تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3070 از 3745 اولاول ... 207025702970302030603066306730683069307030713072307330743080312031703570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,691 به 30,700 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    مخابرات شبانه رو حذف کرد ارزش داره بیایم آسیاتک یا نه؟2مگ سرعت شبانش چنده؟محدودیت داره یا نه؟
    نه آسیاتک هم محدود کرده سرعتش بیبن 90 تا 150 هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

کسی تا به حال از این دو سرویس آسیاتک قبلا استفاده داشته یا الآن داره استفاده می کنه؟
    اینترنت پرسرعت چابکـ 120 گیگ در 12ماه2 تا 8 صبح رایگان
    اينترنت پرسرعت چابک 60 گيگ در 12ماه (2 تا 8 صبح نامحدود)

ممنون میشم اگه نظرتون رو بگید.

پروفشنال electronic0nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

الان کسی هست که سرویس شبانه دار داشته باشه و سرعت سرور داخلی اش تو تایم شبانه 1 مگ باشه؟ فکر کنم الان همه محدود شده
    صبحانه دارم

داخلی 1
    خارجی 250 الی 400

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

صبحانه دارم

داخلی 1
    خارجی 250 الی 400
    بنده صبحانه دارم ولی چه داخلی چه خارجی روی 250 ثابت هست حالا چرا بعضیا میگن از ما بیشتره نمیدونم!
    در ضمن این سرویس دیگه ارائه نمیشه پس صحبتشم بی فایده هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

صبحانه دارم

داخلی 1
    خارجی 250 الی 400
    دوست عزیز چون سرویس شما مربوط میشه به قبل از تغییرات, به خاطر همین سرعت شما کم نشده. در سرویس های جدید همه رو محدود کردن. چه روزانه چه شبانه.

-----------------------

پ.ن : وزیر اومد گفت کاری میکنم کارستون,ولی حالا روزانه هم محدود شدیم. خیلی ممنون. یعنی مسئولین ایرانی استاد تز دادن و به گند کشیدن وضع موجود هستن.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

پ.ن : وزیر اومد گفت کاری میکنم کارستون,ولی حالا روزانه هم محدود شدیم. خیلی ممنون. یعنی مسئولین ایرانی استاد تز دادن و به گند کشیدن وضع موجود هستن.
    تو این چن سال هر وقت اومدن قیمتا رو کم کنن وضعیتو خرابتر کردن. رفته رفته میره که درست بشه باز سال بعد میاد و این چرخه تکرار میشه!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تو این چن سال هر وقت اومدن قیمتا رو کم کنن وضعیتو خرابتر کردن. رفته رفته میره که درست بشه باز سال بعد میاد و این چرخه تکرار میشه!
    کلا شرکت های اینترنتی در ایران بدلیل انحصاری بودن از همون ابتدا به خوردن پولهای مفت و بزرگ بزرگ عادت کرده اند گفته میشود قیمتی که ترافیک به این شرکت‌ها داده میشودرا با چهار الی پنج برابر سود به دست مشترک میدهند الان هم حاضر نیستند به این راحتی ازش بگذرند از اونطرف هم اون قانون مزخرف محدودیت سرعت و پهنای باند برای کاربران خانگی و ضریب اشتراک یک به هشت دستشون رو برای هر کاری باز گذاشته وکاربر عملا حقی در اعتراض به سرعت و کیفیت ندارد..بعضی دوستان میگن رقابت هست درحالیکه تعداد شرکت های سرویس دهنده در ایران به انگشت های دست نمیرسد و خیلی راحت باهم ساخت و پاخت میکنند. امسال که دولت بالاخره بعد از چند سال ارزان کردن اینترنت رو اجرایی کرد این شرکت‌ها بر آن شدند که به روشهایی مانع از کم شدن درآمدشان شوند ازجمله برداشتن دانلود های شبانه یا تخصیص دادن ترافیک کل دوره در سرویس های بلند مدت بصورت ماه به ماه مشترک را وادار به خرید حجم اضافه بنمایند.بحث ارزان شدن اینترنت شرکتهای موبایل هم که به جوک بیشتر شبیه هست. قیمت پایه را برایشان روز اول هر گیگا بایت پنجاه هزار تومن تعیین کرده بودند حالا مثلا بیست درصد ارزان شده هر گیگ چهل هزار تومن! اگر قیمت‌ها را نود درصد هم ارزان کنند تازه به هر گیگ چهار هزار تومان میرسد که همونی هست که در عمل تحت عناوینی مانند بسته افزایشی و طرح تشویقی و این کوفت زهر مارها دارند بمردم قالب میکنند یعنی دستشان آنقدر بازه که هرجور خواستند با مصرف کننده تا کنند. این مثلا ارزان شدن اینترنت در ایران هیچ سودی بحال مصرف کننده نداشته که در عمل محدودیت هایی هم برش اعمال شده.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

8. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

صبحانه دارم

داخلی 1
    خارجی 250 الی 400
    مرکز به مرکز محدود میکنن گویا چند روز قبل از اینکه داخلی بنده هم محدود بشه مال بقیه دوستان محدود بود حالا شانس بیاری از زیر دستشون در بری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

به عگس دقت کردین در امریکا سرویس های زیر20 مگ به مردمشون نمی دن عملا با سرعت های نجومی حداقل ده برابر سرعت ما اونم به صورت کاملا نامجدود ابن تبلیغ رو دیروز داشتم با یکی از دوستام صحبت می کردم برام تو اسکایپ تبلیغش رو نشون داد ازش خواهش کردم عگس بگیره بذاره نشون بدم بهتون که اونا چطوری حال می کنن ما چطوری واقعا 60 مگ سرعت رو توی یک ماه می دن بهشون 60 دلار اونوقت اینجا با 300000 تومان هزینه یه اینترنت نامحدود 2 مگ هست واقعا با این گرون فروشی ها فقط مردم جیب شون تو روز روشن می زنن کسی هم جیکش در نمی اد کلا من دیشب وقتی دیدم کف کردم خوش به حال کسایی که از این امکانات استفاده می کنن من فکر نمی کنم همچین سرعتی تا بیست سال دیگه در دسترس ما ایرانی ها قرار بگیره حداقل نه تاز زمانی که پیر بشیم و اون موقع شاید سلیقه هامون هم عوض نوش جون شون کور شه اسیاتک و بقیه شرکت های دزد گرون فروش

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

این آسیاشت جدیدا مثل اینکه زده سرویس های عبور از فیلترینگ پولی رو از کار انداخته تو تایم شبانه مثل https و zbd و pm9 فقط سایفون و فری گیت کار میکنن که اونا هم سرعتشون خیلی پایینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •