شما قبلا مشکل داشتی.چطوری رفع شد؟(قبلا عکسشو تو تاپیک تبریز گذاشته بودی.)
شما قبلا مشکل داشتی.چطوری رفع شد؟(قبلا عکسشو تو تاپیک تبریز گذاشته بودی.)
قبلا مشکلی نداشتم . من از این برنامه استفاده نمی کنم . وقتی شما اون مشکل رو در تاپیک تبریز گفتین من دانلود و نصبش کردم ( انگلیسی ) و هیچ مشکلی نداشت . العان که باز انگلیسی نصب کردم در موقع گرفتن تست یه پیغام می داد و تست انجام نمی شد . من فقط حذفش کردم و فارسی نصبش کردم . هیچ مشکلی نبود . العان که می گید من باز حذف می کنم و انگلیسی نصبش می کنم ببینم چی می گه ؟![]()
خواهش می کنم . نه هیچ مشکلی نبود . العان که انگلیسی نصب کردم اول اینجوری شد بعد اونجوری :
در ضمن این ماکس نت ( isp ما ) فقط Ip رو شیر می کنه بین کاربرا . ولی مثل بعضی شرکت ها پهنا رو شیر نمی کنه . شرکت خصوصی هست ولی فقط پهنای باند رو از آسیاتک تهران می خرن با مدیریتی کاملا مستقل . من سرویس 512 ازشون خریدم . 1024 دانلود رو بست 368 هم آپلود رو ( الان فهمیدم که 128 رو هم اینجوری می بندن ) . سرعت هاش خوبه ولی این مسئله ی شیر ip به خاطر فروش ip ولد استاتیک خود ناراحتمون کرده .![]()
اینم مال یکی دیگه از کاربرای ماکس نت . سرویسش 128 نامحدود بدون Ip ولد :
![]()
دروغگو چرا نمیگی ماهی 100 هزار تومان بابت همکاریت با سایت میگیری؟
شوخی کردم
منظورتون رو متوجه نشدم اگر منظورتون اینه اگر پورت باز نباشه کلا نمی تونید از سرویس استفاده کنید باید بگم که من هم دقیق نمی دونم چه صیغه ای هست ولی می دونم این پورتها لایه بندی داره مثلا پورت یاهو رو وقتی مخابرات می بست شما اگر میرفتی تو یک سایت چک میکردی باز بود ولی نمی تونستی کانکت بشی این رو خودم سر راه انداختن یک سرویس voip صد درصد مطمدن شدم.
اون سایت اول رو بدین من هم چک کنم. به چه صورت کانکت می شدن که این عکس رو گرفتن؟
کدوم شرکت منظورتونه یکی مشکل داره یکی نداره .
ببینید اگر کاربر مودم رو روی بریج بگذاره و با کانکشن کانکت بشه هیچ پورتی از سمت کاربر بسته نمیشه مگر اینکه فایروال نصب کرده باشه KIS هم حتی جلوی پورتی رو تو این حالت نمیگیره و فایروال مودم هم کار نمیکنه پس بهترین گزینه اینه که برای اینکه از سمت خودشون مطمئن بشن مودم رو روی بریج بگذارند.
تنها راه حل این مشکل در صورتی که با vp n مشکلی نداشته باشن استفاده از اونه درصورتی که سرور اون هم همه پورتها رو نبسته باشه هیچ مشکلی وجود نداره. 3000 ماهی بدون فی لتر بهتر از 10000 برای ip استاتیک هست به شرطی که پورت vp n هم مثل بقیه پورتها یا تورنت بسته نباشه و طرف بتونه کانکت بشه.
توضیحات خوب بود ولی کافی نیست....هنوز راهی باسه حل مشکل ab من نتونستم پیدا کنم.......
چرا باسه ایشون ارور میده؟
..........
تو همان پست که ادرس داده بودم بود اولی مال ip2location و یا whatismyip و دومی مال رپیدشیر.
ماکس نت طبق گفته دوستان .در ضمن این ماکس نت ( isp ما ) فقط Ip رو شیر می کنه بین کاربرا
نمی دنم احتمالش هست که IP کم داشته باشن و فقط تو یک سری از زمانها که تعداد افراد آنلاین زیاد میشه این کار رو می کنند چون همه که مودمشون رو روشن نمیگذارند.
ip2location.com که فیل تره.
الان رو یه کامپیوتر دیگه ایکس پی نصب کردم.هیچ نرم افزاری هم روش نریختم.فایروال ویندوز هم خاموش کردم.ولی بازم میگه پورت بستس.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)