تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3072 از 3347 اولاول ... 20722572297230223062306830693070307130723073307430753076308231223172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,711 به 30,720 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الان 2 روزه یک سیم کارتمو 4جی کردم اما هیچ هدیه ای ندادند تماس گرفتم 700 گفت باید حتما رو شبکه 4جی باشید و از نت استفاده کنید تا بهتون تعلق بگیره، گفتم یعنی شرطش اینه که بسته بخرم ؟ گفت بله باید دائم رو 4جی نت داشته باشید اعصابم خورد شد سیم کارتو کندم انداختم تو کشو[emoji52]

Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شیوه جدید دزدی.
    واسه من و بقیه هم که 2تمن خریده بودیم 20 تمن حساب کرده.
    توی سایت 195 شکایت ثبت کنید.
    ایرانسل دزد عوضی
    برای منم اول دو تومن حساب کردن بعد کردنش بیست هزار تومن
    می دونم باهاش چیکار کنم
    از بی عرضگی سازمان مقرراته
    هر غلطی دلشون می خواد می کنند بعدشم مشترک باید بیفته دنبالش
    دیگه روی سیم دائمی هیج بسته ای فعال نمی کنم
    کثافتهای عوضی
    این پیامو پاک نکنید

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

3. 8 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

الان 2 روزه یک سیم کارتمو 4جی کردم اما هیچ هدیه ای ندادند تماس گرفتم 700 گفت باید حتما رو شبکه 4جی باشید و از نت استفاده کنید تا بهتون تعلق بگیره، گفتم یعنی شرطش اینه که بسته بخرم ؟ گفت بله باید دائم رو 4جی نت داشته باشید اعصابم خورد شد سیم کارتو کندم انداختم تو کشو[emoji52]

Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
    طول مکیشه برای من دقیقا یکماه بعد داد ولی میده

5. این کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

طول مکیشه برای من دقیقا یکماه بعد داد ولی میده
    این هدیه تو مای ایرانسل نشون داده میشه؟

Sent from my Honor 3C using Tapatalk

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دقیقا هر 10 ثانیه یک بار پینگ از 110 120 میپره روی 500 و هر یک دقیقه یک بار هم حدودا تایم اوت میده , وب سایت هم که میخواد باز کنه باید 3 بار رفرش کنی تا باز کنه و این وضعیت هم روی FDD هست هم روی TDD ایرانسل هم هیچ غلطی نمیکنه من زنگ زدم میگه پینگ به ما ربطی نداره منم گفتم پینگ و تایم اوت اینترنته وظیفتونه رسیدگی کنید این چرت و پرت ها رو تحویل من ندید و درستش کنید اونم فرم پیگیری پر کرد که منم میدونم یا خودش درست میشه یا همین جور میمونه چون اینا هیچ غلطی نمیکنن

8. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

دقیقا هر 10 ثانیه یک بار پینگ از 110 120 میپره روی 500 و هر یک دقیقه یک بار هم حدودا تایم اوت میده , وب سایت هم که میخواد باز کنه باید 3 بار رفرش کنی تا باز کنه و این وضعیت هم روی FDD هست هم روی TDD ایرانسل هم هیچ غلطی نمیکنه من زنگ زدم میگه پینگ به ما ربطی نداره منم گفتم پینگ و تایم اوت اینترنته وظیفتونه رسیدگی کنید این چرت و پرت ها رو تحویل من ندید و درستش کنید اونم فرم پیگیری پر کرد که منم میدونم یا خودش درست میشه یا همین جور میمونه چون اینا هیچ غلطی نمیکنن
    در مورد مساعل فنی روی ایرانسل حساب نکن یکی بهت زنگ میزنه که ارث باباشو میخاد یک چیزیم بدهکار که میشی هیچ باید جواب مشکلات شبکه ایرانسل رو شما باید بدی

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

10. این کاربر از mr.arbab28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستان پس این قضیه اعمال محدودیت سرعت روی طرح یک هفته رایگان ایرانسل برای همه صحت داره؟ با این تفاسیر و اگه سرعت حتی 256 کیلوبایت هم باشه (گرچه شاید 256 کیلوبیت باشه!) نمی ارزه دیگه یک سیم بی استفاده رو 10 تومن شارژ کنی؟ اگه بسته فعال داشته باشیم چی، این باعث نمیشه سرعت یک هفته رایگانو محدود نکنن؟ ممنون میشم جواب بدین

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوستان پس این قضیه اعمال محدودیت سرعت روی طرح یک هفته رایگان ایرانسل برای همه صحت داره؟ با این تفاسیر و اگه سرعت حتی 256 کیلوبایت هم باشه (گرچه شاید 256 کیلوبیت باشه!) نمی ارزه دیگه یک سیم بی استفاده رو 10 تومن شارژ کنی؟ اگه بسته فعال داشته باشیم چی، این باعث نمیشه سرعت یک هفته رایگانو محدود نکنن؟ ممنون میشم جواب بدین
    محدود میشه به ۲۵۶ کیلوبیت (نه کیلوبایت). بسته‌ی فعالو ‌نمی‌دونم، من نداشتم. من اون سیمو برای ۶ تا ۱۲ فعال می‌کنم. ده تومن شارژش کردم، سه تا بسته‌ی ۶ تا ۱۲ خریدم، یک هفته‌ام اینترنت بهم داد.

13. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

محدود میشه به ۲۵۶ کیلوبیت (نه کیلوبایت). بسته‌ی فعالو ‌نمی‌دونم، من نداشتم. من اون سیمو برای ۶ تا ۱۲ فعال می‌کنم. ده تومن شارژش کردم، سه تا بسته‌ی ۶ تا ۱۲ خریدم، یک هفته‌ام اینترنت بهم داد.

ببخشید ینی با اینکه یک هفته اینترنت رایگان بهتون داد بازم تو بازه 6 تا 12 از بستتون کم میکرد؟ این چه رایگانیه دیگه؟ سرعت تو اون بازه نرمال بود؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

ببخشید ینی با اینکه یک هفته اینترنت رایگان بهتون داد بازم تو بازه 6 تا 12 از بستتون کم میکرد؟ این چه رایگانیه دیگه؟ سرعت تو اون بازه نرمال بود؟
    راستش یادم نیست. ولی فکر می‌کنم تو اون بازه اولویت با بسته‌ی ۶ تا ۱۲ بود و ازون کم می‌شد، اما مطمئن نیستم.

16. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •