تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3070 از 3195 اولاول ... 20702570297030203060306630673068306930703071307230733074308031203170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,691 به 30,700 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

در آغاز فعالیت Mossi Box's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلامی گرم و صمیمی بر همه ایکس باکس بازها...
    مخلص همه هم هستیم

بنده کوچیک همه شما بعد از سالها تجربه بازی با PC یه چند روزی به جمع ایکس باکس باز ها پیوستم .
    دو روز پیش یه دستگاه XBOX 360 slim 4G به همراه کینکت خریدم و کلی بازی .
    بسیار راضی هستم و هر بازی که خریدم رو اجرا کرده .

اما تجربه سالها بازی با گیم های PC با کارت گرافیک های مختلف و بهترین آنها G-force GT سری 8000 و 9000 و خروجی تصویر آنها من رو کمی نگران کرده ...
    از این بابت که خروجی تصویر XBOX slim باید 1080p باشه ولی الان که من دارم بازیهایی چون NFS run و HAWX 2 احساس میکنم نه تنها گرافیک عالی به من نمیده بلکه گرافیک آن کمتر و بسیار کمتر از کارت گرافیک جی فورس من هست .
    مثلا ساده ترین افکتی مثل رفلکس و بازتاب در بدنه خودرو در بازی ران وجود نداره .

LCD من مدلی از سامسونگ هست که نه قدیمی و نه زیاد جدیده . و کابل های اتصال گرافیک همان کابل های موجود در خود جعبه ایکس باکس هستند .
    انتظار کیفیت 1080 رو ندارم ، ولی با یه lcd با کابل خود ایکس باکس باید گرافیک نسبتا خوبی رو دریافت کنم ...

لطفا راهنمایی کنید که دارم افسرده میشم ...
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام به همه من قصد خرید xbox 4gig دارم امرور رفتم میدان امام برای گرفتن قیمت...یه نکته ای که نظر من و جلب کرد تفاوت قیمت ها بین مغازه دارا بود ..که مدعی بودن در نوع کپی خور کردن اول اینکه آیا این ادعا درسته؟و دوم از کجا میشه فهمید که اونها درست میگن که بفرض گرون تر میدن درست ادعا میکنن؟ممنون

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام دوستان اسلیم دوستم هیچ بازی نمیخونه تمام بازیارو بعد از ریدینگ مینویسه اپن تری حتی بازی اریجینالشم نمیخونه کنسول lt3 هستش
    اخرین بار موقع بازی برق نوسان کرده کنسول خاموش شده
    مشکل از چیه

شما واقعا 13 هزار تومن پول یه بازی می دین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند دیسکه؟

در آغاز فعالیت Mossi Box's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

مخلص همه هم هستیم

بنده کوچیک همه شما بعد از سالها تجربه بازی با PC یه چند روزی به جمع ایکس باکس باز ها پیوستم .

اما تجربه سالها بازی با گیم های PC با کارت گرافیک های مختلف و بهترین آنها G-force GT سری 8000 و 9000 و خروجی تصویر آنها من رو کمی نگران کرده ...
    از این بابت که خروجی تصویر XBOX slim باید 1080p باشه ولی الان که من دارم بازیهایی چون NFS run و HAWX 2 احساس میکنم نه تنها گرافیک عالی به من نمیده بلکه گرافیک آن کمتر و بسیار کمتر از کارت گرافیک جی فورس من هست .

LCD من مدلی از سامسونگ هست که نه قدیمی و نه زیاد جدیده . و کابل های اتصال گرافیک همان کابل های موجود در خود جعبه ایکس باکس هستند .
    انتظار کیفیت 1080 رو ندارم ، ولی با یه lcd با کابل خود ایکس باکس باید گرافیک نسبتا خوبی رو دریافت کنم ...

ممنون

دوستان خواهشا راهنماییم کنید که چه کنم بهترین کیفیت تصویر رو از XBOX بگیرم ...

داره خودمونی میشه darkm4ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما واقعا 13 هزار تومن پول یه بازی می دین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند دیسکه؟
    برای لایو بازی کردن و ریخته شدن تو هارد 2تا دیسک هم بیشتر نیست
    کاره خودتم میوفته کمرت میشکنه برا ما که شکست !!
    Last edited by darkm4ster; 14-06-2012 at 22:26.

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خواهشا راهنماییم کنید که چه کنم بهترین کیفیت تصویر رو از XBOX بگیرم ...
    شما با کابل 3فیش وصل کردی اگه اشتباه نکنم اگه این کار رو کردی عمرت فنا هست !!!
    برو بیرون یه کابله hdmi-dviبگیر برای خوده ماکروسافته(البته نمی دونم ارجینال یا نه ) مشکل بعدیت صدا هست که برو تاپیک نحوه اتصال ایکس باکس به مانیتور حل میشه
    البته در کل گرافیک ایکس باکس از کامپیوتر های امروزی کم میاره
    Last edited by darkm4ster; 14-06-2012 at 22:30.

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ghani pas nia hame manem moshkellarimi varelari de !!!

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می ندازن گوش نکن !!!! هر کدوم ارزون بود همونو بگیر خدا بده برکت

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مخلص همه هم هستیم

ممنون

1. حتما از کابل HDMI استفاده کن. لازم نیست خیلی گرونشو بخری. با یه قیمت متوسط کافیه.
    2. در ایکس باکس با یه چیزی داریم به اسم ماژولیشن. یعنی اینکه تصویر 1080 واقعی نیست. کمتره ولی تصویر رو با 1080 تطبیق میدن. یعنی اصلش کمی کمتره و تا 1080 بزرگ میشه. برای همین اون شارپنس و وضوحی رو که از 1080 سراغ داری توی ایکس باکس نمیبینی.
    3. از من میشنوی مثل من برو مانیتورتو بده و یه مانیتور HDMI خور بگیر. اینجوری بهترین کیفیت رو خواهی داشت. صدا هم راحت میشه ازش گرفت.
    4. اصولا الان ایکس باکس از PC در زمینه گرافیک کم میاره. اما خوبیش اینه که فریم ریته ثابت و بالایی داره.

10. این کاربر از sajjadsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yadam.nemiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان اسلیم دوستم هیچ بازی نمیخونه تمام بازیارو بعد از ریدینگ مینویسه اپن تری حتی بازی اریجینالشم نمیخونه کنسول lt3 هستش
    اخرین بار موقع بازی برق نوسان کرده کنسول خاموش شده
    مشکل از چیه
    دوستان کسی نظری نداره این مشکل از کجاس فریمور پریده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •