تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3071 از 3745 اولاول ... 207125712971302130613067306830693070307130723073307430753081312131713571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,701 به 30,710 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

تفاوت را احساس کنید
    عکس مربوط به تعرفه های پکیج اینترنتی شرکت کامکست آمریکا هست
    - - - Updated - - -

تفاوت را احساس کنید
    - - - Updated - - -

تفاوت را احساس کنید
    - - - Updated - - -

تفاوت را احساس کنید

حیف که خیلی از مردم نمیدون تو کشورهای دیگه چه خدماتی تو زمینه اینترنت با قیمت فوق العاده پایین به مردم میدن اونوقت آقایان میگن ایران یکی ار ارزان ترین کشورها در زمینه اینترنت هست.
    Last edited by sorooshfm; 22-08-2016 at 15:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

این تفاوت ها خیلی زیاده وقتی همچین سرعت هایی در دسترس هست بحثiptv صد در صد وسط ات راحت هر شبکه ای رو بخوان از طریق فضای اینترنت می تونن داشته باشن اون سمت دنیا با امکانات زیادی که دادن به مردم شون رو به جلو حرکت می کنن سوالی که پیش می اد یعنی ایران چرا خلاف حرکت دنیا داره قدم بر می داره چرا محدودیت می ده به مردمش مگه ولی همیشه زمان نشون داده جلو تکنولوژی رو نمی تونن بگیرن فقط از نظر زمانی عقب می زنن ولی واقعا چی می شد در دسترس مردم ایران هم این جور سرویس ها بود

3. این کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اینم از تعرفه اینترنت شرکت وطنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوستان هر کی سرویسش تموم بشه و جدید تمدید کنه محدود میشه، دیشب با بخش فنی صحبت کردم و اینو گفت ، اینطور نیست که محدودیت برای بعضی باشه و بعضی دیگه از زیرش در برن، اون دوستایی هم که فعلا محدود نشدن، دلیلش اینه که هنوز سرویس قدیمشون تموم نشده، مطمئن باشن با خرید و تمدید سرویس جدید محدود میشن.
    فقط ای کاش اطلاع رسانی میکردن تا هرکی دوست داره سرویسش رو 1 ساله تمدید میکرد، حالا تا بعد از اون 1 سال هم خدا بزرگ بود ، شاید یه فرجی میشد.
    واقعا مسخره اس ، شب میخوابی ، صبح که بیدار میشی میبینی یه قانون جدید اومده، هیچ چیز این شرکت ها حساب کتاب نداره، فقط باید تحریمشون کرد. تا شاید بتونیم مجبورشون کنیم که پای میز مذاکره بیان.

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان هر کی سرویسش تموم بشه و جدید تمدید کنه محدود میشه، دیشب با بخش فنی صحبت کردم و اینو گفت ، اینطور نیست که محدودیت برای بعضی باشه و بعضی دیگه از زیرش در برن، اون دوستایی هم که فعلا محدود نشدن، دلیلش اینه که هنوز سرویس قدیمشون تموم نشده، مطمئن باشن با خرید و تمدید سرویس جدید محدود میشن.
    فقط ای کاش اطلاع رسانی میکردن تا هرکی دوست داره سرویسش رو 1 ساله تمدید میکرد، حالا تا بعد از اون 1 سال هم خدا بزرگ بود ، شاید یه فرجی میشد.
    واقعا مسخره اس ، شب میخوابی ، صبح که بیدار میشی میبینی یه قانون جدید اومده، هیچ چیز این شرکت ها حساب کتاب نداره، فقط باید تحریمشون کرد. تا شاید بتونیم مجبورشون کنیم که پای میز مذاکره بیان.
    والا منکه نمیدونم ملت چی دانلود میکنن بشخصه هر جوری حساب میکنم هر چی هم فیلم باشه بخوای دانلود کنی اگه شبی 3 گیگ هم بگیری بعد یک ماه هر چی فیلم خواستی دانلود کردی و اگرم سریال باشه که هر سریال وقتی میاد بیشتر از 300 تا 400 مگ نیست در حالت عادی که اونم شاید هفته ای دو قسمت بیاد.

به نظر من بهترین کاری که در این موضوع میشه انجام داداین هست که شرکت هایی امثال اسیاتک سرور های داخلی رو به قیمت مناسب به سایتهای دانلود ارائه بدهند و برای کاربران هم سرویس های دانلود داخلی فراهم بشه با ماهی 100 گیک الی 200 گیگ با قیمت خیلی مناسب مثلا 20 تومن در ماه که هم دانلودر ها راضی باشن و هم نخوان محدودیت بذارن رو سرویس ها

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خیر اینطور نیست. حتی سرویسهای قدیمی هم محدود شدن. ربطی به جدید و قدیم نداره طرف دروغ گفته

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خیر اینطور نیست. حتی سرویسهای قدیمی هم محدود شدن. ربطی به جدید و قدیم نداره طرف دروغ گفته
    آره منم قدیمی هستم ولی محدود شدم

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

صفحه قبل رو انتقال دادم اینجا خواستم بدونم کلا دانلودرها چی دانلود میکنن که این مقدار حجم دانلود رایگان نیاز دارن؟

والا منکه نمیدونم ملت چی دانلود میکنن بشخصه هر جوری حساب میکنم هر چی هم فیلم باشه بخوای دانلود کنی اگه شبی 3 گیگ هم بگیری بعد یک ماه هر چی فیلم خواستی دانلود کردی و اگرم سریال باشه که هر سریال وقتی میاد بیشتر از 300 تا 400 مگ نیست در حالت عادی که اونم شاید هفته ای دو قسمت بیاد.

به نظر من بهترین کاری که در این موضوع میشه انجام داداین هست که شرکت هایی امثال اسیاتک سرور های داخلی رو به قیمت مناسب به سایتهای دانلود ارائه بدهند و برای کاربران هم سرویس های دانلود داخلی فراهم بشه با ماهی 100 گیک الی 200 گیگ با قیمت خیلی مناسب مثلا 20 تومن در ماه که هم دانلودر ها راضی باشن و هم نخوان محدودیت بذارن رو سرویس ها

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

صفحه قبل رو انتقال دادم اینجا خواستم بدونم کلا دانلودرها چی دانلود میکنن که این مقدار حجم دانلود رایگان نیاز دارن؟

هر قسمت سریال 45 دقیقه ای با کیفیت مناسب و رزولوشون 720p نزدیک 1 گیگ
    هر فیلم 90 دقیقه ای با کیفیت قابل قبول و رزولوشن 720p به طور متوسط 4.5 گیگ - رزولوشن 1080p مناسب به طور متوسط 11 گیگ

کیفیت منظور bitrate مناسب هست و encoder های خوب از سورس های مناسب

اون سایز فایلایی که بهشون اشاره کردید کیفیت پایین محسوب میشن...
    Last edited by Zeitgeist; 22-08-2016 at 19:30.

11. 5 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اینکه که هر کسی چقدر دانلود میکنه به خودش مربوطه شرکت وظیفه داره خدماتش رو بطور تمام و کمال به مشترکینش بده اینی که میگن یک عده با دانلود زیاد و شبانه باعث شدن پهنای باند بیاد پایین ترفندی هست برای افزایش قیمت و حجم فروختن که دیگه مردم مجانی دانلود نکنن و بابت هر گیگ پول جدا بدن علاوه بر پول اصلی سرویس دوما الان همه جا اینترنت خانگی نامحدوده نه حجمی و اگرم دو نوع سرویس بدن و نامحدود رو گرونتر و جداگانه بدن دیگه حجمی اش نمی کنن اینا مردم رو چی فرض کردن فقط ایران اینطوریه برای خودشون نون خونه باز کردن و سوما اینکه وقتی شما قرارداد چند ماهه یا یکساله با شرکت بستی حق نداره سرعتتو بیاره پایین ولی از لحاظ قانونی و از طریق ضریب اشتراک کلک بهت میزنن حتی فکر کنم این اختیار رو دارن که تو شبانه کمترین سرعت رو ارائه بدن چون میگن ما تو تایم رایگان تعهد سرعت و پایداری سرویس رو نداریم در کل میشه گفت اینترنت ایران فاتحه اش خونده شده مثل بقیه کارای مملکت.

- - - Updated - - -

اینکه که هر کسی چقدر دانلود میکنه به خودش مربوطه شرکت وظیفه داره خدماتش رو بطور تمام و کمال به مشترکینش بده اینی که میگن یک عده با دانلود زیاد و شبانه باعث شدن پهنای باند بیاد پایین ترفندی هست برای افزایش قیمت و حجم فروختن که دیگه مردم مجانی دانلود نکنن و بابت هر گیگ پول جدا میدن علاوه بر پول اصلی سرویس دوما الان همه جا اینترنت خانگی نامحدوده نه حجمی و اگرم دو نوع سرویس بدن و نامحدود رو گرونتر و جداگانه بدن دیگه حجمی اش نمی کنن اینا مردم رو چی فرض کردن فقط ایران اینطوریه برای خودشون نون خونه باز کردن و سوما اینکه وقتی شما قرارداد چند ماهه یا یکساله با شرکت بستی حق نداره سرعتتو بیاره پایین ولی از لحاظ قانونی و از طریق ضریب اشتراک کلک بهت میزنن حتی فکر کنم این اختیار رو دارن که تو شبانه کمترین سرعت رو ارائه بدن چون میگن ما تو تایم رایگان تعهد سرعت و پایداری سرویس رو نداریم در کل میشه گفت اینترنت ایران فاتحه اش خونده شده مثل بقیه کارای مملکت.
    Last edited by sorooshfm; 22-08-2016 at 19:35.

13. 5 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •