تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 942 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357407807 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من دوتا سوال داشتم :

از TCI که به ایرانسله من SMS میاد هر SMS 3 تا 4 بار با فاصله 30-40 دقیقه میاد ! یعنی من یه SMS از شبکه TCI را 3-4 بار می گیرم ! میخوام ببینم این دریافت چند باره برای اون شخص TCI دار هزینه 3-4 تا sms داره یا همون یه بار براش حساب میشه ( خودش اصلا خبر نداره که sms هاش 3بار میان یعنی برای اون کاملا عادیه اما من 4 بار میگیرم که البته منت مثال رو یه نفر می زنم اما از هر tci همین وضعه!)

2-یه سوال دیگم این که هزینه ارسال sms از tci به ایرانسلا می دونید چنده ؟!

مرسی که جواب می دید .
    سئوال اولت كه خيلي عجيبه تا حالا جايي نديدم ، شايد مشكل طرف مقابلت باشه يا ماله گوشيش باشه

سئوال دومت هم اگه دليوري خاموش باشه 16 تومان برا طرف مياد ( به ازاي يك اس ام اس ) و اگر

دليوري روشن باشه 32 تومان البته به ساير خطوط ( tci و تاليا ) هم همينطوره يعني فكر نكني فقط به ايرانسل اينجوريه

در صورتيكه دليوري ايرانسل از كليه خطوط مجانيه
    Last edited by Ebrahim202003; 02-06-2007 at 23:54.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

5

سئوال اولت كه خيلي عجيبه تا حالا جايي نديدم ، شايد مشكل طرف مقابلت باشه يا ماله گوشيش باشه

سئوال دومت هم اگه دليوري خاموش باشه 16 تومان برا طرف مياد ( به ازاي يك اس ام اس ) و اگر

دليوري روشن باشه 32 تومان البته به ساير خطوط ( tci و تاليا ) هم همينطوره يعني فكر نكني فقط به ايرانسل اينجوريه

در صورتيكه دليوري ايرانسل از كليه خطوط مجانيه
    در مورد سوال اولم گفتم که از همه tci ها این طور sms میگیرم فقط یه نفر نیست که.

بعدم ببینم مگه دلیوری هزینه داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ پس تو 100 تا تاپیک که به اثبات رسید هزینه نداره دلیوری !!!! یکی تکلیف ما را روشن کنه ! بعدم من از این جهت قیمت sms به ایرانسلا پرسیدم که می خوام ببینم حالا که تعرفه تماس به ایرانسل بالاتر از معموله sms قیمتش چقدره.

بازم ممنون از جوابت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا که بحث هزینه SMS شد، یادم اومد که این نکته رو بگم که ایرانسل هزینه SMS ها رو بصورت Page (صفحه ای) حساب میکنه ! مثلاً اگه شما به خط Tci یک sms بزنی که 10 صفحه باشه، به ازاء هر صفحه باید 16 تومن پرداخت کنی که میشه 160 تومن ! ( به خطوط ایرانسل رو امتحان نکردم، اگه کسی میدونه بگه لطفاً)

اینطور استنباط نشه که هر اس ام اس 16 تومن هست، فقط یک صفحه 16 تومن !

خلاصه اینکه دوستان حواسشون جمع باشه، سر همین قضیه با 6 تا اس ام اس، 1000 تومن از اعتبار من کسر شد که نشستم حساب کردم دیدم دقیقاً همین طور محاسبه میشه !

شاد و پیروز باشید . . .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعدم ببینم مگه دلیوری هزینه داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ پس تو 100 تا تاپیک که به اثبات رسید هزینه نداره دلیوری !!!! یکی تکلیف ما را روشن کنه ! بعدم من از این جهت قیمت sms به ایرانسلا پرسیدم که می خوام ببینم حالا که تعرفه تماس به ایرانسل بالاتر از معموله sms قیمتش چقدره.

بازم ممنون از جوابت.
    بابام جان چرا پستم رو دقيق نمي خوني ؟!؟!

من ميگم دليوري ايرانسل مجانيه

دليوري تي س آي هزينه داره افتاد حالا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمالاً مشکل از خط شماست دوست عزیز؛

چون من از همه خطوط Tci فقط یک بار هر sms رو دریافت میکنم.

گاهی هم این مورد از طرف من برای دوستانم پیش میاد، یعنی از خط من چند بار یک sms میره، بدون اینکه خودم بدونم !
    اشکال از خطوطه و حل میشه، اما اینکه همیشگی هست مشکل شما، جای سوال داره ؟!؟

اگر با امور مشترکین تماس بگیرین خالی از لطف نیست !
    Last edited by saragol; 03-06-2007 at 00:12.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم ممنون از جوابت.
    چه جوري از پست من اينجوري برداشت كردي نميدونم ، فكر كنم فكر كردي كه چون از تي سي آي به ايرانسل

اس ام اس مي زنه دليوري تي سي آي بايد مجاني باشه . نخير . اين چه ربطي به ايرانسل داره . تي سي آي

داره پول دليوري رو ميگيره و دسته ايرانسل نيست كه محاسبش كنه افتاد . ببين بازم دقيق ميگم :

از تي سي آي به هر خطي اس ام اس بزني دليوريت هزينه داره

از ايرانسل به هر خطي اس ام اس بزني دليوريت مجانيه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا که بحث هزینه SMS شد، یادم اومد که این نکته رو بگم که ایرانسل هزینه SMS ها رو بصورت Page (صفحه ای) حساب میکنه ! مثلاً اگه شما به خط Tci یک sms بزنی که 10 صفحه باشه، به ازاء هر صفحه باید 16 تومن پرداخت کنی که میشه 160 تومن ! ( به خطوط ایرانسل رو امتحان نکردم، اگه کسی میدونه بگه لطفاً)

اینطور استنباط نشه که هر اس ام اس 16 تومن هست، فقط یک صفحه 16 تومن !

خلاصه اینکه دوستان حواسشون جمع باشه، سر همین قضیه با 6 تا اس ام اس، 1000 تومن از اعتبار من کسر شد که نشستم حساب کردم دیدم دقیقاً همین طور محاسبه میشه !

شاد و پیروز باشید . . .
    نخير عزيز من صفحه اي نيست كاركتريه .

به ازاي هر 160 كاركتر يه اس ام اس حساب ميشه كه هم ماله ايرانسل اينطوره و هم ماله تي سي آي

استانداردش همين 160 هستش. با تي سي آي فقط مي توني 3 تا sms بزني (3 تا 160 يي) تازه با هزينه

دليوري ، ولي با ايرانسل هر چند تا كه خواستي مي توني sms بزني ( مثلا 10 تا 160 يي ) بدون هزينه دليوري
    Last edited by Ebrahim202003; 03-06-2007 at 00:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

چند راه براي فعال كردن سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده هست لطفا راهنمايي كنيد
    Last edited by amirlovely; 03-06-2007 at 01:05.

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

ابراهیم جان، دلیوری تی سی آی هزینه نداره. چرا اینقدر اصرار می کنی که داره؟

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من امروز به صورت امتحاني چند بار باgprs به اينترنت وصل شدم ولي هر دفه كه وصل ميشم نرخ تعرفش فرق ميكنه
    كه يه موردش رو مينويسم:
    يه بار سايت گوگل رو باز كردم و تا صفحه لود شد سريع مرورگر گوشي رو بستم
    رفتم به قسمت تنظيمات ديتاي گوشيم
    كه زده بود استفاده در آخرين اتصال
    3258 بايت ارسال
    6628 بايت دريافت
    كه مجموعش ميشه 9886 بايت
    و اين عدد رو بر 1024 تقسيم كردم و شد 65/9 كيلوبايت
    و قبل از اتصال اعتبارم 121227ريال بود و بعد از پايان اتصال اعتبارم شد 121161 ريال
    كه اگه اين دو عدد رو از هم كم كنيم ميشه 66 ريال
    خب اگه الان 66 رو بر 65/9 تقسيم كنيم عدد حاصل نرخ هر يك كيلوبايت است
    و در كمال تعجب عدد 83/6 به جاي 15 ريال حاصل ميشود

من كلا اين كار رو با دوتا گوشي K510 و K750 و به تعداد زياد انجام دادم
    كه هر دفعه يه نرخ به دست مياد
    و بازه اون از 4 ريال تا 14 ريال هستش و در كل گرونتر نيستش
    حالا نميدونم مشكل از كجاس؟
    يا مشكل از محاسبات منه(عددها كاملا دقيق است منظورم روش محاسبه است) يا مشكل از گوشيها است يا مشكل از نرم افزار ايرانسل است

لطفا نگيد كه نرم افزار ايرانسل دقيق است و هيچگاه اشتباه نميكنه
    چون من با دليل و محاسبه حرفم رو اثبات كردم و هر كس هم كه نظر مخالف داره خودش وصل بشه و محاسباتش رو بنويسه

متشكرم
    اتفاقا من میگم نرم افزار محاسبه ایرانسل اشکال داره , توی همه آیتمها میتونی اشکالش رو ببینی , صبر کن قبضت بیاد اونوقت محاسبه کن ( چون بحث پول گرفتن از ملت پیش میاد , دیگه نمیتونند نرم افزار ایراددار استفاده کنند , ولی چون مابین دو تاقبض باید یه سرویسی چیزی باشه که اعداد و ارقام رو اعلام کنه زیاد مهم نیست که نرم افزار مشکل داشته باشه )
    از ( حداقل ) دو تا نرم افزار با مکانیزمهای مختلف استفاده میشه

--------------------

تا حالا کسی تونسته فیلم اول سایت MTN رو ببینه , چه تصویر مزخرفی از ایران نشون داده ,
    ولی در کل فیلم با معناییه , علی الخصوص از MTN که مدعی شده آفریقا و خاور میانه رو پوشش داده ( فقط توی فیلم )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •