تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3072 از 3745 اولاول ... 207225722972302230623068306930703071307230733074307530763082312231723572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,711 به 30,720 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

شما سرویستون چیه ؟

بعد از محدودیت سرعتتون به چند میرسه ؟ و در طی شبانه چقدر میتونید دانلود کنید بعد محدودیت سرعت
    شهاب 2 گیگ (2 تا 8 نامحدود)
    بعد از ساعت 2:10 سرعت از 900 به 500 میرسه
    با سرعت 500 حدودا بین 8. 9 گیگ
    ولی با سرعت قبل از محدودیت حدودا 19 گیگ

2. این کاربر از donkeyoxte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

داخلی اش هم 500 تا شده؟

- - - Updated - - -

الان فکر کنم مال همه 250 تا شده و شما باید خیلی خوش شانس باشید که سرعتتون 500 تا هست

- - - Updated - - -

الان فکر کنم مال همه 250 تا شده و شما باید خیلی خوش شانس باشید که سرعتتون 500 تا هست

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

داخلی اش هم 500 تا شده؟

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

نه معمولا لینک هایی که میگیرم رو سرورای داخل مستقیم شده
    ولی فکر کنم خارجی بیاد رو 250
    خوش شانس بودن مهم نیست مهم اینه که من پوله سرویس 12 مگو میدم و سرعتم رو 5 مگه

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

هر قسمت سریال 45 دقیقه ای با کیفیت مناسب و رزولوشون 720p نزدیک 1 گیگ
    هر فیلم 90 دقیقه ای با کیفیت قابل قبول و رزولوشن 720p به طور متوسط 4.5 گیگ - رزولوشن 1080p مناسب به طور متوسط 11 گیگ

کیفیت منظور bitrate مناسب هست و encoder های خوب از سورس های مناسب

اون سایز فایلایی که بهشون اشاره کردید کیفیت پایین محسوب میشن...
    پس فیلم های 4k چی که میانگین حجم هر فیلمش 100 گیگه اونوقت دوستان ببینن میتونن با این اینترنت زغالی دانلودش کنن!!!!

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

صفحه قبل رو انتقال دادم اینجا خواستم بدونم کلا دانلودرها چی دانلود میکنن که این مقدار حجم دانلود رایگان نیاز دارن؟

والا منکه نمیدونم ملت چی دانلود میکنن بشخصه هر جوری حساب میکنم هر چی هم فیلم باشه بخوای دانلود کنی اگه شبی 3 گیگ هم بگیری بعد یک ماه هر چی فیلم خواستی دانلود کردی و اگرم سریال باشه که هر سریال وقتی میاد بیشتر از 300 تا 400 مگ نیست در حالت عادی که اونم شاید هفته ای دو قسمت بیاد.

به نظر من بهترین کاری که در این موضوع میشه انجام داداین هست که شرکت هایی امثال اسیاتک سرور های داخلی رو به قیمت مناسب به سایتهای دانلود ارائه بدهند و برای کاربران هم سرویس های دانلود داخلی فراهم بشه با ماهی 100 گیک الی 200 گیگ با قیمت خیلی مناسب مثلا 20 تومن در ماه که هم دانلودر ها راضی باشن و هم نخوان محدودیت بذارن رو سرویس ها
    شما بنا به مصرف خودت میسنجی منم کلا ماهی شاید ۱ گیگ هم شبانه نیاز نداشته باشم ولی یه فایلی بازی فیلم یا ... وقتی اومد مثلا حجم ۲۰ گیگ حال ندارم هر شب بزارم ۳ گیگ ناقابل دانلود شه اونم تو این گرما لپتاپ فشار بیاد برق مصرف کنم دردسر اینکه خدا نکنه حجممو بخورن رو داشته باشم میخام تو یه شب دانلودش کنم
    ولی بعضی ها هستن که از این قضیه سو استفاده میکنن مثلا طرف داش میخاد هر شب ۲۰ گیگ دانلود کنه حتی یک شب هم از دست نره این دور از انصافه و شرکت باید اینارو محدود کنه نه من که تو یه ماه شاید دو شب هم دانلود نکنم.

7. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

خدا بگم این آسیاتک و چیکار کنه... با حجم دزدیهاش ساختیم... با قیمت بالاش... کیفیت داغون در طول روز... نوسانات همیشگی و هفته ای چند باره قطع شدن و با تلفن های اشغال شرکت مواجه شدن...

با عدم اطلاع رسانیهاش... دریغ از یه اس ام اس ساده... مگر برای تمدید! تا رسید به گند و دزدی آخرش...

مثل هر ماه رفتم سرویسمو که میزد تمدید سرویس فعلی ( یعنی شهاب 10 مگ و 4-10 فری ) تمدید کردم... به 10 روز نکشیده دیدم ترافیک تموم شده... رفتم پنل کاربری ریز مصرف رو چک کردم دیدم دانلود های زمان فری رو تو حالت عادی هم حساب کرده...! با 3 تا کارناشناس گیجش کلی پشت تل کلنجار رفتم همه از دم حق و به بنده دادن که اشتباه شده شماره مبایل! گرفتن پیگیری میکنیم اطلاع میدیم... بعد از 3 روز خبری نشده زنگ زدم این سری طرف با پوزخند میگه به سرویست دقت کردی؟! شبانه نداره! کل جریانو براش توضیح دادم میگه حتما دقت نکرده بودی! میگم اون 3 تا مثلا کارشناستون چرا حرفهای منو تایید کردن؟! چرا تو ریز کارکرد تایم رایگان داره...و... میگه بی خبرم امری نیست؟!...

حالا باز باید دوره بیافتیم از این شرکت درپیت به اون یکی... تازه ناز کنن پورت خالی نداریم... میرید تو لیست انتظار! شاید 1 روز دیگه خالی بشه شاید 1 ماه...

تف به شرف نداشتتون...
    Last edited by MehrZaad; 22-08-2016 at 20:03.

9. 4 کاربر از MehrZaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.reza7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

وای این اسیا شتک فقط این سرعت دانلود رایگان داشت از سرور داخلی اونم ورداشته که من از های وب در اومدم به امید این الان کیما گرفتم از میهن دانلود رو 100 زنگ زدم میگه همینه دیگه بیشتر نمیشه در خواست جمع اوری دادم متاسفم فقط هیچ برای گفتن نیست این همه محذودیت تا کی اخه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان شما هم سرور داخلی توی روز محدود شدین؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

خدا بگم این آسیاتک و چیکار کنه... با حجم دزدیهاش ساختیم... با قیمت بالاش... کیفیت داغون در طول روز... نوسانات همیشگی و هفته ای چند باره قطع شدن و با تلفن های اشغال شرکت مواجه شدن...

با عدم اطلاع رسانیهاش... دریغ از یه اس ام اس ساده... مگر برای تمدید! تا رسید به گند و دزدی آخرش...

مثل هر ماه رفتم سرویسمو که میزد تمدید سرویس فعلی ( یعنی شهاب 10 مگ و 4-10 فری ) تمدید کردم... به 10 روز نکشیده دیدم ترافیک تموم شده... رفتم پنل کاربری ریز مصرف رو چک کردم دیدم دانلود های زمان فری رو تو حالت عادی هم حساب کرده...! با 3 تا کارناشناس گیجش کلی پشت تل کلنجار رفتم همه از دم حق و به بنده دادن که اشتباه شده شماره مبایل! گرفتن پیگیری میکنیم اطلاع میدیم... بعد از 3 روز خبری نشده زنگ زدم این سری طرف با پوزخند میگه به سرویست دقت کردی؟! شبانه نداره! کل جریانو براش توضیح دادم میگه حتما دقت نکرده بودی! میگم اون 3 تا مثلا کارشناستون چرا حرفهای منو تایید کردن؟! چرا تو ریز کارکرد تایم رایگان داره...و... میگه بی خبرم امری نیست؟!...

حالا باز باید دوره بیافتیم از این شرکت درپیت به اون یکی... تازه ناز کنن پورت خالی نداریم... میرید تو لیست انتظار! شاید 1 روز دیگه خالی بشه شاید 1 ماه...

تف به شرف نداشتتون...
    چاره کار 195 خیلی راحت همه مدارکو جمع کن صداهای کارشناساشو ضبط کن براشون بفرست به سه سوت کارت راه میفته منم اینطور شده برام تایم رایگان غیر رایگان تداخل خورده بود نابود شده بود حجمم منفی شده بود به 195 شکایت کردم حجمم تقریبا برگشت 3 روز خسارت گرفتم پشته دستمم داغ کردم که از برنامه ریست دم استفاده کنم

چاره کار اینه برنامه نصب کنی مودمت خودکار ریست بشه سر ساعت 4 و 10 برنامه dumeter هم نصب کنید

هرکسی این پیامو می خونه این کارهایی که گفتمو انجام بده به نفعشه

13. 4 کاربر از binamplayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سرویس ده مگ 4 تا 10 شب رایگان قدیم رو دارم، الان از تاینی موویز با اینکه ساعت رایگان نیست سرعتم بالاتر از 500 تا نمیره! قبلا تا یک میرفت! خطمم تا 13 می‌کشه و روی 10 تنظیم شده.
    در تایم رایگان فعلا سرعت من همون 500 هست!! ولی تا سه چهار روز دیگه که سرویسم تموم میشه باید سرویس‌های جدید رو خریداری کنم که دیروز درخواست تخلیه دادم! خداحفظ آسیاتک بعد از هشت سال!

15. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •