باید 50 مگابیت بگیری که سرعتت بره رو 300
باید 50 مگابیت بگیری که سرعتت بره رو 300
البته من هم همین طرح رو دارم ولی روی 200 محدود کردن و به پشتیبانی زنگ زدم و تیکت زدم و به رییس مخابرات هم گفتم هیچکدوم کاری نکردن برام![]()
خوب مثل اینکه پیگیریهای مکرر بالاخره جواب داد و سقف سرعت سرویس رو بالا بردن. امروز از مخابرات محل زنگ زدن گفتن مشکلتون با سرویس چیه و من خیلی رک بهشون گفتم عین همین سرویس رو دوست من در منطقه دیگر تهران داره و 250 مگ میگیره ولی برای من روی 50 مگ قفل شده و خواهشندم سقف سرعت رو بالا ببرید. گفت براتون میزام رو 230 مگ و این حداکثرش هست چون پهنای باند مجتمع محدود هست و اجازه بالاتر از این رو نمیده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا پدتر این بابا هر کی که بود رو بیامرزه. از بس به این و اون ور زده بودم و 10 جا زنگ زده بودم و پیش رئیس مرکز رفته بودم و هیچ کس جوابگو نبود. فقط ثبت شکایت تو پروفایل با نوشتن Gpon مودم برای من جواب داد و 195 یا 2020 هیچ کاری نکردن. 1 سال تمام طول کشید تا بالاخره کسی کاری کرد. دم این بابا گرم و دعاش میکنم.
میشه نتیجه گرفت این حرفی که راجع به محدودیت سرعت تو مجمتع ها میزنن تا حدودی درسته ولی اینکه بخوان شما رو رو 50 مگ محدود کنن کاملا غیرمنصفانست و میتونن خیلی بالاتر ببندن.
Last edited by luches; 10-11-2020 at 20:20.
نه اینطورا هم نیست... هر مرکز مخابراتی مثلا شاید 1 درصد از مشترکاش فیبر باشن.... درصد نفوذ پذیزی VDSL تو ایران زیر یک درصد هست فیبر که هیچ
نه واقعا اینجور نیست اگر گزارش جدید آقای جهرمی رو درباره ی وضعیت اینترنت کشور رو ببینید اونجا به ریز نوشته که مثلا تو فلان استان چقدر مشترک فعال فیبرنوری داریم و این اعداد واقعا کمه ، بنظرم هرکی الان FTTH داره باید بره خدا رو شکر کنه.
سرعت وا شدن صفحه وب فقط به سرعت دانلود مربوط نیست و DNS خیلی توش تاثیر داره اما اگه DNS خوبی داشته باشید خیلی سریع تر از ADSL/VDSL باز میشه
یه لیستی منتشر کرده بود اقای جهرمی که توش اگه دقت میکردی همه شهرها بود . اما تو کل ایران نزدیک 100 هزار مشترک فیبر بیشتر نبود که عدد خنده داریه
تست جدیدی که گرفتم . سرعت از 600 شروع میشه و رو 400 اینا وای میسه با سرور داخلی
![]()
Last edited by DimCorpse; 13-11-2020 at 11:15.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)