شما در هر صورت نمیتونید از dmt استفاده کنید چون مودم شما هیچ کدوم از ورژن هاش اصلا چیپست برودکام نداره
شما در هر صورت نمیتونید از dmt استفاده کنید چون مودم شما هیچ کدوم از ورژن هاش اصلا چیپست برودکام نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2640u rev B2 Broadcom Broadcom 2640u rev c1 Broadcom Broadcom D-Link DSL-2640U rev C4 Broadcom Broadcom
Last edited by farshad0123; 18-10-2014 at 03:06.
من که اینو میزنم اصلا به مودم وصل نمیشه
با اینکه مودمم linksys wag320n هست و چیپست برودکام هست ولی اصلا نمیتونه به مودم وصل بشه
در ضمن اون پورت 23 درسته ؟؟ چون هر دفعه میزنم قرمز میزنه اونو ، خودم الان عوضش کردم به 80 دیگه قرمز نمیزنه ولی میگه مودم can not detected که شناسایی نمیشه
لطفا اگه کسی با این برنامه کار کرده و snr تغییر کرده براش مدل مودمش رو دقیق بزنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان وضعیت خطم چطوره؟ تا چه سرعتیو ساپورت میکنه؟بعد این که از کجا بفهمم چیپست مودمم چیه؟
![]()
بیش از 23مگ دان استریم میکشه خطت
ریلتکه
Last edited by farshad0123; 18-10-2014 at 14:43.
D-link 2730u مشکی snr از 1-10 به 5-16 تغییر کرد بیشتر رو 16میمونه
تمام نسخه ای برنامه dmt برای انواع مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه عزیز
الان رفتم یدونه آکبندشو خریدم خیلی راحت وصل شد و عالی کار کرد !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
مبارک باشه مودم عالیه الان برا من با snr 0.3 هم لینکو ثابت نگه میداره در صورتی که با همین 2750سفید(ریلتک)رو snr16 لینک میپره خود پشتیبانی هم متعجب میمونه
از کجا گیر آوردی آخه این جعبه آبیا دیگه تولید نمیشن![]()
سپاس. ولی کجا مدل مودم رو نوشته؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)