تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 452 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ممنون برادر
    در مورد این قوانین جدید هم خبر دارید که اگه بعد از اتمام طرح مودم رو ظرف مدت 72 ساعت شارژ نکنید امتیازتون جمع آوری میشه؟
    تا جایی که اطلاع دارم این قوانین مخصوص adsl هست و مبین نت اگر تا 3 ماه شارژ نکنید جهت خرید مودم باهاتون تماس میگیره .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تا جایی که اطلاع دارم این قوانین مخصوص adsl هست و مبین نت اگر تا 3 ماه شارژ نکنید جهت خرید مودم باهاتون تماس میگیره .
    adslهم فقط جاهای که پورت خالی ندارن و مشترک زیاده تازه نه 72ساعت بلکه 10روز بعدش
    مبین نت سیمکارتی رو هم من یکساله شارژ نکردم تماسی در کار نبود

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

adslهم فقط جاهای که پورت خالی ندارن و مشترک زیاده تازه نه 72ساعت بلکه 10روز بعدش
    اتفاقا برای بنده دقیقا همینطور بوده. مرکز پورت خالی داشت و بعد از 24 ساعت تماس گرفتن و بعد از 72 ساعت هم خودشون تخلیه کردن .
    مبین نت رو هم بعد از 3 ماه تماس گرفتن .شانسی هست ممکنه برای بعضی ها بعد از 3 ماه باشه و بعضی ها رو هم اصلا تماس نگیرن.

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

اتفاقا برای بنده دقیقا همینطور بوده. مرکز پورت خالی داشت و بعد از 24 ساعت تماس گرفتن و بعد از 72 ساعت هم خودشون تخلیه کردن .
    مبین نت رو هم بعد از 3 ماه تماس گرفتن .شانسی هست ممکنه برای بعضی ها بعد از 3 ماه باشه و بعضی ها رو هم اصلا تماس نگیرن.
    tdlte رو میگید یا وایمکس؟

در ضمن وقتی وارد حساب کابری tdlte میشید یه مجموعه از قوانین و مقررات رو بهتون نمایش میده که باید تایید کنید:

ماده ۳ :مدت زمان قرارداد

تبصره ۳:هشدار پايان زمان دوره سرويس طبق قرارداد حداقل ۳ روز قبل از اتمام زمان پايان دوره توسط شرکت به صورت پيامک به مشترک اطلاع رساني مي شود و در صورت عدم درخواسـت تمديـد از سوي مشترک
    تا ۷۲ ساعت پس از پايان مدت زمان قرارداد.قرارداد في ما بين پايان يافته شــده و سرويس جمع آوري مي شودو راه اندازي مجدد سرويس مشمول زمان و شرايط جديد خواهد بود.

برای همین پرسیدم الان که شما شارژ نکردید مربوط به tdlte بوده یا وایمکس رو میگید؟

5. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

در ضمن وقتی وارد حساب کابری tdlte میشید یه مجموعه از قوانین و مقررات رو بهتون نمایش میده که باید تایید کنید:

تبصره ۳:هشدار پايان زمان دوره سرويس طبق قرارداد حداقل ۳ روز قبل از اتمام زمان پايان دوره توسط شرکت به صورت پيامک به مشترک اطلاع رساني مي شود و در صورت عدم درخواسـت تمديـد از سوي مشترک
    تا ۷۲ ساعت پس از پايان مدت زمان قرارداد.قرارداد في ما بين پايان يافته شــده و سرويس جمع آوري مي شودو راه اندازي مجدد سرويس مشمول زمان و شرايط جديد خواهد بود.

برای همین پرسیدم الان که شما شارژ نکردید مربوط به tdlte بوده یا وایمکس رو میگید؟
    بله برای TD بوده و این قراردادها فقط برای این هست که کاربر حق اعتراض نداشته باشه وگرنه در عمل شاید ماه ها طول بکشه تا پیگیر بشن.

7. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

عرض کردم سیمکارت (td) , برای یکسری شهرها کشکی هست 3روزه خالی میکنن
    تو شهرهای شیراز یزد کرمانشاه اصفهان کرمان از این جنگولک بازی ها وجودنداره و تا درخواست جمع اوری نزنی جمع نمیکن و باید بزور بری جمع کنی
    Last edited by ALIRK; 06-06-2019 at 21:34.

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

عرض کردم سیمکارت (td) , برای یکسری شهرها کشکی هست 3روزه خالی میکنن
    تو شهرهای شیراز یزد کرمانشاه اصفهان کرمان از این جنگولک بازی ها وجودنداره و تا درخواست جمع اوری نزنی جمع نمیکن و باید بزور بری جمع کنی
    شکایت کنید تنظیم مقررات ۱۹۵ . توی سایت برید شکایت که چرا ما ۴۰۰ پول میدیم اگه چند روز به دلیل بی پولی یا هرچیزی شارژ نکنیم امتیاز میگیرن. هیچ شرکتی حق اینکارو نداره .

فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk

10. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شکایت کنید تنظیم مقررات ۱۹۵ . توی سایت برید شکایت که چرا ما ۴۰۰ پول میدیم اگه چند روز به دلیل بی پولی یا هرچیزی شارژ نکنیم امتیاز میگیرن. هیچ شرکتی حق اینکارو نداره .

فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
    دوست عزیز من که نیاز به شکایت ندارم چون تا بحال هیچ شرکتی اینکارو بامن نکرده فقط شاتل 2سال پیش یکبار زنگ زد گفت چرا شارز نمیکنی

اون دسته از دوستانی باید شکایت بکنن که هم مشکل دارن هم بهشون زور گفته میشه

اصلا گیرونم مبیننت بیاد کلا اشتراکتو جمع کنه بره اش دهن سوزی نیست

داره خودمونی میشه poriya_hashie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    khuzestan

پيش فرض

دوستان سرعت اینترنت شبانه چه قدره؟

تفاوت سرعت در طرح 360 یا مبین نت هست؟

اخرین سرعتی که دریافت کردید چند بوده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان سرعت اینترنت شبانه چه قدره؟

تفاوت سرعت در طرح 360 یا مبین نت هست؟

اخرین سرعتی که دریافت کردید چند بوده؟
    سرعت شبانه با توجه به سرویس خریداری شده حداکثر 4 و یا حداکثر 40 مگابیت هست که توی طرح ذکر شده.
    هیچ تفاوتی در قیمت و سرعت بین طرح 360 و معمولی نیست فقط چون طرح 360 اجازه ی رومینگ روی دکل های همراه اول رو هم داره به دلیل اینکه دکل های همراه اول کاربر کمتر و پهنای باند بالاتری دارند معمولا امکان استفاده از حداکثر سرعت (40 مگابیت ) رو میده و بر روی دکل های مبین نت کاربران بیشتری وجود دارد بنابراین نوسان و افت سرعت بیشتر هست.
    سرعت در طرح 360 حدودا 40 مگابیت و روی TD به طور متوسط حدود 20 مگابیت که یا توجه به ترافیک منطقه میتونه کمتر یا بیشتر هم بشه اما حداکثر 40 مگ هست. عدم دریافت سیگنال مناسب هم توی کاهش سرعت تاثیر میذاره.
    Last edited by ahwazp30; 14-06-2019 at 23:21.

14. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •