافیک 50 گیگی به قیمت 30 هزار تومن برای 30 روز
    یعنی کلا پهنای باند 16 مگ با 52 گیگ حجم ماهیانه بین 42 تا 45 هزار تومنه
    فکرکنم مناسب باشه
    من بیشتر از 3 ساله های وب هستم جدیدا قطعی ها بیشتر شده پکت لاست پینگ بالا و تک کانکشن ضعیف بعضی وقت ها سایت های داخلی هم باز نمی کنه ، 16 مگ هم اسما هستش وقتی گرفتید متوجه میشید .خواستم فقط اطلاع رسانی کنم که از چاله نیوفتین تو چاه.

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

5. 3 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من بیشتر از 3 ساله های وب هستم جدیدا قطعی ها بیشتر شده پکت لاست پینگ بالا و تک کانکشن ضعیف بعضی وقت ها سایت های داخلی هم باز نمی کنه ، 16 مگ هم اسما هستش وقتی گرفتید متوجه میشید .خواستم فقط اطلاع رسانی کنم که از چاله نیوفتین تو چاه.

البته قطعی ها یه بخشش بستگی به کیفیت خط شما تا منطقه مخابراتی داره که در صورتی که فعلا توی اسیاتک مشکلی نداشته باشن با این وضعیت افتضاح اسیاتک اونجا هم مشکلی ندارن در مورد دانلود مسلما با این قیمت خیلی خوبه که بتونن دانلود کنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

چه جالب الان فیس بوگ بازه رو اسیاتکip خودم هم چک کردم دوستان یه چکی بکنید ببینید برای شما هم همینطوره

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه جالب الان فیس بوگ بازه رو اسیاتکip خودم هم چک کردم دوستان یه چکی بکنید ببینید برای شما هم همینطوره
    واسه منم که شاتل دارم بازه و فیلتر نیست!!!

در آغاز فعالیت Above's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درود دوستان ، من از آسیاچرت سرویس میگرم حدود 2.5 سالی میشه .
    اما حالا با توجه به سیاست احمقانه شون ( در رابطه شبانه رایگان ) میخوام تغییر سرویس بدم ، نوع استفاده من هم استفاده وسیع از تمامی موارد هستش یعنی بازی آنلاین ، دانلود ، استریم و ...
    با توجه به اینکه من در منطقه ای هستم که قطعی زیادی با آسیاتک حس نمیکردم به نظرتون عاقلانه هستش که به سمت های وب برم ، راستش تجربه ای در مورد این ISP ندارم .
    سپاس .

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

درود دوستان ، من از آسیاچرت سرویس میگرم حدود 2.5 سالی میشه .
    اما حالا با توجه به سیاست احمقانه شون ( در رابطه شبانه رایگان ) میخوام تغییر سرویس بدم ، نوع استفاده من هم استفاده وسیع از تمامی موارد هستش یعنی بازی آنلاین ، دانلود ، استریم و ...
    با توجه به اینکه من در منطقه ای هستم که قطعی زیادی با آسیاتک حس نمیکردم به نظرتون عاقلانه هستش که به سمت های وب برم ، راستش تجربه ای در مورد این ISP ندارم .
    سپاس .
    اتفاقا امروز از دوستم های وب داره پرسیدم گفتن مشکلی نداشتن خوب هست قطعی ندارن.شاید بستگی به منطقه مخابراتی داشته باشه از تعداد مشترک

همچنین دوستان صبانت رو هم برای دانلود میگفتن خوبه . از لحاط بازی انلاین صبانت خوب بوده تا حالا .
    Last edited by amin885; 16-05-2018 at 05:05.

11. 3 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

پهنای باند شبانه من هم چند روز افت کرده. فتیله اش رو کشیدن پایین. تا چند روز پیش تو مایه های 3 مگابیت بود ( تازه در اصل باید نامحدود باشه. منتهی من خودم بخاطر کیفیت بد زیرساخت ارتباطیم، باهاشون روی سه مگابیت طی کرده بودم که رو این پهنای باند قفلش کنن) ولی چند روزه تو مایه های یک مگابیت داره بهم دانلود میده
    تازه من DSL box دارم و نمیشه گفت شبانه ام کاملا رایگان بوده و هست. بابتش پول کمی دادم ولی بالاخره پول دادم

به فکر مهاجرت به ISP ای دگر افتاده ام

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض ADSL Asiatech / شركت آسياتك

البته قطعی ها یه بخشش بستگی به کیفیت خط شما تا منطقه مخابراتی داره که در صورتی که فعلا توی اسیاتک مشکلی نداشته باشن با این وضعیت افتضاح اسیاتک اونجا هم مشکلی ندارن در مورد دانلود مسلما با این قیمت خیلی خوبه که بتونن دانلود کنن.
    خیر این قطعی ها ربطی به کیفیت خط نداره کلا نت ممکنه برا چند دقیقه یا ساعت قطع بشه و اکثر مراکز مخابراتی هم اینطوریه یا اینه نت وصله اما هیچ دیتایی نیست ،منم فقط خواستم اون دوستمون راهنمایی کنم شما هم چند صفحه اخر تایپیک های وب بخونید ضمن اینکه طرح ها و قیمت ها هم عوض شده و شبانه هم نداره.
    از ظهر به بعد تا اخر شب شدیدا افت سرعت داره بخاطر کمبودپهنای باند و فشفشه بازی.

Last edited by amirbrad; 24-08-2016 at 10:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •