..حذف شود.....
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
..حذف شود.....
Last edited by amin885; 16-05-2018 at 05:03.
..حذف شود......
Last edited by amin885; 16-05-2018 at 05:04.
دوست عزیز مشکل جای دیگه اس! من طبق عادت همیشگی زده بودم تمدید سرویس فعلی... در زمان پرداخت دیدم 4-5 تومن ارزون تر شده! نگو اینا تو سایت اسم سرویس رو تغییر نداده بودم دقیقا زده بود شهاب 4-10 صبح رایگان ولی قیمت و کمتر کرده بودن که من فکر کردم ارزون شده !! زهی خیال باطل...
ظاهرا سایتشون درست آپدیت نشده بوده جز قیمت سرویس...
حتی تو ریز کارکرد تایم رایگان داره ولی در اصل سرویس رو تغییر داده بودم و تایم فری نداشته...! برای همین روز اول 3 بار زنگ زدم با مثلا 3 تا کارشناسشون حرف زدم بعد از یه ساعت چک کردن همه تایید کردن اشتباه شده! نفر اخری گفت شما ترافیک محدود بخر تا ما پیگیری کنیم و ترافیک بالا کشیده شدتو پس بدیم... ( یعنی سرویس من تایم فری داشت که حقو به من داده بودن )
بعد از 3 روز که زنگ زدم و طرف با اعتماد به نفس و پوز خند جواب داد که به سرویست دقت کردی؟! تایم فری نداره... رفتم چک کردم دیدم درست میگه و تازه اسم سرویس تو سایتشون تغییر کرده! و دیگه خبری از شهاب 10 گیگ 4-10 صبح مجانی نیست... اسم سرویس شده شهاب 10 گیگ
متاسفانه اسکرین شات نگرفتم هرچند هم میگرفتم کسی زیر بار نمیرفت... الان در چه مورد حق شکایت دارم؟
الان جایی با شبانه رایگان به جز سیمکارت ها هست؟
تو تاپیک شاتل میگن اونام محدود شدن...
جایی سراغ دارین بگین![]()
همین توضیحات را به 195 بفرستید ضرری ندارد.
صبانت با دانلود 2.5 گیگ در روز هست.
سرویس شاتل لند شاتل هم هست.
ببین توی سیستمه اسیاتک خودکار صدا ضبط می شه یه 195 شکایت کن تلفنایی که زنگ زدی رو گوش می دن و همچنین این توضیحاتو بنویس انشالله درست میشه تو برو تو سایتش اول این کارارو انجام بده ضرری هم نداره
شاید داخلی 4 اسیاتک بتونه یه کمکی بهت بکنه اگه نکرد اونوقت زنگ بزن 195
Last edited by binamplayer; 23-08-2016 at 17:11.
سلام دوستان
من بعد 1 سال که سرویس 10 مگ با حجم 20 گیگ در ماه رو استفاده میکردم
پریروز پس از اینکه متوجه شدم دانلود رایگان شبانه برداشته شده خیلی تو ذوقم خورد!
هرچی گشتم سرویس مناسبی پیدا نکردم
تصمیم به ترک آسیاتک گرفتم اما پس از 1 روز تحقیق و بررسی نظرات کاربران شرکت های دیگه متوجه شدم فعلا همین آسیاتک بهتره
دیروز هم خیلی اتفاقی تو سایتش بودم که سرویس 6 مگ 90گیگ سه ماهه رو دیدم که تو طرح های ویژه هستش و قیمتشم واقعا عالیه
این سرویس رو انتخاب کردم و خیلی هم راضیم
سرعت دانلود سرورهای داخلی هم تقریبا 1.1 مگ در ثانیه هست و سرورهای خارجی حدود 500 مگ بر ثانیه
ظاهرا مشکل سرویس های جدید کاهش سرعت بعد از مدتی استفاده هست. لطف بعد چند روز دانلود شبانه مداوم ببینین که ایا وضعیت ثابته یا نه؟!
خب این سرویس چدید شمام شبانه نداره که
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)