سلام من میگم شما هم به من کمک کنید
1) منظور از pach وfarmewareچیه میگن ریختن پچ و....
2)چطور منو گوشیم رو عوض کنم؟
3) چه کارای دیگه ای میشه کرد شما بگین تا منم ازتون تک تک کمک بگیرم خواهشا کامل بگین.
tanx
سلام من میگم شما هم به من کمک کنید
1) منظور از pach وfarmewareچیه میگن ریختن پچ و....
2)چطور منو گوشیم رو عوض کنم؟
3) چه کارای دیگه ای میشه کرد شما بگین تا منم ازتون تک تک کمک بگیرم خواهشا کامل بگین.
tanx
یه سوال دارم
واقعا راست میگن k800 هایی که الان تو بازاره کیفیتشون از k800 های قدیم پایینتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم شنیدم
میگن کیفیت دوربین خوب نیست.....
کیفیت قاب جلوی گوشی با قاب پشت گوشی با هم فرق میکنه....
شما اول بگو برنامه setool رو گرفتي يا نه؟اگر setool رو دانلود كردي بگو تا يكي يكي بهت توضيح بدم كه بايد چيكار كني.
اين pach هم كه ميگن واسه كا800 هنوز خيلي كمه و هنوز چيز بدرد بخوري نيومدهولي شما ميتوني با هك گوشي اينارو تغيير بدي
1.آكوستيك براي افزايش صدا 2.درايو دوربين براي افزايش كيفيت فيلمبرداري3.فونت گوشي4.استارت آپ و شات دان يعني تصويري كه هنگام خاموش و روشن كردن گوشي مياد و مارك سوني اريكسون هست.5منوي گوشي
حالا واسه تغيير منو اين منو كه ميذارم واست خودم از تركيب چند تا منو درست كردم رو دانلود كن.
حال برو برنامه setool رو باز كن از قسمت mic file همين فايلي كه دانلود كردي رو انتخاب كن بعد دكمه فلش رو بزن.
خوب حالا گوشي رو خاموش كن بعد دكمه c گوشيتو نگه دار.كابل رو به گوشيت وصل كن بعد 3 يا 4 ثانيه دكمه c رو ول كن و منتظر باش تا عمليات كاملا نموم بشه.فقط يادت نره اول از همه اسم گوشي خودت رو انتخاب كني اگر نه مجبور ميشي گوشيتو فلش كني.
اينم لينك دانلود منو اينو دانلود كن و كارايي كه گفتم انجام بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dadsh damet garm man far30 khoob nist natoonestam far30 benvisam.
are man setool ro greftam.
babate menu damet garm.
rasti too forum.siscenter goftan pache k800 hastesh oona az in forum activtaran.barin oonja chizaye ziadtari dare.rasti baghiye karaye diga ro ham begin chejooriye.
خواهش ميكنم .اولا بايد عرض كنم من هم اولش برام سخت بود فارسي بنويسم ولي كاريش نميشه كرد چون جزء قوانين سايت هست و بايد رعايت بشه.
خوب بگو ببينم موفق شدي منو رو تغيير بدي؟اگر تونستي منو رو عوض كني بگو تا بقيه را هم بذارم.
اگر به مشكل خاصي بر خوردي بگو تا كمكت كنم.
در ضمن منم گفتم واسه كا800 پچ هست ولي خيلي بدرد بخور نيست.
بعضي از پچ ها هم خيلي با گوشي هماهنگي نداره بچه ها ميگفتن يه پچ هست كه شكل مديا پلير رو عوض ميكنه ولي يه مشكلاتي هم تو گوشي به وجود مياد.
سلام داداش من گوشیم رو وصل کردم یعنی من setoolورژن1.11رو دانلود کردم setoolرو فعال کردم مدل گوشیم رو انتخاب کردم identifyرو زدم دکمهcرو گرفتم کابل usb رو وصل کردم بعد از چند ثانیه c رو ول کردم ولی هر چی منتظر موندم گوشیم رو شناسایی نکرد حالا چیکار کنم کمکم کن؟ گوشیم رو که گرفتمCD باش نبود.
در ضمن من منوهای توپی دارم ولی به این مشکل برخوردم.راستی اگه نخواستی میتونی منو اصلی رو بر گردونی؟
در ضمن من کار زیر رو انجام دادام کلید راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره یه چیزایی میاد نوشته رفتم تو service infoبعد software info نوشتهR1EDOO1میشه اینو هک کرد یا نه؟ معذرت سرت رو درد آوردم.
دمت گرم داداش جوابمون رو میدی.
Last edited by masoud45; 21-02-2008 at 11:55. دليل: ناقص بودن
برنامه ggsetup به چه درد میخوره
يادته چند تا پست قبل يه چيزي گذاشتم گفتم شما هم دانلود كن كه بعدا به مشكل بر نخوري؟
براي هك گوشي لازم نيست cd رو نصب كرده باشي فقط بايد usb flash رو نصب كرده باشي.
خوب حالا بر هموني كه گفتم دانلود كن و روي كامپيوتر نصب كن.
بعد بدون اين كه برنامه setool رو باز كني گوشي رو خاموش كن دكمه c را نگه دار و كابل رو وصل كن.چند لحظه صبر كن اگر usb flash نصب نشده باشه خود كامپيوتر صفحه نصبش رو مياره و شما فقط كافي next كني تا خودش نصب بشه.بعد از اين كه نصب شد ديگه نرم افزار گوشي شما رو ميشناسه.
در مورد سوال آخرت متوجه نشدم منظورت چيه؟واسه چي ميخواي R1EDOO1 رو هك كني؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)