تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 376 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من از همون isp سرویس گرفتم که ab از اونجا سرویس گرفته . ip من هم شیر هست :

شما قبلا مشکل داشتی.چطوری رفع شد؟(قبلا عکسشو تو تاپیک تبریز گذاشته بودی.)

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شما قبلا مشکل داشتی.چطوری رفع شد؟(قبلا عکسشو تو تاپیک تبریز گذاشته بودی.)
    قبلا مشکلی نداشتم . من از این برنامه استفاده نمی کنم . وقتی شما اون مشکل رو در تاپیک تبریز گفتین من دانلود و نصبش کردم ( انگلیسی ) و هیچ مشکلی نداشت . العان که باز انگلیسی نصب کردم در موقع گرفتن تست یه پیغام می داد و تست انجام نمی شد . من فقط حذفش کردم و فارسی نصبش کردم . هیچ مشکلی نبود . العان که می گید من باز حذف می کنم و انگلیسی نصبش می کنم ببینم چی می گه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

razmjoo تشکر که اطلاع دادی....موقع فوروارد کردن پورت مسئله ای باسه شما پیش نیامد؟
    خواهش می کنم . نه هیچ مشکلی نبود . العان که انگلیسی نصب کردم اول اینجوری شد بعد اونجوری :

در ضمن این ماکس نت ( isp ما ) فقط Ip رو شیر می کنه بین کاربرا . ولی مثل بعضی شرکت ها پهنا رو شیر نمی کنه . شرکت خصوصی هست ولی فقط پهنای باند رو از آسیاتک تهران می خرن با مدیریتی کاملا مستقل . من سرویس 512 ازشون خریدم . 1024 دانلود رو بست 368 هم آپلود رو ( الان فهمیدم که 128 رو هم اینجوری می بندن ) . سرعت هاش خوبه ولی این مسئله ی شیر ip به خاطر فروش ip ولد استاتیک خود ناراحتمون کرده .

4. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اینم مال یکی دیگه از کاربرای ماکس نت . سرویسش 128 نامحدود بدون Ip ولد :

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

zed 2 سه تا تاپیک هم در مورد صبا ایجاد شد .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بابا من پیشنهاد دادم دستور که ندادم ...خودم پول شارژم رو بزور بدست میارم.....
    دروغگو چرا نمیگی ماهی 100 هزار تومان بابت همکاریت با سایت میگیری؟
    شوخی کردم
    ای کاش قبل از زدن پست و نقل قول کردن پستی که من نقل قول کرده بودم رو می خوندی چون سو تفاهم شده.
    منظورتون رو متوجه نشدم اگر منظورتون اینه اگر پورت باز نباشه کلا نمی تونید از سرویس استفاده کنید باید بگم که من هم دقیق نمی دونم چه صیغه ای هست ولی می دونم این پورتها لایه بندی داره مثلا پورت یاهو رو وقتی مخابرات می بست شما اگر میرفتی تو یک سایت چک میکردی باز بود ولی نمی تونستی کانکت بشی این رو خودم سر راه انداختن یک سرویس voip صد درصد مطمدن شدم.

سر موضوع دوم که باسه یک سری سایت ها یک ip با بخش اول 95 نشون میده

و باسه یک سری دیگر یک ip با 85 شروع میشه

بدون اینکه کانکشن قطع یا ریست شده باشه...اینو من اطلاعاتی ازش ندارم و اولین باره دارم می بینم ....
    اگر شما اطلاعاتی در این مورد دارین خوشحال می شم در اشتراک بگذارید
    اون سایت اول رو بدین من هم چک کنم. به چه صورت کانکت می شدن که این عکس رو گرفتن؟

الان باسه پورت تو این سیستم ای پی غیر معتبر که شما گفتین الان یکی اینجا مشکل پورت نداره و یکی داره....
    کدوم شرکت منظورتونه یکی مشکل داره یکی نداره .
    ببینید اگر کاربر مودم رو روی بریج بگذاره و با کانکشن کانکت بشه هیچ پورتی از سمت کاربر بسته نمیشه مگر اینکه فایروال نصب کرده باشه KIS هم حتی جلوی پورتی رو تو این حالت نمیگیره و فایروال مودم هم کار نمیکنه پس بهترین گزینه اینه که برای اینکه از سمت خودشون مطمئن بشن مودم رو روی بریج بگذارند.
    تنها راه حل این مشکل در صورتی که با vp n مشکلی نداشته باشن استفاده از اونه درصورتی که سرور اون هم همه پورتها رو نبسته باشه هیچ مشکلی وجود نداره. 3000 ماهی بدون فی لتر بهتر از 10000 برای ip استاتیک هست به شرطی که پورت vp n هم مثل بقیه پورتها یا تورنت بسته نباشه و طرف بتونه کانکت بشه.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

قبلا مشکلی نداشتم . من از این برنامه استفاده نمی کنم . وقتی شما اون مشکل رو در تاپیک تبریز گفتین من دانلود و نصبش کردم ( انگلیسی ) و هیچ مشکلی نداشت . العان که باز انگلیسی نصب کردم در موقع گرفتن تست یه پیغام می داد و تست انجام نمی شد . من فقط حذفش کردم و فارسی نصبش کردم . هیچ مشکلی نبود . العان که می گید من باز حذف می کنم و انگلیسی نصبش می کنم ببینم چی می گه ؟
    خواهش می کنم . نه هیچ مشکلی نبود . العان که انگلیسی نصب کردم اول اینجوری شد بعد اونجوری :

در ضمن این ماکس نت ( isp ما ) فقط Ip رو شیر می کنه بین کاربرا . ولی مثل بعضی شرکت ها پهنا رو شیر نمی کنه . شرکت خصوصی هست ولی فقط پهنای باند رو از آسیاتک تهران می خرن با مدیریتی کاملا مستقل . من سرویس 512 ازشون خریدم . 1024 دانلود رو بست 368 هم آپلود رو ( الان فهمیدم که 128 رو هم اینجوری می بندن ) . سرعت هاش خوبه ولی این مسئله ی شیر ip به خاطر فروش ip ولد استاتیک خود ناراحتمون کرده .
    اینم مال یکی دیگه از کاربرای ماکس نت . سرویسش 128 نامحدود بدون Ip ولد :

توضیحات خوب بود ولی کافی نیست....هنوز راهی باسه حل مشکل ab من نتونستم پیدا کنم.......
    چرا باسه ایشون ارور میده؟

دروغگو چرا نمیگی ماهی 100 هزار تومان بابت همکاریت با سایت میگیری؟
    شوخی کردم

منظورتون رو متوجه نشدم اگر منظورتون اینه اگر پورت باز نباشه کلا نمی تونید از سرویس استفاده کنید باید بگم که من هم دقیق نمی دونم چه صیغه ای هست ولی می دونم این پورتها لایه بندی داره مثلا پورت یاهو رو وقتی مخابرات می بست شما اگر میرفتی تو یک سایت چک میکردی باز بود ولی نمی تونستی کانکت بشی این رو خودم سر راه انداختن یک سرویس voip صد درصد مطمدن شدم.

اون سایت اول رو بدین من هم چک کنم. به چه صورت کانکت می شدن که این عکس رو گرفتن؟

کدوم شرکت منظورتونه یکی مشکل داره یکی نداره .
    ببینید اگر کاربر مودم رو روی بریج بگذاره و با کانکشن کانکت بشه هیچ پورتی از سمت کاربر بسته نمیشه مگر اینکه فایروال نصب کرده باشه KIS هم حتی جلوی پورتی رو تو این حالت نمیگیره و فایروال مودم هم کار نمیکنه پس بهترین گزینه اینه که برای اینکه از سمت خودشون مطمئن بشن مودم رو روی بریج بگذارند.
    تنها راه حل این مشکل در صورتی که با vp n مشکلی نداشته باشن استفاده از اونه درصورتی که سرور اون هم همه پورتها رو نبسته باشه هیچ مشکلی وجود نداره. 3000 ماهی بدون فی لتر بهتر از 10000 برای ip استاتیک هست به شرطی که پورت vp n هم مثل بقیه پورتها یا تورنت بسته نباشه و طرف بتونه کانکت بشه.
    ..........

تو همان پست که ادرس داده بودم بود اولی مال ip2location و یا whatismyip و دومی مال رپیدشیر.

در ضمن این ماکس نت ( isp ما ) فقط Ip رو شیر می کنه بین کاربرا
    ماکس نت طبق گفته دوستان .

9. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ماکس نت طبق گفته دوستان .
    نمی دنم احتمالش هست که IP کم داشته باشن و فقط تو یک سری از زمانها که تعداد افراد آنلاین زیاد میشه این کار رو می کنند چون همه که مودمشون رو روشن نمیگذارند.

ip2location.com که فیل تره.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نه . همیشه ip ما شیر هست .

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

الان رو یه کامپیوتر دیگه ایکس پی نصب کردم.هیچ نرم افزاری هم روش نریختم.فایروال ویندوز هم خاموش کردم.ولی بازم میگه پورت بستس.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •