تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3071 از 4105 اولاول ... 2071257129713021306130673068306930703071307230733074307530813121317135714071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,701 به 30,710 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حتما باید تحت پوشش باشه؟ من شنیدم اگه بیماری داشته باشن میتونن معافیتو بگیرن راسته؟
    شما در مورد اون ماده پرسديد ، دو حالت دارد پدر معمول و بيمار تحت پوشش كميته يا بهزيستى يا مادر ( زن بيوه اى) كه تحت پوشش كميته يا بهزيستى

دوستان یکی از رفقا مون تحت پوشش کمیته هست.
    این بدبخت رفت سربازی آموزشی رفت و...ولی ببه علت فقر خانوادش نرفت و رفت سر کار برای کمک به خانوادش الان این دوستمون چندتا داداش هم داره برای سربازی و پدرش از کار افتاده میتونه پدرش این رفیقومون را از سربازی با وجود برادران دیگش که باید برن سربازی معاف کنه؟!
    یعنی حق انتخاب داره؟!!
    اگه آره چجوری،؟والا من اطلاعات ندارم کمک کنید ثواب کردین.
    بعد یه سوال دیگه این نره اونجا برای معافی بگیرنش به‌عنوان. سرباز فراری. خداییش خوب راهنمایی کنید آینده خانوادش توی این سواله و جواب شما و عابری من.
    بله حق اتخاب رو به مدد جو ميدن براى انتخاب فرزندى كه معافيت مى خواهد اما فكر كنم تعداد فرزندها ذكور نيز از شرايطى دارد اما ايشون براى فرار از خدمت جريمه و اضافه خدمت خواهند خورد حال اينكه با وجود فرار از خدمت ايا مى تواند معافيت بگيرد يا نه از نظام وظيفه سوال كنيد
    با وجود داشتن برادر با این وجود خیلی سخته بشه معافی گرفت! من دوستم پدرش به رحمت خدا رفت ولی معاف نشد چون یه داداش دیگه هم داره. الانم سر پل ذهاب داره خدمت میکنه.
    اين چيزى كه شما گفتيد كفالت مادر است و با اون موضوع متفاوت است
    میشه الان طبق این حرف های سایت نظام وظیفه برگه درخواست معافیت تحصیلی از دانشگاه گرفت و با استفاده از همین معافیت تحصیلی بگیرم و در شهریور که ثبت نام دانشگاه ها شروع میشه اقدام به ثبت نام کنم یا نه؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مدرک فوق دیپلم معافیت تحصیلی میدهند یا نه؟؟ بالا نوشته نمیدند ولی من پرسیدم و گفتن که میدن... و یکی از سرباز های پادگان رو هم میشناسم که برای فوق دیپلم معافیت تحصیلی گرفته بود و الان بعد از تموم کردن فوق دیپلمش دوباره اعزام مجدد شده بود..
    برای دانشگاه های بدون کنکور معافیت تحصیلی میدند یا نه؟؟
    برای افسردگی که قبلا مطرح کرده بودم مرخصی استعلاجی در حد مثلا 1 یا 2 ماه میدهند یا نه؟؟ (برای اینکه وضع روحیم بهتر بشه و از این فشاری که بهم وارد میشه راحت بشم استعلاجی میخواستم و واقعا به نظر من واجب و لازمه برام)
    بعد از معافیت تحصیلی و اتمام دانشگاه اگر اعزام مجدد نشیم فراری حساب میشیم یا اینکه فقط غیبت میخوریم؟؟
    بله اگر شما حتى كاردانى هم قبول شويد به شما معافيت تحصيلى مى دهند حتى اگر در دانشگاه بدون كنكور ملاك انها اينه كه شما از دانشگاه يك نامه ثبت نام براى يگان اموزشى ببريد
    مدت استعلاجى هم دكتر با توجه به شرايط روحى شما تعيين مى كند و نميشه پيش بينى كرد
    بعد از تحصيل هم اگر خودتون رو معرفى نكنيد غايب هستيد نه فرارى ، سرباز فرارى كسى كه در حين خدمت برون هيچ علتى در يگان يا پادگان غيبت كند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

2. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما در مورد اون ماده پرسديد ، دو حالت دارد پدر معمول و بيمار تحت پوشش كميته يا بهزيستى يا مادر ( زن بيوه اى) كه تحت پوشش كميته يا بهزيستى

بله حق اتخاب رو به مدد جو ميدن براى انتخاب فرزندى كه معافيت مى خواهد اما فكر كنم تعداد فرزندها ذكور نيز از شرايطى دارد اما ايشون براى فرار از خدمت جريمه و اضافه خدمت خواهند خورد حال اينكه با وجود فرار از خدمت ايا مى تواند معافيت بگيرد يا نه از نظام وظيفه سوال كنيد

اين چيزى كه شما گفتيد كفالت مادر است و با اون موضوع متفاوت است

بله اگر شما حتى كاردانى هم قبول شويد به شما معافيت تحصيلى مى دهند حتى اگر در دانشگاه بدون كنكور ملاك انها اينه كه شما از دانشگاه يك نامه ثبت نام براى يگان اموزشى ببريد
    مدت استعلاجى هم دكتر با توجه به شرايط روحى شما تعيين مى كند و نميشه پيش بينى كرد
    بعد از تحصيل هم اگر خودتون رو معرفى نكنيد غايب هستيد نه فرارى ، سرباز فرارى كسى كه در حين خدمت برون هيچ علتى در يگان يا پادگان غيبت كند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    بیشتر به خاطر نکته تک فرزندی و یا داشتن برادر گفتم.

4. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

داداش اگر مشکل خاصی نداری برو خدمت...نمیشه با اطمینان گفت ک میوفتی 6...بجه ها 4 بودن افتادن 6 سزباز زیاده
    ای بابا شانس میبینی من پاشنه پلیس+10 از جا کندم منو تیر ببرین سربازی گفتن نظام وظیفه جلو تعجیلو بسته. داشمون میخاد شهریور بره . ای بابا اه

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سیستمشون داغونه
    باید چندین بار تست کنی
    منم میخاستم بگیرم اینطوری بود
    .........
    برا اون کاما هم که گفتی، میخا مثال رو کپی کن تو اس ام اس، بعد اعداد رو جایگزین کن

sent from my xiaomi redmi 2
    من 5بار اس ام اس دادم خبری نشد... همش مینویسه " قالب پیام صحیح نیست" 5 حالت مختلف تست کردم... شناسنامه-کدملی-تاریخ تولد... چن حالت میشه نوشت؟کممممممکککک

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نرم افزار استعلام رو نصب کن ، ان شالله با این کارت راه بیوفته. اینم آدرس دریافت نرم افزار :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اقا این فایل نصبیدم... دریافت سخا زدم...
    جواب میده" قالب پیام صحیح نیست" 5 حالت مختلف تست کردم... شناسنامه-کدملی-تاریخ تولد... چن حالت میشه نوشت؟
    پیامک اومدکه
    من 5بار اس ام اس دادم خبری نشد..کممممممکککک
    Last edited by momo1364; 25-05-2015 at 22:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا این فایل نصبیدم... دریافت سخا زدم...
    " قالب پیام صحیح نیست" 5 حالت مختلف تست کردم... شناسنامه-کدملی-تاریخ تولد... چن حالت میشه نوشت؟
    پیامک اومدکه
    من 5بار اس ام اس دادم خبری نشد..کممممممکککک
    اگر در رابطه با معافیت تحصیلی سوال داری برو از پلیس+ 10 بپرس.

9. این کاربر از vahid_1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

ای بابا شانس میبینی من پاشنه پلیس+10 از جا کندم منو تیر ببرین سربازی گفتن نظام وظیفه جلو تعجیلو بسته. داشمون میخاد شهریور بره . ای بابا اه
    نمیشه تعجبل زد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان الان تاریخ اعزام برج 8 میزنن یا 10 ؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

ده روز تا برگ سفید

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

روند و پروسه خدمت ......من توی این شکلکم() قبلی ها رو قبلن طی کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •