تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 307 از 1547 اولاول ... 2072572973033043053063073083093103113173574078071307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

طرف حرف مفت زده مگه میشه اتوماتیک ریت خط تغییر کنه. اونا خطت رو روی ریت مشخصی می بندن با توجه به کشش خط. خودش که تغییر نمی کنه مگر اینکه خودشون دستکاری کنن. اصلا خطت تا چقدر می کشه؟
    اگه شهرستانی و نمایندگی شهرت کاری نمی کنه با پشتیبانی تهران تماس بگیر.

البته اول مطمئن شو که در محدوده شما خط بقیه رو روی 15 می بندن. چون بعضی شهرها و مناطق فرق داره.
    خطم تا 12 مگ SNR حدود 10 میده بدون قطعی . هم صبا داشتم که رو 12 بود و هم آسیاتک . جالبه که برا سرویسی دارن این برنامه هارو پیاده میکنن که اصن تایم شبانه نداره که پهنای باند زیادی مصرف بشه !
    تو این محدوده هم همین الآن کسی هست که 16 بستن براش و هر شب داره 25 گیگ میگیره ! (با سرویس 128 اکو) محدود هم نمیشه متأسفانه ! :|
    تا فردا صبر میکنم اگه تغییر نکنه با تهران تماس میگیرم . فقط با گفتگو آنلاین کسی نتیجه گرفته یا باید زنگ بزنم ؟!

2. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال:

من الان 12 روز مونده سرویس ماهانه ام اکو 512 تموم بشه ولی حجمم 200 مگ مونده. امان از دست این مهمان ها میان خونه یه شب می زنن حجم رو نابود می کنن.

اگه سرویس رو تمدید کنم از سر موعد خودش یعنی 12 روز دیگه شروع میشه؟ راهی جز خرید ترافیک نیست؟

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

خطم تا 12 مگ SNR حدود 10 میده بدون قطعی . هم صبا داشتم که رو 12 بود و هم آسیاتک . جالبه که برا سرویسی دارن این برنامه هارو پیاده میکنن که اصن تایم شبانه نداره که پهنای باند زیادی مصرف بشه !
    تو این محدوده هم همین الآن کسی هست که 16 بستن براش و هر شب داره 25 گیگ میگیره ! (با سرویس 128 اکو) محدود هم نمیشه متأسفانه ! :|
    تا فردا صبر میکنم اگه تغییر نکنه با تهران تماس میگیرم . فقط با گفتگو آنلاین کسی نتیجه گرفته یا باید زنگ بزنم ؟!
    اگه شرکت قبلیت تا 12 مگ می کشیده ممکنه شاتل فرق کنه تجهیزات هر شرکت با شرکت دیگه فرق داره و این هم تاثیرگذاره. الان حداکثر ریتی که تو مودم نشون می ده چقدره؟ بهتره یک مگ کمتر از کشش خطت بگی برات ببندن.

آنلاین ارتباط بگیر بلافاصله جواب می دن اگه به نتیجه نرسیدی زنگ بزن.

5. این کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه سرویس 128 بعد از 6 گیگ دانلود شبانه محدود بشه، سرویس‌های دیگه بعد از چه مقدار محدود می‌شن؟ اصلن اون سرویس 8مگابیت بعد از چند گیگ محدود می‌کنه؟ کسی از سقف محدودیت‌های هر سرویس اطلاعی نداره؟

در ضمن یه سؤال از خود شما دوست عزیز: آیا این محدودیت شامل کلیه سرورها چه خارجی، چه داخلی و چه سرورهای داخلی خود شاتل می‌شه؟
    دوستان شاتل تو تهران (ترجیحن مرکز مخابراتی کاشانی تهران)

در کل کیفیت سرویس‌های حجمی شاتل از نظر وب‌گردی، پینگ، قطعی، سرعت و وضعیت ف.ی.ل.ت.ر.شکن تو ساعت‌های غیررایگان روزانه چه طوره؟

توضیح این که: من الآن پارس‌آنلاین دارم که سرعتش خیلی خوبه. حتی تک‌کانکشنش تو اغلب ساعت‌ها بیشتر از 700 - 800 کیلوبایت در ثانیه است. پینگش هم خوبه و قطعی کم داره. اما مشکلش یکی نداشتن شبانه رایگانه و دیگه این که به شدت با انواع ف.ی.ل.ت.ر.شکن مشکل داره. روی سرویس‌های ssl هم محدودیت‌های خاصی داره. برای همین دنبال جایگزین براش هستم.
    دوستان مطلع لطفن اگه می‌تونین به سؤالای منم جواب بدن. خیلی ممنون می‌شم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان برای بالا بردن ریت خط تماس گرفتم ، با توجه به سرویسم (جشنواره زمستانی) مسلما باید تا جایی که خط کشش داره پهنای باندو باز بذارن . ولی میگن بصورت اتومات ریت میره تا 15 مگ و ما نمیتونیم بذاریم و این حرفا .
    میگم کِی اتومات میره رو 15 مگ ؟! میگه معلوم نیست !!! جالبیش اینه که با خاموش روشن کردن مودم هم کیلوبایتی بیشتر از 4 مگ نمیده . قشنگ معلومه فیکس روی 4 هست ریت .
    کسی راه حلی سراغ داره ؟! (با دو نفر مختلف صحبت کردم)
    شما یه عکس از صفحه status‌ مودمت بذار تا معلوم بشه که خطت رو روی چند بستن و کیفیت خطت چطوره.

8. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

شما یه عکس از صفحه status‌ مودمت بذار تا معلوم بشه که خطت رو روی چند بستن و کیفیت خطت چطوره.

دوستان دوباره با پشتیبانی مشهد صحبت کردم که حرف آخرشون این بود که این سیاست تشویقی ماست که خط را بالاتر از حد میبندیم . یعنی در واقع اینطور گفتن که همین 4 مگ هم از سرتون زیادـه و خدارو شکر کنید که سرعت 400 میگیرید .
    بعد با این وجود میشه بازم کاری از پیش برد یا خیر ؟! از لحاظ پهنای باند مطمئنم که مخابرات منطقه ساپورت میکنه تا 16 مگ رو ! خط هم تا 12 مگ اوکی هست . (داشتم قبلا)

پ.ن : فقط نمیدونم چرا دارن اینقد اذیت میکنن برا سرویسی که شبانه نداره و عملا دست کاربر برای استفاده از پهنای باند بستست ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان دوباره با پشتیبانی مشهد صحبت کردم که حرف آخرشون این بود که این سیاست تشویقی ماست که خط را بالاتر از حد میبندیم . یعنی در واقع اینطور گفتن که همین 4 مگ هم از سرتون زیادـه و خدارو شکر کنید که سرعت 400 میگیرید .
    بعد با این وجود میشه بازم کاری از پیش برد یا خیر ؟! از لحاظ پهنای باند مطمئنم که مخابرات منطقه ساپورت میکنه تا 16 مگ رو ! خط هم تا 12 مگ اوکی هست . (داشتم قبلا)

پ.ن : فقط نمیدونم چرا دارن اینقد اذیت میکنن برا سرویسی که شبانه نداره و عملا دست کاربر برای استفاده از پهنای باند بستست ؟!
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

دوست عزیز پیگیر باشید حل میشه. من هم تازه طرح پلاتینی جشنواره رو خریدم. میبینید که با توجه به کیفیت خط تا 15مگ سرعت دارم

11. این کاربر از medax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز پیگیر باشید حل میشه. من هم تازه طرح پلاتینی جشنواره رو خریدم. میبینید که با توجه به کیفیت خط تا 15مگ سرعت دارم
    متأسفانه مشکل به این راحتی حل نمیشود . چون پشتیبان تهران هم گفت که این پروموشن آزاد هست و پروموشن آزاد برای 128 در مرکز مخابراتی شما تا 4 مگ هست . اگر میخواهید سرعت بهتری بگیرید سرویس 8 مگ بگیرید تا خطتون بالاتر بسته شود . دیگه فقط مونده 195 شکایت کنم که بازم بعید میدونم جواب بده .

پ.ن لعنت به این شرکت های اینترنتی که اینقد راحت میزنن زیر حرفشون ! فقط متأسفم .

13. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

متأسفانه مشکل به این راحتی حل نمیشود . چون پشتیبان تهران هم گفت که این پروموشن آزاد هست و پروموشن آزاد برای 128 در مرکز مخابراتی شما تا 4 مگ هست . اگر میخواهید سرعت بهتری بگیرید سرویس 8 مگ بگیرید تا خطتون بالاتر بسته شود . دیگه فقط مونده 195 شکایت کنم که بازم بعید میدونم جواب بده .

در 195 / تبیلغات خلاف واقع ازشون شکایت کنید

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

15. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اگه واقعا بخاطر مخابرات باشه متاسفانه بعید میدونم 195 نتیجه بده. من زمان ثبت نام تعهد جشنواره رو دانلود کردم خوندم که اونجا این مطلب رو نوشته و موقع ثبت نام "خوندن و قبول کردن" تعهد رو تایید میکنیم.

سیاست شاتل بر این است که کیفیت و ضریب به اشتراک گذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی (ضریب اشتراک
    یک به هشت موضوع مصوبه جلسه 733کمیسیون تنظیم مقررات و ارتبالاات) و چارچوب قرارداد با آنان باشد . بر این اساس، برای هر
    سرویس یاد شده، بسته به امکانات و زیرساختهای مخابراتی، سرعت تا 16 Mbpsباز خواهد بود.

فرم تعهد جشنواره زمستانی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته خوب بازهم شکایت کنید شاید نتیجه داد

17. این کاربر از medax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •