دوست عزیز مودم هوواوی مدل 22A واقعا مودم کاملیه به خصوص اینکه از CA6 هم پشتیبانی میکنه
اما تا این لحظه سرعتی که منو متقاعد کنه به دست نیاوردم همراه اول که تعطیل ایرانسل هم سرعتی که گرفتم سرعتی نبود که CAT6 باید داشته باشه![]()
دوست عزیز مودم هوواوی مدل 22A واقعا مودم کاملیه به خصوص اینکه از CA6 هم پشتیبانی میکنه
اما تا این لحظه سرعتی که منو متقاعد کنه به دست نیاوردم همراه اول که تعطیل ایرانسل هم سرعتی که گرفتم سرعتی نبود که CAT6 باید داشته باشه![]()
این مودم یکی از عالی تریناس
فعلا ایرانسل مرخص شده
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
مباركتون باشه
قيمت هم ميگين؟
توي مناطق ديگه هم تست كردين؟
قابل شما رو نداره بنده 690 خریدم اما اگه سرعت اینجوری باشه 4/5 هم فرقی با با 4g نداشته باشه قطعا میفروشمش
با همون d100 کارم راه میوفته
شما لطف داريد قربان
سرعتتون با اين مودم هواوي چقدر هست؟
از مودم تي دي ايرانسل استفاده نمكنيد؟
من هم d100 دارم
هم zw101 فضای باز
هم این هوواوی که تازه گرفتم cat6 هستش
اما تا الان فقط از d100 راضی هستم
شاید تو تنظیمات هوواوی باید چیزی وارد کنم یا تعغییراتی اما تا الان که راظی نیستم
لطفا یکی جواب منو بده!
دوستان این بسته 1 ماهه علاوه بر 3 ماهه هدیه، برای من فعال نشده، دوستانی که گرفتن، چند روز بعد بوده?
همون اولی که گرفتم فعال بود.اولش دیدم هرچی استفاده میکنم حجم کم نمیشه تا فهمیدم ده گیگ هم هدیه جداگانه دارم که برنامه "ایرانسل من" نشونش نمیده.جالبه که دوهفته بعد نتم قطع شد و فهمیدم مدارکم ثبت نشده و با پیگیری بعد سه روز برام پیام اومد که یک سیمکارت به نامم ثبت شده.پس فکر نکنم فعال شدن بسته ربطی به مدارک و ثبت نام داشته باشه.شما زنگ بزن پشتیبانی و بررسی کن
کسی میدونه چرا مودم b-5142 تودانلود هر5 دقیقه انتنش میپره بعددوباره کانکت میشه .درضمن مودم الان انتن داره 4 چراغ روشن .ولی موقع دانلوداین مشکل پیش میاد
ممنون منم همین کارو کردم، گفتن شامل حال کساییه که سرویس بخرن!!! و شامل شما نیست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)