نیاز به بیداری نیست ساعت 9 شب هم میتونید بسته شبانه بخرید خودکار از ساعت 2 از شبانه کم میکنه مدتهاست من دارم استفاده میکنم
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
نیاز به بیداری نیست ساعت 9 شب هم میتونید بسته شبانه بخرید خودکار از ساعت 2 از شبانه کم میکنه مدتهاست من دارم استفاده میکنم
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
دیشب کارکرد خطّمو چک کردم دیدم یهو ۱۸ هزار تومن رفته روش ... فهمیدم مربوط به طرح ۲۰ تومنیه که اشتباه ۲ تومن قیمت خورده بود.
زنگ زدم میگم من اگه ۲۰ تومن بود، نمی خریدم ... چون ۲ تومن بود، خریدم ... میگه شما همین الآن هم حساب کنید، خیلی به صرفست.
بعید هم می دونم با شکایت و ۱۹۵ و اینا به نتیجه برسه ...
فقط تا می تونم بدهی می ذارم رو دست ایرانسل ... پرداخت هم نمی کنم ... قطع کرد به درک
دوست عزیز من هم همین مشکل شما رو داشتم که با شکایت در 195 و ضمیمه کردن عکس که قیمت 2000 تومن بودن بسته رو نشون میداد اقدام کردم و مبلغ کسر شده اضافه رو برگشت دادن.![]()
Last edited by rahman0158; 11-09-2017 at 16:49.
دوست عزیز بدهی هیچ فایده ای نداره و ضرری به ایرانسل نمیزنه حتی یه ریال هم ایرانسل از جیبش نمیده. چونکه فقط تا حد اعتبار میتونید بدهی داشته باشید و شما قبلا پول حد اعتبار رو دادید که پیشفرض 100 تمنه که توی دو ماه با پول خودتون که به ایرانسل دادید بتونید حرف بزنید.
مثل این میمونه یه کارت شارژ 100 تمنی خریده باشید بعد 20 تمنش ایرانسل گرفته باشه شما هم بگید 80 تمن باقی مونده رو مصرف میکنم تا به ایرانسل ضرر رسونده باشم و دلم خنک بشه.
اگه میخاید ضرر به ایرانسل برسونید شکایت کنید و حقتون رو بگیرید.
من قسمت طرح های ویژه رفتم دیدم برای من زده طرح 7 گیگ و 1000 دقیقه مکالمه 2 هزار تومن خرید هم کردم
الان رفتم فاکتور دیدم زده 20 هزار تومن چه خبره مگ
شیوه جدید دزدی.
واسه من و بقیه هم که 2تمن خریده بودیم 20 تمن حساب کرده.
توی سایت 195 شکایت ثبت کنید.
دوستان کسی اسکرین شاتی از اون قیمتی که زده بود 2 هزار تومن نداره ؟ میخوام با مدرک شکایت کنم.
من یادم رفت عکس بگیرم از طرح
دوستان هزینه تعویض سیمکارت ایرانسل چقدره
ایا میشه تلفنی درخواست داد تا بیارن در خونه؟
اصلا کاری با 4G ندارماسیمکارت فعلیم 4G هستش در صورت مشکل یا سوختن سیمکارت منظورمه
محتوای مخفی: 0
از پیامی هم که ایرانسل واسه فعال شدن بسته فرستاده عکس بگیرید چون توی اونجا هم 2تمن زده.
خوش بحالتون
کاش منم میدیدم میگرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)