تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 522 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض ?????????????

سلام من میگم شما هم به من کمک کنید

1) منظور از pach وfarmewareچیه میگن ریختن پچ و....

2)چطور منو گوشیم رو عوض کنم؟

3) چه کارای دیگه ای میشه کرد شما بگین تا منم ازتون تک تک کمک بگیرم خواهشا کامل بگین.
    tanx

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه سوال دارم
    واقعا راست میگن k800 هایی که الان تو بازاره کیفیتشون از k800 های قدیم پایینتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

یه سوال دارم
    واقعا راست میگن k800 هایی که الان تو بازاره کیفیتشون از k800 های قدیم پایینتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    منم شنیدم

میگن کیفیت دوربین خوب نیست.....
    کیفیت قاب جلوی گوشی با قاب پشت گوشی با هم فرق میکنه....

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من میگم شما هم به من کمک کنید

1) منظور از pach وfarmewareچیه میگن ریختن پچ و....

2)چطور منو گوشیم رو عوض کنم؟

3) چه کارای دیگه ای میشه کرد شما بگین تا منم ازتون تک تک کمک بگیرم خواهشا کامل بگین.
    tanx
    شما اول بگو برنامه setool رو گرفتي يا نه؟اگر setool رو دانلود كردي بگو تا يكي يكي بهت توضيح بدم كه بايد چيكار كني.
    اين pach هم كه ميگن واسه كا800 هنوز خيلي كمه و هنوز چيز بدرد بخوري نيومدهولي شما ميتوني با هك گوشي اينارو تغيير بدي
    1.آكوستيك براي افزايش صدا 2.درايو دوربين براي افزايش كيفيت فيلمبرداري3.فونت گوشي4.استارت آپ و شات دان يعني تصويري كه هنگام خاموش و روشن كردن گوشي مياد و مارك سوني اريكسون هست.5منوي گوشي

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا واسه تغيير منو اين منو كه ميذارم واست خودم از تركيب چند تا منو درست كردم رو دانلود كن.
    حال برو برنامه setool رو باز كن از قسمت mic file همين فايلي كه دانلود كردي رو انتخاب كن بعد دكمه فلش رو بزن.
    خوب حالا گوشي رو خاموش كن بعد دكمه c گوشيتو نگه دار.كابل رو به گوشيت وصل كن بعد 3 يا 4 ثانيه دكمه c رو ول كن و منتظر باش تا عمليات كاملا نموم بشه.فقط يادت نره اول از همه اسم گوشي خودت رو انتخاب كني اگر نه مجبور ميشي گوشيتو فلش كني.
    اينم لينك دانلود منو اينو دانلود كن و كارايي كه گفتم انجام بده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    قزوین

14 tanx

dadsh damet garm man far30 khoob nist natoonestam far30 benvisam.
    are man setool ro greftam.
    babate menu damet garm.
    rasti too forum.siscenter goftan pache k800 hastesh oona az in forum activtaran.barin oonja chizaye ziadtari dare.rasti baghiye karaye diga ro ham begin chejooriye.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

dadsh damet garm man far30 khoob nist natoonestam far30 benvisam.
    are man setool ro greftam.
    babate menu damet garm.
    rasti too forum.siscenter goftan pache k800 hastesh oona az in forum activtaran.barin oonja chizaye ziadtari dare.rasti baghiye karaye diga ro ham begin chejooriye.
    خواهش ميكنم .اولا بايد عرض كنم من هم اولش برام سخت بود فارسي بنويسم ولي كاريش نميشه كرد چون جزء قوانين سايت هست و بايد رعايت بشه.
    خوب بگو ببينم موفق شدي منو رو تغيير بدي؟اگر تونستي منو رو عوض كني بگو تا بقيه را هم بذارم.
    اگر به مشكل خاصي بر خوردي بگو تا كمكت كنم.
    در ضمن منم گفتم واسه كا800 پچ هست ولي خيلي بدرد بخور نيست.
    بعضي از پچ ها هم خيلي با گوشي هماهنگي نداره بچه ها ميگفتن يه پچ هست كه شكل مديا پلير رو عوض ميكنه ولي يه مشكلاتي هم تو گوشي به وجود مياد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    قزوین

14 ؟

خواهش ميكنم .اولا بايد عرض كنم من هم اولش برام سخت بود فارسي بنويسم ولي كاريش نميشه كرد چون جزء قوانين سايت هست و بايد رعايت بشه.
    خوب بگو ببينم موفق شدي منو رو تغيير بدي؟اگر تونستي منو رو عوض كني بگو تا بقيه را هم بذارم.
    اگر به مشكل خاصي بر خوردي بگو تا كمكت كنم.
    در ضمن منم گفتم واسه كا800 پچ هست ولي خيلي بدرد بخور نيست.
    بعضي از پچ ها هم خيلي با گوشي هماهنگي نداره بچه ها ميگفتن يه پچ هست كه شكل مديا پلير رو عوض ميكنه ولي يه مشكلاتي هم تو گوشي به وجود مياد.
    سلام داداش من گوشیم رو وصل کردم یعنی من setoolورژن1.11رو دانلود کردم setoolرو فعال کردم مدل گوشیم رو انتخاب کردم identifyرو زدم دکمهcرو گرفتم کابل usb رو وصل کردم بعد از چند ثانیه c رو ول کردم ولی هر چی منتظر موندم گوشیم رو شناسایی نکرد حالا چیکار کنم کمکم کن؟ گوشیم رو که گرفتمCD باش نبود.
    در ضمن من منوهای توپی دارم ولی به این مشکل برخوردم.راستی اگه نخواستی میتونی منو اصلی رو بر گردونی؟
    در ضمن من کار زیر رو انجام دادام کلید راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره یه چیزایی میاد نوشته رفتم تو service infoبعد software info نوشتهR1EDOO1میشه اینو هک کرد یا نه؟ معذرت سرت رو درد آوردم.
    دمت گرم داداش جوابمون رو میدی.
    Last edited by masoud45; 21-02-2008 at 11:55. دليل: ناقص بودن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض ggsetup

برنامه ggsetup به چه درد میخوره

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام داداش من گوشیم رو وصل کردم یعنی من setoolورژن1.11رو دانلود کردم setoolرو فعال کردم مدل گوشیم رو انتخاب کردم identifyرو زدم دکمهcرو گرفتم کابل usb رو وصل کردم بعد از چند ثانیه c رو ول کردم ولی هر چی منتظر موندم گوشیم رو شناسایی نکرد حالا چیکار کنم کمکم کن؟ گوشیم رو که گرفتمCD باش نبود.
    در ضمن من منوهای توپی دارم ولی به این مشکل برخوردم.راستی اگه نخواستی میتونی منو اصلی رو بر گردونی؟
    در ضمن من کار زیر رو انجام دادام کلید راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره یه چیزایی میاد نوشته رفتم تو service infoبعد software info نوشتهR1EDOO1میشه اینو هک کرد یا نه؟ معذرت سرت رو درد آوردم.
    دمت گرم داداش جوابمون رو میدی.
    يادته چند تا پست قبل يه چيزي گذاشتم گفتم شما هم دانلود كن كه بعدا به مشكل بر نخوري؟
    براي هك گوشي لازم نيست cd رو نصب كرده باشي فقط بايد usb flash رو نصب كرده باشي.
    خوب حالا بر هموني كه گفتم دانلود كن و روي كامپيوتر نصب كن.
    بعد بدون اين كه برنامه setool رو باز كني گوشي رو خاموش كن دكمه c را نگه دار و كابل رو وصل كن.چند لحظه صبر كن اگر usb flash نصب نشده باشه خود كامپيوتر صفحه نصبش رو مياره و شما فقط كافي next كني تا خودش نصب بشه.بعد از اين كه نصب شد ديگه نرم افزار گوشي شما رو ميشناسه.
    در مورد سوال آخرت متوجه نشدم منظورت چيه؟واسه چي ميخواي R1EDOO1 رو هك كني؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •